To Mad, καλοί μου φίλοι, ΔΕΝ προορίζεται για εσάς.
υπό φυσιολογικές συνθηκες θα ηταν κλειδωμενο, και ο λογος που χρησιμοποιεί FEC 7/8 είναι για να χωρεσει στο symbol Rate που κανονικά προορίζεται σε ενα καναλι, 2 καναλια, ωστε να εχει και την "παρουσία " στα goody's και το feed της βουλγαριας. το καλό τελειώνει εκεί.
Αφ'ενός ο transponder ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ερθει στον κόρο απο τέτοιο FEED point - to - point, οπως νοείται η εν λόγω μετάδοση. Αυτό γίνεται για να χωρουν και τα feeds του mega του αντ1 της ΕΡΤ και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου.
To SCPC μοιραζεται την ισχυ του με:
10969 The Media Office
10984 Hellas Sat Net
και άλλα 3 ισότιμα feeds και πάλι παιζουν ολα τα υπόλοιπα καλά, γιατι εχουν FEC 3/4 και είναι μονοκάναλα.
και πιάνουν βέβαια στο 80ρακι σας...
Αν επαιζε μόνο του ολον τον αναμεταδότη με πληρη ισχυ και FEC 1/2, θα ...γυρνουσατε το lnb χωρις πιατο στο δορυφόρο και θα ανοιγε(!).
απαιτεί minimum 1,20 η ληψη scpc, και αν δεν το ξέρετε μαθετέ το τωρα.
κι αυτό διότι η εν λόγω εκπομπή ΔΕΝ ειναι DTH, ΔΕΝ προορίζεται για το σπίτάκι σας. Στην ουσία, δεν πληρώνει ΚΑΝΕΙΣ για να την δειτε εσεις.
οπότε να παρακαλάτε να μην κλειδώσει και να ευχαριστήτε οποιον χαζό σκέφτηκε οτι το κοστος της καρτας και των αποκωδικοποιητών θα ηταν μεγαλο....
παρτε κυριε πιατάκι τσαμπέ 60ρι για το πακέτο του ΟΤΕ και τον ΗΟΤBIRD και αφήστε τα επαγγελματικού προορισμου feeds, χωρις στο ασχετο να κατηγορείτε την τελειότητα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ δορυφόρου γιατί με εκνευρίζετε. Εγώ δλδ που εσκασα 150 ευρά για 160Χ180 τι ειμαι, βλάκας? το ανοιγω στο ρελαντί με quality 100%.
πολλές φορές η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμαθεια.
συγγνώμη αν ακουγομαι αγενής, αλλά η αλήθεια είναι τετράγωνη.
Απολαυστε την και μην τα βάλετε μαζί μου αλλά με τον Κουρή, που αντι να το παιξει ΣΚΑΙ και να πατήσει στον ΟΤΕ στον Ελλασατ φιλαει την ποδιά του Ταγματάρχη, βγαζει τσάμπα για αυτον ακριβα για σας στον δορυφόρο το κανονικό MAD και πληρώνεται αδρα κιολα για αυτό, για να εχει περιεχόμενο η πλατφορμα της ΝΟΒΑ.
Γι αυτό και δεν τον ενδιέφερε ποτε να παιξει εκτός αττικής.