Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ (Πάτρα κ.τ.λ.)
  • Παρ 22 Νοε 2024, 07:38
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ (Πάτρα κ.τ.λ.)  (Αναγνώστηκε 76634 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Γεια σας.Καταρχην στην Πατρα λαμβανουμε απο 2 κεντρα εκμομπης,απο Δασσυλιο και απο παναχαικο.Αν στρεψω τη κεραια προς κεφαλλονια λαμβανω πολυ καλα και απο Aiνο.Eπισης λαμβανω σχετικα καλα αρκετα καναλια απο καποιο σημειο εκμομπης στην Ναυπακτο(οποιος γνωριζει σχετικα ας βοηθησει).τελος πολυ χαμηλο σημα ερχεται και απο ακαρνικα!!! αρκετο ομως για να δημιουργησει καποια μικροπροβληματα παρεμβολων.Τελος δεν γνωριζω ακριβως απο ποιο σημειο  ακριβως εκμπεμπουν τα καναλια Δασσυλιο η Παναχαικος γιατι η κεραια ειναι στραμμενη στο ιδιο περιπου σημειο.(καθε βοηθεια ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη)

08-ET1 (κεφαλλονια) καλη εικονα
21-TELETIME (ΑΓΝΩΣΤΟ) xaμηλο σημα
22-ΝΕΤ (ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) τελεια εικονα
23-ΒΟΥΛΗ (ΠΑΤΡΑ)-ΕΤ3(ΑΚΑΡΝΙΚΑ) χαλια το σημα της βουλης δεν μπορει να καληψει ουτε την ετ3 απο ακαρνικα!!!!!
24-SUPERSPORT (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
25-ΕΤ1 (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
26-ΑΝΤ1 (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
27-ΑΧΕΛΟΩΣ- ΑΓΡΙΝΙΟΥ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
28-ΑΝΤ1-(ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) τελεια εικονα
29-ΕΤ3 (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) μετρια εικονα
30-ΠΑΤΡΑ TV (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
31-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΠΑΤΡΑ) πολυ καλη εικονα δεχεται μικροπαρεμβολες απο αντ1(ακαρνικα)
32-ΛΥΧΝΟΣ TV (ΠΑΤΡΑ)-τοπικο(Ιερα Μητροπολη Πατρων- τελεια εικονα
33-SUPER B TV-ΤΟΠΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
34-ACHAIA CHANNEL-ΤΟΠΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
35-ΕΤ3 (ΑΓΝΩΣΤΟ) και ΣΚΑΙ απο ακαρνικα πολυ ασχημο σημα δεν λαμβανεται κανενα απο τα 2
36-ΣΚΑΙ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) πολυ χαμηλο σημα
37-ΡΙΚ (ΠΑΤΡΑ)-STAR(ΑΚΑΡΝΙΚΑ) χαλια και το σημα του ρικ δεν μπορει να καληψει star απο ακαρνικα
38-ΕΤ1 (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
39-ΕΤ3 (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ
40-DTV-ΤΟΠΙΚΟ-(ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) μετριο σημα
41-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ TV-(ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) πολυ καλο σημα ,εντονες παρεμβολες απο MEGA(κεφαλλονια)
42-ΝΕΤ (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα(καινουργιος πομπος τοποθετηθηκε πριν 2 μηνες περιπου,προαγγελος της ψηφιακης ερτ μηπως???)
43-ΣΚΑΙ (ΠΑΤΡΑ)-ΝΕΤ(ΑΚΑΡΝΙΚΑ) χαλια σημα,σαλατα και τα δυο
44-STAR (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ??) μετρια εικονα
45-ALPHA (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα,ο ισχυροτερος πομπος στην πατρα
46-MEGA (ΠΑΤΡΑ)   μετρια εικονα
47-SUPER B TV-ΤΟΠΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
48-ALPHA (ΑΓΝΩΣΤΟ)-MEGA(ΑΚΑΡΝΙΚΑ) χαλια εικονα μονο παρεμβολες λαμβανω
49-FILMNET (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
50-TELETIME-ΤΟΠΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
51-STAR (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) κακη ποιοτητα ληψης
52-ALTER (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) κακη ποιοτητα ληψης
53-ΝΕΤ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
54-MEGA (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ???) μετρια εικονα
55-ALTER (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
56-STAR  (ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα
57-ΝΕΤ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) μετρια ληψη
58-TELETIME (ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) μετρια ληψη
59-902TV (ΠΑΤΡΑ) τελεια ληψη
60-RAIUNO-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) τρισαθλια εικονα
61-MEGA (ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) τελεια εικονα
62-TV5 EUROPE-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ-(ΠΑΤΡΑ) επισης τρισαθλια εικονα
63-ΑΝΤ1 (KEΦΑΛΛΟΝΙΑ) κακη ποιοτητα ληψης
64-ΤΗΛΕΑΣΤΥ-(ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ) αρκετα καλη εικονα
65-SUPER B TV-ΤΟΠΙΚΟ-(ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) κακη ποιοτητα ληψης
66-LEPADO TV-ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-(ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΚΑΙ ALPHA απο (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ) κακη ποιοτητα ληψης του lepado tv ισα που καλυπτει τον alpha
67-SKAI TV (ΠΑΤΡΑ) πολυ καλο σημα αλλα οχι τελειο
68-ALTER (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ??) μετριο σημα
69-SUPER-ΚΟΡΙΝΘΟΥ-(ΠΑΤΡΑ) τελεια εικονα οταν ο πομπος δεν ειναι χαλασμενος,δυστυχος ειναι πολυ συχνα.

