Εγώ τον σταθμό στους 91.80 πάντως τον λάμβανα μονοφωνικα, με σήμα που έφτανε και τα 23db, κάνοντας ανέβα κατέβα έως και τα 11db. Η βέλτιστη λήψη του γινόταν όταν η κεραία δέκτη κοιτούσε προς Άλιμο - Άγιο Δημήτριο. Καθαρή εκπομπή, χωρίς ιδιαίτερα ζητήματα. Αυτή την ώρα, 05:26πμ της 25ης Μαρτίου 2024 εκπέμπει ήδη στους 106.00 το γυναικείο Μοναστήρι (από τον Υμηττό, όπως μου λένε εδώ μέσα). Μονοφωνικά και χωρίς κάποιο πρόβλημα. Καθαρά. Καλύτερη λήψη με την κεραία να κοιτά προς Άλιμο - Άγιο Δημήτριο και σε αυτή την περίπτωση.
Συγχώνευση: Δευ 25 Μαρ 2024, 05:34
Για τους 91.80 θεωρώ απίθανο να ήταν ο ολντ, καθώς ο ολντ πιάνει σε όλο το σπίτι πολύ δυνατά και φθάνει στα 48-49db. Η βέλτιστη λήψη του μάλιστα γίνεται στην κουζίνα μου, όπου ο χθεσινοβραδυνος χανόταν εντελώς.
Εκτός κι αν, ξαναλέω, ο Ολντ έπαιζε με μισό βατ, για το σπίτι του μόνο ή από κάποια απομακρυσμένη περιοχή, λόγω διακοπών. Δεν νομίζω όμως.
Συγχώνευση: Δευ 25 Μαρ 2024, 05:37
Πάντως λόγω καμπούρας Υμηττού, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος από πού εκπέμπει κάποιος βασισμένος στον προσανατολισμό της ενσωματωμένης κεραίας λήψης του δέκτη. Δεν ξέρω τι αντανακλάσεις περίεργες μπορεί να υπάρχουν.