Καλησπερα σε ολους. Λυπαμαι πολυ που υπαρχουν τετοιες αναρτησεις και κυρίως ραδιοφωνικες εκπομπες, αν υπαρχουν. Ψαχτειτε μεταξυ σας για αυτους που λετε ρουφιανους. Μην στρεφετε τα βελη σας σε ανθρωπους που απεχουν χιλιαδες χιλιομετρα απο αυτη την εννοια. Λυπαμαι, αλλα θα πρεπει να στραφω νομικα απεναντι σε οποιον ταυτισε το νικ νειμ μου στο ραδιόφωνο και στο φορουμ με τετοια εννοια. Δεν θα μου κοστισει ευρω, αλλά σε εκεινον τοσα που δεν φανταζεται. Εγω κανω μονο ραδιοφωνικες αναφορες και τιποτα περισσοτερο. Εσεις ψαχτειτε μεταξυ σας για αυτους που σας δινουν στεγνα. Ντροπη επειδη αναφερεστε σε ατομο που πρωτοστατησε στο να νομιμοποιηθει η ελευθερη ραδιοφωνια, οταν οι περισσοτεροι δεν ξερατε ακομη τι θα πει ερασιτεχνισμος. Εαν δεν υπαρξει διορθωση και συγνωμη ραδιοφωνικη και στο φορουμ, ξεκινω νομικες κινησεις, που θα φερουν σε πολυ δεινη θεση οποιον εχει αναμειξη σε αυτο. Απλα ντροπη, να συκοφαντειτε κοσμο που δεν γνωριζετε.
Συγχώνευση: Δευ 8 Ιουλ 2024, 18:20
Εδω και καποιες ημερες κλειστο το 106,40. Ανοικτο το 106,50
Συγχώνευση: Δευ 8 Ιουλ 2024, 19:00
Να προσθέσω, επιπλέον, ότι το δικό μου τηλέφωνο, δεν φιγουράριζε ποτέ σε σελίδες περίεργων τηλεφώνων, όπως άλλων, που εκπέμπουν και που φιγουράρουν ως αριθμοί επικίνδυνοι, για απάτες. Όποιος ψάχνει βρίσκει. Ρωτήστε στα Χανιά. Ξαναλέω, ότι, αν δεν υπάρξει άμεση διόρθωση και συγνώμη, θα υπάρξει σαρωτική νομική απάντηση.
Συγχώνευση: Δευ 8 Ιουλ 2024, 19:56
Εδώ και λίγη ώρα, μονοφωνικος σταθμός που κάνει δοκιμές με πολύ άσχημη διαμόρφωση, άλλοτε στους 96.00 πάνω στον γαλαξία και άλλοτε στους 107.70. Σήμα χαμηλό.
Συγχώνευση: Δευ 8 Ιουλ 2024, 19:59
Εννοείται, ότι θα περιμένω ραδιοφωνική συγνώμη από όποιον συκοφάντησε εμένα συνδέοντας το νικ νειμ μου με έννοιες που δεν συνάδουν με την προσωπικότητά μου.
Συγχώνευση: Δευ 8 Ιουλ 2024, 20:06
Μπράβο palis! Ωραία λήψη! Με το καλό στην πατρίδα!