Γενικος στην Πατρα δεν εχουμε ιδιαιτερα προβλημα ληψης αφου ολα τα καναλια βγαινουν πολυ καθαρα και χωρις ιδιαιτερα προβληματα παρεμβολων,εκτος βεβαια
απο βουλη,ρικ ,raiuno,tv5, αληθεια γιατι αραγε πληρωνουμε την ΕΡΤ???? Σας ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγεθος του post.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Τετ 3 Ιαν 2007, 23:54 »
Φιλε,ωραιος ο πινακας σου...Θελω να μου δωσεις και το στιγμα των τοπικων καναλιων εκει.
Το Patra TV καλυτερεψε? (το 2004 που ημουν εκει,εβλεπα οτι ειχε αρκετα videoclips)

Τι βλεπει ο Πατρινος?

ΤΕLE TIME
SUPER B
PATRA TV
ACHAIA CHANNEL

8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Πεμ 4 Ιαν 2007, 00:34 »
Nαι φιλε μου οπως τα λες ειναι.βαλε μεσα και το λuχνος tv για τους γηραιοτερους (εκκληστιαστικα θεματα + ολες τις πολιτιστικες εκδηλωσεις της πολης).Οσο για για το patra tv εχει βελτιωθει παρα πολυ,με πολλες τοπικες  ψυχαγωγικες και πολιτικες εκμπομπες συν τα πολλα δελτια ειδησεων.Μετα τα μεσανυχτα κανει αναμεταδωση του MAD.Το super b tv  παραμενει το πρωτο και κορυφαιο τοπικο καναλι.το TELETIME εχει χασει πολυ απο την παλια του αιγλη αφου τις περισσοτερες ωρες κανει αναμεταδοση του CHANNEL 10 απο αθηνα,εχουν απομεινει μονο κανα δυο εκμομπες και το δελτιο ειδησεων.Τα ιδια πανω κατω και το ACHAIA αν και τελευταια κανει μια προσπαθεια ανακαμψης με δελτιο ειδησεων και κανα δυο ψευτοεκμπομπες αλλα παραμενουν οι ατελειωτες τηλεαγορες και το χειροτερο οι τσοντες με τις ροζ γραμμες μετα τα μεσανυχτα.
Skystar usb 2 hd.

