Oριστικό τέλος στο Tele Time; Οκτώ μήνες μετά την μαζική απόλυση των τελευταίων δημοσιογράφων και τεχνικών φαίνεται πως απολύονται και οι υπόλοιποι (διοικητικό προσωπικό και τρεις τεχνικοί). Επισήμως πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αν και το πρωί ο Δ/ντης του σταθμού ενημέρωσε πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Το ζήτημα πλέον είναι τι θα γίνει με την συχνότητα του σταθμού και αν αυτή θα επιστραφεί στο Ε.Σ.Ρ. ή αν τελικά, όπως ακούγεται έχει ήδη πουληθεί σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Πάντως οι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν να πάνε όλοι αύριο στην εργασία τους.
Όπως είναι γνωστό λόγω των αποφάσεων του ΕΣΡ από προχθές σταμάτησε να μεταδίδεται το παιδικό πρόγραμμα μέσω του καναλιού nickelodeon και παρουσιάζονται σε επανάληψη παλιότερες τοπικές εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Συνολικά από το Tele Time όλους αυτούς τους μήνες απολύθηκαν πάνω από 40 εργαζόμενοι.
Πηγή dete.gr