Άποψη σου, αν και λανθασμένη. Πουθενά δεν μίλησα απαξιωτικά για ανθρώπους και μουσική. Αντιθέτως εσύ μου κάνεις επίθεση προφανώς για να δικαιολογηθεις. Βάζεις σε εισαγωγικά λέξεις δικές σου που δεν τις έγραψα ποτέ. Προφανώς εσύ υπονοείς κάτι για τους ανθρώπους σε εκείνη την περιοχή. Όχι εγω. Μια χαρά ανθρώποι είναι. Εγώ έγραψα " Είδος μουσικής τσιφτετέλια και λαϊκά Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω ". Από πάνω είναι το ποστ μου και άνετα βλέπει κάποιος τι γράφω. Οπότε γράφεις κακόβουλα, ψάχνοντας δικαιολογίες.
Δεν με θίγει κανένα είδος μουσικής. Απλώς προσδιόρισα το είδος της μουσικής που έπαιζαν οι 2 σταθμοί. Άλλωστε η μουσική τους επαναλάμβανε συνεχώς από που προερχόταν. Για την ακρίβεια από μαγαζί στο Περιστέρι. Δίπλα από εκεί που έγραψα δηλαδή. Δυστυχώς η δική σου άστοχη επίθεση φίλε μου δεν δικαιολογεί τις άσχημες συμπεριφορές των εκφωνητων. Μήπως είσαι ένας από αυτούς και ψάχνεις να δικαιολογηθείς;Δεν με προβλημάτισε καθόλου η μουσική. Τα ακούω όλα. Άλλωστε είμαι λάτρης των μεσαίων και όχι των FM. Εκεί όπως ξέρεις κυριαρχούν τα ελληνικά και λαϊκά κάθε είδους. Αν με ήξερες, θα ένιωθες πόσο λάθος είναι αυτά που γράφεις. Δεν τα παίρνω προσωπικά όμως. Μάλλον είσαι ένας από τους 2 εκφωνητές και ψάχνεις να δικαιολογηθείς.
Έχω δικαίωμα όμως να εντοπίσω συμπεριφορές μη αποδεκτές για τον αέρα.
Όταν κάποιος πιάνει μικρόφωνο θέτει εαυτόν σε δημόσια ακρόαση και κρίση.
Επομένως οφείλει να είναι άψογος.
Γέλιο δεν πρόσφεραν οι δύο εκφωνητές. Αντίθετα.
Είναι προσβλητικό να λες, ότι στις δυο τη νύχτα σε ακούν μόνο κάτι χτικιαρηδες και κάποιες μαυρομάτες.
Η λέξη χτικιαρηδες δεν προκαλεί γέλιο κι αν εσύ γελάς με αυτό, τότε δικαιολογείς τον χαρακτηρισμό αυτό ως άξιο και αιτία για γέλιο για τον εαυτό σου, στην περίπτωση που είσαι ακροατής, αν και άλλο βλέπω.Εγώ όχι.
Δεν τον δέχομαι. Εσύ μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι όμως όπως επιθυμείς. Υγεία πάνω από όλα. Δημοκρατία έχουμε.
Γέλιο δεν προσέφεραν οι δύο σταθμοί. Το πρόγραμμα ήταν κάτω του μετρίου, για να μην πω χάλια. Η ποιότητα στον σταθμό των 101.10 ήταν απελπιστική. Το γεγονός ότι ο εκφωνητής έλεγε ότι είχε πιει μισό μπουκάλι ουίσκι και παίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι ψαρέματος δεν προξενεί γέλιο, αλλά απορία και επιθυμία να τον κακό χαρακτηρίσεις. Το σοβαρό του θέματος μάλιστα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ακροατές, στοιχείο το οποίο απέδιδαν οι εκφωνητές στα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Ο εκφωνητής κάθεται λέει με τα πόδια αραγμενα στην κονσόλα και αδειάζει τη μπουκάλα το ουίσκι. Εντάξει.
Οκ
Όλα αυτά τι ενδιαφέρουν τους ακροατές;;; Είναι ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός ραδιοφωνικού σταθμού δηλαδή;
Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν η καλή διαμόρφωση στους 91.80. Τίποτα άλλο. Θα πω μάλιστα, ότι απογοητεύτηκα πλήρως, καθώς περίμενα καιρό να ακούσω το Νότιο Ημισφαίριο και περίμενα κάτι πολύ πιο ποιοτικό και διαφορετικό. Δυστυχώς, με αυτό που άκουσα, θυμήθηκα γιατί υπήρχαν ραδιογωνιόμετρα και κυνηγούσαν έντονα παλιότερα όλους τους ερασιτέχνες (καθώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά). Κάτι τέτοιοι χαλάνε το ραδιόφωνο και ντροπιάζουν τον ερασιτεχνισμό. Είναι ντροπή να χαρακτηρίζεις με απαξιωτικούς όρους τους ακροατές στους οποίους υποτίθεται ότι απευθύνεσαι. Δεν ξέρω, αν φτάνει και μια συγνώμη για να διορθωθεί αυτό.
Επιπλέον, θα πρέπει να σου θυμισω, ότι η βασιλεία καταργήθηκε προ 50 ετών σε αυτή την χώρα. Οπότε δεν τίθεται θέμα βασιλικής αξιοπρέπειας.
Επειδή όμως εδώ κάνουμε αναφορές λήψεων σταματώ εδώ.
Συγχώνευση: Δευ 15 Απρ 2024, 00:06
Τώρα, ώρα 00.04πμ, ξημερώματα Δευτέρας, στο Ελληνικό Αττικής:
91.80 RDS stereo με άψογη διαμόρφωση και ποιοτική ινστρουμενταλ μουσική ο old. Σήμα 51db.