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Πεμ 4 Ιαν 2007, 01:26 »
Το καλοκαίρι του 2005 είχα επισκεφθεί την Ναύπακτο και είχα μπει στο πειρασμό να δώ ποιά κανάλια έπιαναν εκεί.
Υπήρχαν πολλά κανάλια, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μέσω NOVA. Επίσης τα πιο πολλά ήταν εις διπλούν, δηλαδή είναι μεγάλη η πιθανότητα να υπάρχει τοπικό σημείο εκπομπής.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Πεμ 4 Ιαν 2007, 10:36 »
ΑΧ ! αυτό το μικρόβιο ! :lol:
Ουτε στις Weekend "αποδράσεις" μας δεν μας αφήνει σε ησυχία ! :lol:
Η γυνάικα μου ηθελε να δεί το φρούριο στο μικρό νησάκι απέναντι απο την Ναύπακτο (ξέχασα και πώς το λένε  :roll: ) και εγώ "σκάλιζα" την τηλεόραση του ξενοδοχείου !!! :shock:

Αποσυνδεδεμένος liberty

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Πεμ 4 Ιαν 2007, 14:33 »
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους,
Εγώ πάντως έχω πάψει να ασχολούμαι με την αναλογική και αναμένω την ψηφιακή.Ξέρει κανείς πότε θα έχουμε ψηφιακό σήμα στην Πάτρα;

Αποσυνδεδεμένος Passenger57

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Σαβ 6 Ιαν 2007, 01:29 »
Παράθεση
Nαι φιλε μου οπως τα λες ειναι.βαλε μεσα και το λuχνος tv για τους γηραιοτερους (εκκληστιαστικα θεματα + ολες τις πολιτιστικες εκδηλωσεις της πολης).Οσο για για το patra tv εχει βελτιωθει παρα πολυ,με πολλες τοπικες ψυχαγωγικες και πολιτικες εκμπομπες συν τα πολλα δελτια ειδησεων.Μετα τα μεσανυχτα κανει αναμεταδωση του MAD.Το super b tv παραμενει το πρωτο και κορυφαιο τοπικο καναλι.το TELETIME εχει χασει πολυ απο την παλια του αιγλη αφου τις περισσοτερες ωρες κανει αναμεταδοση του CHANNEL 10 απο αθηνα,εχουν απομεινει μονο κανα δυο εκμομπες και το δελτιο ειδησεων.Τα ιδια πανω κατω και το ACHAIA αν και τελευταια κανει μια προσπαθεια ανακαμψης με δελτιο ειδησεων και κανα δυο ψευτοεκμπομπες αλλα παραμενουν οι ατελειωτες τηλεαγορες και το χειροτερο οι τσοντες με τις ροζ γραμμες μετα τα μεσανυχτα.

Εγώ φίλε δεν είμα γέρος αλλά για τον Λυχνο έχω να πώ πολλά καλά λόγια εν αντιθέσει με τα αλλα τοπικα.Κατ'άρχήν πάντα έχει κάτι αξιόλογο να δεις.Τι εκπομπες επιστημονικές, κοινωνικού περιεχομένου, εκκλησιαστικές (γιατί όχι?), παρα πολλά συνέδρια του Πανεπιστημίου Πατρών με θέματα ιατρικά  και των άλλων επιστημών που δεν έχεις την δυνατότητα να τα δείς ΠΟΥΘΕΝΑ, εκπομπές για τα εθνικά θέματα, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες  διάφορες κτλ Επίσης είναι ο μόνος σταθμός (κ λίγο ο αχελώος) που τιμά την  παραδοσιακή μουσική με μετάδοση παραστάσεων  συλλόγων κτλ.

Κάποτε το ΠΑΤΡΑ TV πρίν την κατρακύλα του είχε εκπομπες, τώρα έχει ένα δελτίο ειδήσεων και πολλά πολλά πααααρα πολλα βίντεοκλιπ-τηλεμαρκετινγκ.Το ΤΕΛΕΤΙΜΕ πάει σούμπιτο και αυτό  (μετά μεγάλης λύπης) ολο τηγάνια και τηλεμάρκετιγκ και κασσέτες απο το κανάλι δέκα με μια εκπομπή μόνο(! )και ενα δελτίο 3 λεπτά απο εναν και μόνο δημοσιογράφο που εμείνε (α.κωνσταντίνου : καλό το παλικάρι). Το ACHAIA κάνει μία προσπάθεια αλλα και αυτό στο δελτίο ειδήσεων μένει μονο...πολι τηγάνι ρε παιδί μου...πωπωπω! έλεος πια!!

