Χθες βράδυ δεν άκουσα ραδιόφωνο. Μόνο σε μια στιγμή κυριολεκτικά άνοιξα στους 91.80 και είδα στέρεο σήμα αδιαμόρφωτο εκείνη τη στιγμή.
Τίποτα άλλο. Ούτε ποιος ούτε τι ήταν. Για το Μοναστήρι να πω, ότι εγώ δεν άκουγα βόμβο όσες φορές λάμβανα. Δεν έπεσα και σε βήχα μοναχής, οπότε δεν ξέρω. Πάντα πολύ πολύ πρωί το ακούω. Όσο κρατάει ο Όρθρος και μετά τέλος. Μόνο ο Θεός ξέρει με τι ισχύ και συστήματα. Πάντως εδώ ακούγονται και αρκετά καλά μάλιστα. Καθαρά. Δεν έχουν σηματάρα, αλλά δεν νομίζω, ότι είναι το ζητούμενο.
Συγχώνευση: Τρι 26 Μαρ 2024, 19:58
Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι σταθμοί δεν έχουν RDS. Επειδή δοκιμάζω, όπως είπα τον xhdata d808, θα ήθελα να μάθω έγκυρα αν ο blu space 107.20 λειτουργεί το RDS του . Στον δέκτη δεν το βλέπω αν και τον λαμβάνω με καλό σήμα. Πάνω από 40-41db. Στο αμάξι μου νομίζω δείχνει RDS που λειτουργεί. Ποιο από τα δύο ισχύει; Ξέρει κάποιος αν λειτουργεί ή όχι;
Συγχώνευση: Τρι 26 Μαρ 2024, 20:01
Διευκρινίζω και μια ασάφεια. Ο δέκτης μου ήρθε ρυθμισμένος στα FM και μεσαία με ευρωπαϊκά δεδομένα. Δυστυχώς ξέχασα να το διευκρινίσω κατά την αγορά του.
Για αυτό και έχει 87.50-108.00 και ως 1620 μεσαία. Αν τον παραγγείλει κάποιος με δεδομένα άλλων χωρών, τότε πηγαίνει σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων FM am.