Έχω παρατηρήσει φίλε μου ότι βγάζεις πολύ παλιά για τους ελάχιστους ερασιτέχνες που έχουν απομείνει,μάλλον γιατί εσύ δεν μπόρεσες ποτέ να γίνεις ερασιτέχνης,οι δήθεν επαγγελματίες που αναφέρεις με κάποιο μέσον μπήκαν σε κάποιον σταθμό και κάνουν τους έξυπνους,χαλάρωσε λοιπόν λίγο φίλε και κόψε τη χολή που βγάζεις μάλλον από τη ζήλεια σου,βρες καιλαμια γυναίκα γιατί μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα σου.
Ευχαριστώ πολύ για τις διαπιστώσεις και ευχές κλπ φίλε με τη μία και μοναδική ανάρτηση. Αυτό τα λέει όλα.
Δεν χρειάζεται νομίζω περαιτέρω απάντηση, πέραν του ότι δεν βγάζω χολή για κανέναν και ότι καλύπτομαι σε όλα όσα μου λες. Ευχαριστώ πάντως που με σκέφτεσαι.. Αντιθέτως προσπαθώ να βοηθήσω τον κάθε ερασιτέχνη να γνωρίζει πως ακούγεται. Αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει η αλήθεια.
Ιστορικά και μόνο κρίνω ότι είσαι είτε μικρός, είτε άσχημα πληροφορημένος. Ο Τζι Πολυ ήταν ερασιτέχνης με πολύ καλό λόγο στο μικρόφωνο και μεγάλη δισκοθήκη. Ο Εβενης ήταν τυπικός και ελαφρώς άχρωμος. Ο Πετρίδης κορυφαίος ακόμη και σήμερα. Για τον 267 ή Τσαουσοπουλο μάλλον είσαι μικρός για να ξέρεις την ιστορία του. 1980 Κηφισιά στέρεο, μόνο ΣΚ. Ποιοτικοτατος και ενημερωμένος. Δεν χρειάζεται να σου πω περισσότερα.Εγω να ξέρεις, δεν γνωρίζω από cx, MOSFET κλπ. Ούτε από linear, exciter, collinear κλπ. Μόνο κουβαδάκια και άμμο. Ακούω το ραδιακι μου και αράζω. Καλό Πάσχα φίλε μου!
Συγχώνευση: Σαβ 27 Απρ 2024, 01:07
Τώρα θα κάνω μια σοβαρή λήψη. Ας δω όλες τις συχνότητες του κυκλώματος.