Το superB  φαίνεται να είναι οικογενειακή επιχείρηση
το μεσημέρι καπάκι η μια μετα την άλλη κανουν εκπομπές οι κόρες του ιδιοκτήτη και νομίζω πώς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ από αυτό το πράγμα δεν μπορεί να δεί κανείς. ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΒΡΙΖΕΙ...την υπόλοιπη μέρα...IDILCA στρώματα. Αυτή είναι καλή τηλεόραση? αυτά είναι τα κανάλια που εκπέμπουν "νόμιμα"?

Λυπάμαι, αλλά ο Λυχνος τους έχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω αν και κανάλι με μηδέν διαφημίσεις,μηδέν 90ΧΧΧ, φυσικά χωρίς τσόντα και φαυλοτητα!.Μπράβο τους!

Αποσυνδεδεμένος lefme

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Κυρ 7 Ιαν 2007, 19:52 »
Δηλαδή κι εγώ που είμαι 31 χρόνων και βλέπω ΛΥΧΝΟ είμαι κατα τη γνώ μη σου γέρος??Κι απο πού κι ως πού συμπέρανες φίλε μου ότι το SuperB είναι πρώτο κανάλι??Έχεις καμια μέτρηση στα χέρια?Δημοσίευσέ την.
Κακά τα ψέμματα όμως.Ο Λύχνος(έχει επειδή ΔΕΝ είμαι γέρος και το παρακολουθώ)αλλά επειδή παράγει πολιτισμό,όλοι μα όλοι το φοβούνται.Καιρός να βάλουν όλοι μυαλό και να δουν τη διαφορά.
Οι άνθρωποι σ αυτό το κανάλι αγαπούν την τηλεόραση,την Ελλάδα,την Ορθοδοξία και κυρίως ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον τηλεθεατή.Αυτά ας τα δει και το ΕΣΡ...Καλή Χρονιά!!!

Αποσυνδεδεμένος spirosb

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://spirosb.blogspot.com
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Δευ 15 Ιαν 2007, 10:56 »
Ξέρει κανείς τα ραδιοφωνα της Πάτρας από ποιο κέντρο εκπομπής εκπέμπουν? Πριν μερικούς μήνες που ήμουν Πάτρα, τα άκουγα πολύ καλά, αλλά προς τα έξω από την Πάτρα δεν ακουγόταν και τόσο καλά.
metropolis-radio.blogspot.com -> Για έντεχνα
rock-channel.blogspot.com -> Για rock

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Πεμ 15 Μαρ 2007, 02:23 »
Aυτα ειναι τα σωστα κεντρα εκμπομπης στην Πατρα με τις αντιστοιχες
συχνοτητες.Στην πρωτη στηλη ειναι τα δυνατα σε ισχυ καναλια και στην δευτερη στηλη οι παρεμβολες!!!

