Ωρα 23.27μμ. Ελληνικο Αττκκης.
91.80 stereo rds 51db old radio
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:30
Στους 96.00 εχει πλακα διοτι ενας με στερεο και ενας μονοφωνικα μοιραζονται πανισχυρα και οι δυο....το σπιτι μου. Στο μισο ο ενας κ στο μισο ο αλλος
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:34
Τα υπολοιπα, οπως τα περιγραφω συνηθως. Μονιμη 24ωρη συνυπαρξη αρκαδιας, κορινθιας, αττικης, ευβοιας, αργολιδας.
Πολυ ενοχλητικη και συνεχής η παρουσία γεννητριας ηχου (ιιιι), στους 106.00. Ποιος ειναι; το μοναστηρι;
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:37
Ευτυχως ανοιξε ο ολντ να βρω την ησυχια μου. Να ακουσω κανενα τζελιμπιν της εποχης μου, να ερθω στα ισια μου
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:40
Απο τους επαρχιωτες, αυτοι που παιζουν τοπικα ειναι ο αναμνηση κορινθου, ο αστερας αρκαδιας, ο αρκαδια 93.80, ολα τα κρατικα απο γερανεια, ασεα, διδυμα.
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:43
Εννοειται οτι μας αρεσουν τα ιταλικα. Βαλε πραμα...και ιταλο και οτι ακουγαμε πιτσιρικαδες δεκαετια 80. Βαλε φωτια στα pc και τα ντεκ old radio!
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:50
Βλεπω 32+ αναγνωστες της σελιδας τωρα. Οσοι εχετε τη δυνατοτητα, ψαχτειτε στη συχνοτητα 91.80. Αξιζει τον κοπο. Κατσε καλα old! Το τι ρευμα εχουμε φαει νεοι, τοτε που τα αυτοταλαντωτα και η ανορθωση δικτυου πηγαιναν συνεφο δεν λεγεται! Καλες εκπομπες!
Συγχώνευση: Πεμ 4 Απρ 2024, 23:55
Τωρα σα να ακουω τον εαυτο μου μιλαμε. Ιδια φαση και μετα el84, el504, 6146, 829, cx, παυση πολλων ετων, μοσφετ και παλι παυση.
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:08
Εκλεκτορας και τεχνικη εκλογη. Αστιγγος στο Μοναστηρακι, c&a, κατουμας, βενιερης αυτοι προηγαγαν τοτε τον ερασιτεχνισμο στην Αθηνα και Ελλαδα. Απο αυτους ξεκινουσαμε ολοι. Αλλαξαν οι εποχες ομως και η μεγαλη απογοητευση ηρθε για αρκετους στην αδειοδοτηση. Για αλλους ηρθε η ιδια η ζωη και η ξενιτια οπως για εμενα. Ηρθε κ το ιντερνετ. Το νεο παιχνιδι. Πιο πριν ομως ειχε ερθει δορυφορικη. Ολα στο πιατο σου που λενε. Εμεις ομως εδω πιστοι στο ραδιοφωνο.
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:13
Disco finnis terrae l'aquila Lecce Italia.
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:14
Τωρα κανουμε τους παππουδες με το τρανζιστορακι. Τελος παντων. Το πληρωμα του χρονου. Καλες εκπομπες!
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:16
J, 5/8 χαχαχα
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:29
Αεροφυλλος old. Εδω περπατουσαμε και κοιτουσαμε τα ταβανια, μπας και δουμε λαμπες φθοριου, μπας και ξηλωσουμε τιποτα, και το βαλουμε στο μηχανημα, για να φυγει ο βομβος....
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:48
Μια χαρα τα λες old.Το αναποφευκτο ειναι το οτι αλλαζουν οι εποχες. Μου θυμισες κλαμπ 2500-3000 ατομων στο εξωτερικο, που τωρα εχουν κρατησει μονο μια μικρη κονσολα και ενα δυο πικαπ παιονιρ μονο για ενθυμιο, ενω λειτουργουν πια σαν εστιατορια ή για ρωσικα γκρουπ τουριστων. Κλαμπ οπου ειχαν εμφανιστει διασημοι και διασημοι απο ολο τον κοσμο. Πανε αυτα. Πεθαναν πια ή αλλαξαν μορφη εστω. Ασχημο να σκεφτεσαι, οτι καποτε ησουν εκει στις δοξες τους και τωρα μοιαζουν ολα σαν διαλυμενα απομειναρια. Καλες εκπομπες σε ολους!
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:52
Με τις μουσικες του old πηγα πολυ πισω. Το μονο που μενει ειναι να βγει απο το ραδιοφωνο η οικογενεια Ντιουκ με τον στρατηγο Λη, το χαβαι 5-0, το μουσικο καλειδοσκοπιο και οι ντουραν ντουραν που τραγουδουσαν το ριφλεξ
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 00:58
Χαχαχα, ωραιος, Ηρθε και ο Στηβ Μαγκαρετ στην παρεα, πολυ ωραιος,
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 01:06
Και η καθριν Μπαχ στην παρεα...
Συγχώνευση: Παρ 5 Απρ 2024, 01:11
Μια χαρα ειναι το προγραμμα σου old. Μια χαρα. Αυριο πρωι θα σε μαθουν και καποιοι φανατικοι της εποχης 1970-1980-90! Ελπιζω να σε ακουνε καλα στο Λοφο Πανι τα φιλαρακια μου. Η λογικη λεει πως θα σε ακουνε δυνατα. Συνεχισε ετσι! Αφηνω ανοιχτο το δεκτακι και ευχομαι καλο ξημερωμα!