Εχουμε και λέμε για τη ψηφιακή της ΕΡΤ.Η κάλυψη με μεγάλους πομπούς >1,25Κw για φέτος προέρχεται από τους πομπούς SYS που πήρε πρόσφατα η ΕΡΤ.Θά καλυφτούν η Θάσος(Ανατολική Μακεδονία και Θράκη),Δοκιμές έχουν αρχίσει στο κανάλι 47,πλήν όμως Υπουργός δεν αφήνει γιατί τρώει τις τάπες του κολλητός του με κανάλι από ΔΡΑΜΑ.Εφόσον δοθούν από ΕΣΡ οι ψηφιακές συχνότητες και λυθεί το πρόβλημα από τον ΟΤΕ που δεν μπορεί να ανεβάσει το MULTIPLEX στο HELLASSAT,λόγω της μη συμβατότητας του τρόπου μετάδοσης με τα digital in του uplink,τότε αμέσως θα εκπέμψουν η Θάσος,τα Ακαρνανικά(Δυτική Στεραιά και Ηπειρος),με τους μεγάλους πομπούς το πρώτο πρόγραμμα(PLUS)και με μικρότερους που μπαίνουν τώρα στη Πάτρα,Ηράκλειο,Ιωάννινα,Βόλο.Επίσης θα λειτουργήσει το Δεύτερο πακέτο στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ στο 26 κανάλι,στη Θεσσαλία(ακόμα δεν εχουμε καταλήξει,πιθανότερο το 60 κανάλι) και στην Αττική.Αυτά μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2007.
να ζητησω και εγω συγνωμη για το off topic (μια και που το θεμα ειναι για την καβαλα) αλλα εχω και εγω μια απορια
ο νομος σερρων απο που θα εξηπηρετηθει ?καθως απο θασο χλωμο το βλεπω ενω απο θεσ/νικη δεν υπαρχει το "περασμα" αφηστε που υπαρχουν τοπικα καναλια στις συγκεκριμενες συχνοτητες