8   ΕΤ1   ΑΙΝΟΣ         
20   ΑΧΕΛΩΟΣ   ΑΙΝΟΣ         
21   TELETIME   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ         
22   ΝΕΤ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
23   ΒΟΥΛΗ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ      --      ΕΤ3          ΑΚΑΡΝΙΚΑ
24   SUPERSPORT   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
25   ΕΤ1   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
26   ΑΝΤ1   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
27   ΑΧΕΛΩΟΣ   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
28   ΑΝΤ1   ΑΡΟΗ         
29   ΕΤ3   ΑΙΝΟΣ         
30   ΠΑΤΡΑ TV   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
31   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV   ΔΑΣΥΛΛΙΟ   --ΑΝΤ1   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
32   ΛΥΧΝΟΣ    ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ      --SUPER B TV   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
33   SUPER B TV   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
34   ACHAIA CHANNEL   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
35   ΕΤ3   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ      --ΣΚΑΙ   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
36   ΣΚΑΙ   ΑΙΝΟΣ         
37   ΡΙΚ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ          --STAR    ΑΚΑΡΝΙΚΑ
38   ΕΤ1   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ      --ALPHA   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
39   ΕΤ3   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
40   DELTA   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
41   ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ TV   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ   --    MEGA   ΑΙΝΟΣ
42   ΝΕΤ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ   --   TELETIME   ΑΙΝΟΣ
43   ΣΚΑΙ   ΑΡΟΗ             --      ΝΕΤ                      ΑΚΑΡΝΙΚΑ
44   STAR   ΔΑΣΥΛΛΙΟ      -- STAR   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ
45   ALPHA   ΑΡΟΗ         
46   MEGA   ΔΑΣΥΛΛΙΟ       --ΕΤ1   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
47   SUPER B TV   ΑΡΟΗ         
48   ALPHA   ΔΑΣΥΛΛΙΟ      --MEGA   ΑΚΑΡΝΙΚΑ
49   FILMNET   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
50   TELETIME   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
51   STAR   ΑΙΝΟΣ         
52   ALTER   ΑΙΝΟΣ         
53   ΝΕΤ   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
54   MEGA   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ         
55   ALTER   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
56   STAR   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
57   ΝΕΤ   ΑΙΝΟΣ         
58   TELETIME   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
59   902 TV   ΔΑΣΥΛΛΙΟ         
60   RAIUNO   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ      --ΕΤ1   ΑΙΝΟΣ
61   MEGA   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
62   TV5   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         --ΤΗΛΕΑΣΤΥ      ΑΚΑΡΝΙΚΑ
63   ΑΝΤ1   ΑΙΝΟΣ         
64   ΤΗΛΕΑΣΤΥ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
65   SUPER B TV   ΑΙΝΟΣ         
66   LEPADO TV   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ   --   ALPHA   ΑΙΝΟΣ
67   ΣΚΑΙ   ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ         
68   ALTER   ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟΣ         
69   SUPER   ΔΑΣΥΛΛΙΟ

Εχουμε τελεια ληψη απο Αροη,Δασυλλιο,Παναχαικο με αποτελεσμα ολα
τα πανελλαδικα τα κρατικα και δυο τοπικα να βγαινουν ``καμπανα ``απο τουλαχιστον δυο συχνοτητες σε ολη την Πατρα!!!Ποιος ο λογος υπαρξης τριων κεντρων εκμπομπης στην Πατρα αραγε?????Υπαρχει και ενα κεντρο εκμπομπης στον παλαιοπλατανο(Ναυπακτος) το οποιο βγαινει πολυ δυνατα στην Πατρα και ειναι αδυνατον να λειτουργησει τοπικος πομπος σε αυτες τις συχνοτητες.Απο Αινο(Κεφαλλονια) ερχονται επισης πολυ δυνατα ορισμενα καναλια και δεν δοκιμαζει κανεις να τα καλυψει.Τουλαχιστον τα Ακαρνικα ερχονται πιο αδυναμα και ειναι σχετικα ευκολο να καλυφθουν.Παρολα αυτα,Αινος και Ακαρνικα δημιουργουν αρκετες παρεμβολες στα Μακεδονια,Λυχνο,Ναυπακτος tv,Σκαι 43uhf, ενω τα tv5,raiuno,riksat,Βουλη tv,δεν λαμβανονται καθολου στις περισσοτερες περιοχες της Πατρας!!!Βασιλιας των παρεμβολων βεβαια ειναι το STAR ,το οποιο καταφερε να τοποθετηση δυο πομπους  στο 44uhf (παλαιοπλατανος-δασυλλιο) με αποτελεσμα να μην βλεπει κανεις τιποτα!!!!Τις επομενες ημερες θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες απο τα τοπικα καναλια για να παρετε μια ιδεα
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Πεμ 15 Μαρ 2007, 17:42 »
Ωραιος φιλε!!!

