Η Αρόη και το Δασύλλιο δεν είναι τα ίδια σημεία, αλλά βρίσκονται σε κοντινή μεταξύ τους απόσταση, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος!
Πάντως όπως περιγράφει ο φίλος την κατάσταση στην Πάτρα πρέπει να είναι δράμα! Βλέποντας το post διερωτώμαι κι εγώ με τη σειρά μου τα εξής:
1. Το Παναχαϊκό έχει τόσα πολλά κανάλια; Νομίζω ότι Filmnet, Supersport και δορυφορικά έβγαιναν από Δασύλλιο!
2. Καλά πολύ χουβαρντάδες βλέπω τους μεγαλοκαναλάρχες όσον αφορά την Πάτρα! Τρεις πομποί και τρία σημεία κάλυψης για την ίδια περιοχή? Τελείως αχρείαστο και καταχρηστικό, εκτός κι αν πια στην Πάτρα υπάρχουν πια τόσες πολλές προβληματικές περιοχές που έπρεπε να καλυφτούν όλες! Πάντως όταν πήγα Πάτρα το 2000 μια χαρά τη βρήκα την πόλη και από αυτή την άποψη!
3. Αφού ο Παλαιοπλάτανος Ναυπάκτου καλύπτει από απέναντι με τόσο δυνατό σήμα την Πάτρα με ένα μόνο κέντρο εκπομπής, η Πάτρα που έχει τρία είναι δυνατόν να μην καλύπτει τη Ναύπακτο? Ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων συχνοτήτων από Ναύπακτο όταν καλύπτεται για τα ίδια κανάλια από Πάτρα? Τζάμπα παρεμβολές δηλαδή! Καλά και το παράδειγμα του Star ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Αυτοπαρεμβολή! Αυτοί έκαναν το SFN πριν αρχίσουν τα ψηφιακά!
Συμπέρασμα: Ελλάδα χώρα του φωτός!!!!