Καλημερα σε ολους. Αφησα να περασουν ημερες και δεν διαβασα, ουτε θα διαβασω προηγουμενα post, ωστε να μην χαλασω την διάθεσή μου και να μην επιτρεψω στον εαυτο μου να στραφει ενανιον οποιουδηποτε κακοβουλου. Εγω αγαπω το ραδιοφωνο απο 8 ετων πιτσιρικας, τοτε που με χτυπαγε το ρευμα, απο τις ανορθωσεις και τις el504. Ειχα πει στον εαυτο μου επισης, οτι δεν θα κανω πλεον αναφορες. Σημερα, ομως, αυτη τη στιγμη, ενας σταθμος στους 95,40 stereo, με 1,2watts, οπως λεει, με κανει να γραψω. Φιλε, στους 95,40 στερεο φερνεις απο 14 εως 34db, στο Ελληνικο Αττικης. Σε αυτες τις ημερες αποχης μου, ειδα τον Παλμο?? να εκπεμπει στους 91.80 στερεο με αποδεκτο σημα μονο εως Ηλιουπολη, νοτια δηλαδη. Οσο πας βορεια τον ψαχνεις στον θορυβο. Ομοιως και οταν πας προς πειραια. Ο παλμος?? Ακουγεται και στους 93,40 μονοφωνικα. 93.80 αρκαδια και κορινθια. 95.80 ινφο κορινθιας και ενας οτι να ναι. 96.00 οτι να ναι. Δεν θα πω αλλες συχνοτητες. Μονο, οτι σε διακοπη ρευματος στον υμηττο , περνουσαν πολυ καλα στο ελληνικο ο heart 94.10 και ο σοκ 104.80 χαλκιδας. 104.90 κλειστος ημερες αυτος που λεγατε οτι αδειοδοτηθηκε, ο Στυλ.Νομιζω, οτι θα απεχω απο τις αναφορες και παλι. Λυπαμαι να βλεπω τετοια καταντια στα fm και σε συμπεριφορες.