Αν μπορεις να μας επισυναψεις και screenshots των καναλιων (κυριως τοπικων) θα εισαι πρωτος.  8)

Οταν λες δασυλλιο,εννοεις το σημειο Αρόη?  :roll:

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Πεμ 15 Μαρ 2007, 21:27 »
Η Αρόη και το Δασύλλιο δεν είναι τα ίδια σημεία, αλλά βρίσκονται σε κοντινή μεταξύ τους απόσταση, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος!
Πάντως όπως περιγράφει ο φίλος την κατάσταση στην Πάτρα πρέπει να είναι δράμα! Βλέποντας το post διερωτώμαι κι εγώ με τη σειρά μου τα εξής:
1. Το Παναχαϊκό έχει τόσα πολλά κανάλια; Νομίζω ότι Filmnet, Supersport και δορυφορικά έβγαιναν από Δασύλλιο!
2. Καλά πολύ χουβαρντάδες βλέπω τους μεγαλοκαναλάρχες όσον αφορά την Πάτρα! Τρεις πομποί και τρία σημεία κάλυψης για την ίδια περιοχή? Τελείως αχρείαστο και καταχρηστικό, εκτός κι αν πια στην Πάτρα υπάρχουν πια τόσες πολλές προβληματικές περιοχές που έπρεπε να καλυφτούν όλες! Πάντως όταν πήγα Πάτρα το 2000 μια χαρά τη βρήκα την πόλη και από αυτή την άποψη!
3. Αφού ο Παλαιοπλάτανος Ναυπάκτου καλύπτει από απέναντι με τόσο δυνατό σήμα την Πάτρα με ένα μόνο κέντρο εκπομπής, η Πάτρα που έχει τρία είναι δυνατόν να μην καλύπτει τη Ναύπακτο? Ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων συχνοτήτων από Ναύπακτο όταν καλύπτεται για τα ίδια κανάλια από Πάτρα? Τζάμπα παρεμβολές δηλαδή! Καλά και το παράδειγμα του Star ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Αυτοπαρεμβολή! Αυτοί έκαναν το SFN πριν αρχίσουν τα ψηφιακά!
Συμπέρασμα: Ελλάδα χώρα του φωτός!!!! :lol:  :lol:  :lol:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Πεμ 15 Μαρ 2007, 23:12 »
Οντως δασυλλιο και Αροη ειναι διαφορετικα σημεια εκμομπης, γυρω στο ενα χιλιομετρο αποσταση μεταξυ τους!!! Καλυπτουν ακριβως τις ιδιες περιοχες και απεχουν ελαχιστα απο το κεντρο της Πατρας.Τουλαχιστον κανεις δεν εκπεμπει και απο τα δυο σημεια γιατι δεν υπαρχει λογος(πλην του ALPHA).Το Δασυλλιο ειναι ορατο κατα την εισοδο στην πολη απο Πατρων-Κορινθου στα αριστερα πανω σε εναν λοφισκο.Απο εκει εκμεμπουν και τα περισσοτερα ραδιοφωνα,οσα δεν εκμεμπουν απο τις οροφες των κτιριων τους!!!Στο Δασυλλιο υπαρχει και ο αναμεταδοτης του δημου και οσοι εκμεμπουν απο εκει του πληρωνουν και ενοικιο απο οτι γνωριζω.Οσοι διαφωνουν πηγαινουν στην αροη.Παντως η κατασταση δεν ειναι και τοσο τραγικη αφου εχουν βρει τροπο και στριμωχτηκαν ολοι!!!Λαμβανουμε 26 καναλια τα οποια εκμεμπουν σε 52 συχνοτητες!!!την κατασταση σωζουν τα τοπικα(πλην super b και teletime) ,τα δορυφορικα καναλια και το filmnet τα οποια εκμεμπουν μονο απο μια συχνοτητα και αφηνουν ετσι τα πανελλαδικης εμβελειας και την ΕΡΤ να εκπεμπουν απο τουλαχστον τρεις!!!Βεβαια ελευθερη συχνοτητα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα!!! Παντως o παναχαικος απο οτι εχω διαπιστωσει καλυπτει ανετα Πατρα και νοτια Αιτωλοακαρνανια οποτε ποιος ο λογος υπαρξης Δασυλλιου-Αροης και Παλαιοπλατανου???Ελπιζω με την μεταβαση στην ψηφιακη αυτα τα προβληματα να λυθουν.Αλλωστε η ΕΡΤ εχει δηλωσει οτι ψηφιακα θα εκπεπψει μονο απο παναχαικο και αινο(Κεφαλλονια).mcelliot_g εχεις απολυτο δικιο για τα δορυφορικα και το filmnet,οντως εκπεμπουν απο δασυλλιο συγνωμη για την παραβλεψη μου.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Παρ 16 Μαρ 2007, 00:08 »
Οριστε και τα τοπικα μας καναλια,για να παρετε μια ιδεα.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Παρ 16 Μαρ 2007, 00:12 »
Τα επομενα.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Παρ 16 Μαρ 2007, 00:14 »
Τα επομενα.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Παρ 16 Μαρ 2007, 00:16 »
Τα τελευταια.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Παρ 16 Μαρ 2007, 17:17 »
H Κορινθος δεν εχει και τα:

