Κώστα έβαλα στην αναφορά σου τα ΚΕ που γνωρίζω σίγουρα! Όμως επειδή κάπου μπερδεύτηκα θέλω να μας διαλευκάνεις το εξής:
όταν λες παρεμβολές, τι ακριβώς εννοείς? Κυμάτωση και γραμμές ή βάζεις μαζί και τις πλευρικές από διπλανά κανάλια ή τα τεχνουργήματα που βγάζουν οι υπερδιαμορφωμένοι ενισχυτές?
Γιατί από την αναφορά σου δεν μου κάθεται σχεδόν το 90% των καναλιών να έχουν παρεμβολές από άλλα κανάλια στην ίδια συχνότητα! Γενικά ό,τιδήποτε δεν είναι κυμάτωση διαχώρισέ το, άλλο πράγμα είναι η πλευρική και άλλο το μπούκωμα από τον ενισχυτή!
Τώρα μερικές απορίες και παρατηρήσεις που προκύπτουν!
1. STAR στο 44 δεν λαμβάνεις? Γενικά μόνο το 56 του Παναχαϊκού λαμβάνεται στη Ναύπακτο? Όταν λες παρεμβάλλει το Teletime, εννοείς κάνει γραμμές στο STAR?
2. Βλέπω ότι εκτός από το Ξυλόκαστρο λαμβάνεις και άλλα ΚΕ από τον Κορινθιακό, όπως τον Όσιο Πατάπιο και το Ηραίο!
Διαβάζοντας την αναφορά προκύπτουν τα εξής:
23 τι να παρεμβάλλει τη Βουλή? Υπάρχει ο ΑΝΤ1 από Όσιο Πατάπιο και το ΟΡΤ από Σμέρνα!
27 από πού να είναι το ALTER?
32 τι να παρεμβάλλει τον ΣΚΑΪ, δεν γνωρίζω κοντινή εκπομπή στο 32 (έχει στο Φραγκαπήδημα το novasport αλλά φτάνει ως εκεί)?
39 τι να παρεμβάλλει τη ΝΕΤ? Υπάρχει το ALTER στον Όσιο Πατάπιο
40 τι να παρεμβάλλει τον ΣΚΑΪ? Υπάρχει το MEGA στον Όσιο Πατάπιο!
41 από πού να είναι η ΕΤ1? Υπάρχει πομπός στο Ηραίο! Να φτάνει τόσο καλά? Στο 42 επίσης είναι η ΝΕΤ, αλλά τη λαμβάνεις καθόλου?
43 ο ΣΚΑΪ που υπήρχε στο 43 σταμάτησε? Από πού έβγαινε?
46 τι να παρεμβάλλει το MEGA?
47 MEGA από που? Μήπως είναι πλευρική η παρεμβολή που έχεις?
51 ALPHA από που?
53 ΑΧΙΟΝ από Όσιο Πατάπιο, ALPHA από άγνωστο
55 ΝΕΤ από Ξυλόκαστρο
56 Teletime από που? Υπάρχει η ΕΤ3 στο Ξυλόκαστρο! Μήπως και αυτό είναι πλευρική?
57 δεν βγάζεις ΝΕΤ από Αίνο καθόλου?
61 τι να παρεμβάλλει το MEGA από Παναχαϊκό?
67 τι να παρεμβάλλει το Λύχνο? Νομίζω υπάρχει το RTP από Όσιο Πατάπιο!
69 Super Κορίνθου μάλλον από Όσιο Πατάπιο!
Αυτά! Ξανακάνε ένα bandscan για να απαντηθούν κάποια!
Σαν γενική παρατήρηση, προξενεί κατάπληξη η τέλεια λήψη του Lepanto στο 66 παρόλο που είναι από Παλαιοπλάτανο, την ώρα που τα υπόλοιπα λαμβάνονται άθλια! Λέτε να έχει αλλού τον πομπό του?