Καλημερα. Απαντω στον bill. Ειδα πριν λιγο στον χαρτη τις 2 πλατειες που ειπε. Πλατεια ανεξαρτησιας ειναι αυτη πισω απο τον νερομυλο. Αν δεν με ρωταγες και δεν το εψαχνα σημερα δεν θα το μαθαινα ποτε. Εχω περασει πολλες φορες απο εκει. Κυριως πηγαινοντας σε μαγαζια της περιοχης. Στον δρομο πισω απο το νερομυλο ειναι κ μαγαζι ηλεκτρονικων με ποικιλια κεραιων δεκτων οπως τεκσαν κλπ. Πλατεια ηρωων πολυτεχνειου ειναι εκεινη της αγιας τριαδας. Πολλα εστιατορια τριγυρω. Ναι περναω συχνα απο εκει για πολλους λογους. Βασικος λογος μια παιδικη χαρα 200 μετρα παραπανω, διπλα σε πιτσαρια και ηπειρωτικο σουβλατζιδικο.Ως νεος στην ευρυτερη περιοχη δεν ξερω ακομη καλα τα τοπωνυμια. Εγω λεω θα παω στην αγια τριαδα κλπ. Αυτα ερχονται με τον καιρο. Αντιθετως πες εξπιριανς κλπ παιδικα κ συνεννοηθηκαμε.Απο αλιμο εως γλυφαδα εχω συρθει σε ολες τις παιδικες χαρες. Μπαμπα σταματα εδω κλπ. Σημερα εχει καρναβαλι ο δημος κι θα κλεισει τη γερουλανου απο πλαισιο εως αγια τριαδα. Θα παω το μικρο. Οποτε αλλη μερα θα δω τον μπεστ σε εκεινες τις περιοχες. Φανταζομαι οτι το παρκιν θα το βρω μαλλον πιο κοντα στην ιασωνιδου παρα στην γερουλανου, οποτε σκεφτομαι συνδυασμο με μετρο. Αλλη μερα η ληψη του μπεστ.
Συγχώνευση: Κυρ 10 Μαρ 2024, 08:43
Αυτη τη στιγμη 105.70 δευτερο προγραμμα 30db. Καπου στους 106 καποιος ιδιωτικος επαρχιας. Θα δω ποιος ειναι σε λιγο