-ΗΛΕΚΤΡΑ TV
-TOP Channel

:?:   :roll:   :?:

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Παρ 16 Μαρ 2007, 17:44 »
Ναι αλλα δεν τα λαμβανουμε στην Πατρα.Πριν 5-6 χρονια θυμαμαι πως ειχαμε ληψη  του TOP CHANNEL αλλα μετα απο εναν χρονο εξαφανιστηκε
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος theod78

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Σαβ 17 Μαρ 2007, 23:08 »
’ρχισε το Patra TV να παίζει ταινίες σε 16:9 ή κάνω λάθος;

Edit από seranata. Το κείμενο μετατράπηκε σε ελληνικής γραμματοσειράς.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 18 Μαρ 2007, 23:06 »
Μπα δεν νομιζω.Μια χαρα 4|3 μου φαινονται εμενα!!! Παντως και οτι αρχισε να προβαλλει ταινιες της προκοπης πολυ μας ειναι !!! Αντε να δουμε ποτε θα βγει απο την οικονομικη κριση,μπας και δουμε καμμια εκπομπη της προκοπης!!! Τωρα τελευταια προσπαθει παντως.Και το achaia channel το παλευει τωρα τελευταια   :D .Αλλα εκεινο το SUPER B πως καταντησε ετσι???? Παρε κοσμε βιβλια,παρε κοσμε κατσαρολες ,παρε κοσμε ringtones. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ!!! Κριμα για το καναλι που ξεκινησε την ιδιωτικη τηλεοραση στην Πατρα :(
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Παρ 20 Απρ 2007, 20:38 »
Σημαντικη αυξηση της ισχυος των πομπων του ΣΚΑΙ στο 43uhf και του ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ TV  στο 41uhf. To LEPADO TV παλι στο 66uhf ,εξαφανιστηκε εδω και 15 ημερες!!!!.Τελος τι θα γινει με τον πομπο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στο 31uhf ??? Xανει συνεχως σε ισχυ εδω και καμποσους μηνες και κανεις δεν ασχολειται!!! Ηδη μερικοι φιλοι μου το εχουν χασει απο τους δεκτες τους!!! Τι κανουν οι τεχνικοι του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,παιζουν με τις ταπες??
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Παρ 20 Απρ 2007, 22:21 »
Παράθεση
Αλλωστε η ΕΡΤ εχει δηλωσει οτι ψηφιακα θα εκπεπψει μονο απο παναχαικο και αινο(Κεφαλλονια).

