δεν υπάρχει τίποτα.
το παγγαίο είναι χιονισμένο και πριν τον απρίλιο δεν ανεβαίνει εύκολα συνεργείο.
όσο για τη θάσσο παίζονται πολλά.
αλλά προς το παρών τίποτα.
μάλλον θα εκπέμψει χαμηλά εκεί που εκπέμπει η ΝΕΤ.
αν και δέχετε ισχυρότατες παρεμβολές από το TRT2 "τούρκικο" από ξάνθη.και θα υποφέρουνε να εξουδετερώσουνε τις παρεμβολές.
αλλά αν εκπέμψει η θάσσος θα δει από εκεί και πάνω όλος ο κόσμος επίγεια.
από παγγαίο δεν θα έχει τέτεια περάσματα.
άλοστε δεν εκπέμπουνε και πολλά από εκεί.
Αγαπητέ φίλε κανένα τουρκικό κανάλι δεν εκπέμπει απο την πατρίδα μου την Ξάνθη και οποιοδήποτε άλλο σημείο της χώρας μας.Θα παρακαλούσα να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε ειδικά όταν αφορά την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας.
Τα κρατικά κανάλια της Τουρκίας ΤRT 2 στη συχνότητα 22 UHF, TRT 3 στη συχνότητα 25 UHF και TRT 4 στη συχνότητα 43 UHF(κάνει κυμάτωση στον Αντέννα απο Θάσο) εκπέμπουν(απο Τουρκία) απο τη θέση Kayalidag(877μ) στο Τσανάκκαλε ανατολικά της Τενέδου.
Οσον αφορά τις ψηφιακές εκπομπές κάπου διάβασα μπορεί και εδώ οτι έχει επιτευχθει συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών για τις ψηφιακές εκπομπές στις παραμεθόριες περιοχές.Πάντα βεβαια ζούμε με την ελπίδα οτι οι δέκτες των ακριτών μας θα δειξουν πρώτα εικόνα απο την ert digital και οχι απο την trt,που καλύπτει(17 αναμεταδότες σε 13 νομους εως τωρα) με ποιο γρήγορους ρυθμους τη γείτονα.
Τα σέβη μου...........