Παρένθεση, γιατί νομίζω ότι θα σκάσω αν δεν το πω, παρότι δεν αφορά τη θεματολογία του φόρουμ. Θα έλεγα μακάρι η ξεφτίλα αυτή των αθηναϊκών σταθμών να εντοπιζόταν μόνο στο RDS και όχι στο πρόγραμμά τους. Πιο σφιχτές playlist πεθαίνεις, έχω σιχαθεί να ακούω τα ίδια τραγούδια ξανά και ξανά και ξανά. Αν πρόκειται για σταθμό με τύπου έντεχνα θα είναι τα ίδια 30 έντεχνα τραγούδια, αν είναι ροκ θα είναι τα ίδια 30 ροκ τραγούδια και πάει λέγοντας. Ούτε στον τόπο καταγωγής μου την Αλεξανδρούπολη υπάρχει τέτοιο περιορισμένο εύρος στις playlist, παρότι οι σταθμοί φυτοζωούν και δεν ανήκουν σε ομίλους όπως οι Αθηναίοι.
Ακούω αναγκαστικά κάποιους σταθμούς στη δουλειά, καθώς έχουμε ένα ραδιόφωνο να παίζει στο εργαστήριο και το εναλλάσσουν μεταξύ 2-3 σταθμών. Πραγματικά απορώ πώς έχουν ακροατές, αλλά πιθανώς να μειοψηφούν στο γενικό πληθυσμό οι δικές μου προτιμήσεις και όντως ο κόσμος να θέλει να ακούει 30 τραγούδια σε επανάληψη. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, που έζησα για μεγάλο διάστημα από το 2018 μέχρι πρόσφατα δεν ήταν έτσι όλοι. Φταίνε οι ιδιοκτήτες; Οι άνθρωποι που τρέχουν τους σταθμούς; Οι ακροατές; Όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι; Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ, να βάζω κανέναν σταθμό της προκοπής στο σπίτι.
Τα είπα και ησύχασα, κάντε πως δεν το διαβάσατε