Μην σας αγχωνει αυτό, η ψηφιακή δεν έχει είδωλα και απαιτεί πολύ λιγότερο σήμα...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Σαβ 21 Απρ 2007, 14:26 »
Στην Αρτα από ακαρνανικά πιάνω
super b 32 uhf
teletime 61 uhf
Πιάνω και το Patra tv στα 68 uhf μάλλον από Αίνο Κεφαλλονιάς με μέτριο σήμα από τότε που χάθηκε το Μακεδονία από Ακαρνανικά.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Κυρ 22 Απρ 2007, 17:49 »
Μωρε μπραβο!!!! Εφτασαν τα ``ΠΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ``τοσο ψηλα???Σωθηκατε τωρα!!!Δυστυχως τα οικονομικα προβληματα επνιξαν τα τοπικα μας καναλια και μονο τα δελτια ειδησεων μπορει να δει κανεις!!! Οχι οτι τα τοπικα καναλια των αλλων περιοχων τα πανε καλυτερα αλλα λεμε τωρα.Μονη λυση ειναι οι συγχωνευσεις κατα την γνωμη μου,μπας και δουμε κανα τοπικο προγραμμα της προκοπης!!! Αμην και ποτε.Παντως SUPER B και TELETIME εχουν φτασει μεχρι Ηγουμενιτσα στα βορεια απο οτι γνωριζω,για Ιωαννινα δεν το βλεπω πιθανο,αλλα αν κανενας φιλος γνωριζει ας μας ενημερωσει.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Κυρ 22 Απρ 2007, 19:51 »
Σε παλαιότερη αναφορά του anastazio αναφέρει ότι το Σουπερ Β στα Γιάννενα εκπέμπει στα 50UHF.Αυτός μπορεί να μας λύσει την απορία.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Κυρ 22 Απρ 2007, 20:46 »
Ναι,εχεις δικιο φιλε μου!!! Ο Ανασταζιο στο topic τηλεοπτικο τοπιο στα Ιωαννινα αναφερει ληψη του super b tv στο 50uhf απο Λυγγιαδες.Για το Teletime ουτε λογος βεβαια!!! Το TELETIME μαλιστα εγκατελειψε και το site τeletime.gr το ιδιο και το patratv.gr.Το μοναδικο site που απεμεινε εiναι το superb.gr του super b φυσικα!!! Αντε να βρω τωρα τις συχνοτητες!!! Α και κατι τελευταιο που θυμηθηκα.Ειχα ακουσει το φθινοπωρο πως ο Τραγκας πουλησε το teletime στον Καμπερο(διαθετει εταιρεια μεταφορων στην περιμετρικη της Οβρυας).Μαλιστα ο Καμπερος ειχε υποσχεθει αναβαθμιση του προγραμματος και διακοπη αναμεταδοσης του channel 10.Απο τοτε ομως ουτε φωνη ουτε ακροαση!!! Γνωριζει καποιος φιλος σχετικα???
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Πεμ 3 Μαΐ 2007, 17:54 »
Επιτελους τελεια εικονα του ΣΚΑΙ στην Πατρα!!! Το DELTA TV μας αφησε χρονους (ας ειναι ελαφρυ το χωμα που το σκεπαζει :D ),ετσι ο Σκαι εκπεμπει ανενοχλητος εικονα κρυσταλλο στο 40uhf απο Παναχαικο.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Πεμ 3 Μαΐ 2007, 18:06 »
Επισης εδω και τρεις μερες εξαφανιστηκαν ολα τα καναλια στις συχνοτητες 67 εως 69 !!! Συγκεκριμμενα ο ΣΚΑΙ στο 67(Παλαιοπλατανος),το ALTER στο 68 (Παλαιοπλατανος) και το SUPER της Κορινθου στο 69(Δασυλλιο).Και τα τρια σταματησαν να εκμεμπουν σχεδον ταυτοχρονα,μαλιστα μολις εκλεισε το alter sto 68,εκλεισε και ο πομπος του στο 52 uhf(Αινος)!!!Απο οτι γνωριζω απαγορευεται η εκπομπη καναλιων στις συχνοτητες 67 εως και 69,μπας και εγινε καμμια εφοδος στις κεραιες και τις μαζεψανε?????
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Πεμ 3 Μαΐ 2007, 18:19 »
Εξαιρετικά πιθανό το βλέπω.. τεσπα. εγω ο κακομοίρης απο Π.Α ερχομαι (και στην κορφή κανέλλα) και ουδέποτε χρησιμοποίουσαμε τις εν λόγω συχνότητες. τώρα ποιός τις χρησιμοποιεί...θα σας γελάσω (χαχα σας γελασα) (χικ).

Και μην νομίζετε οτι "ελα μωρέ, φανταράκι ήσουνα, που ξέρεις τι χρησιμοποιεί ο καθένας..." οχι παιδιά. ξερω τι κα πως χρησιμοποιουνε.

Π.Χ. αν πατησετε ή αν πατάτε καποιο λινκ στους 1300-1450 την βαψατε αν σας πιάσουνε, μιλουν εκεί (και κρυπτο παρακαλώ) τα ελικόπτερα της Αστυνομίας...

απο 440-470 μιλουν τα αεροπλάνα της Π.Α
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)