Kαλησπερα φορουμ! Chris_S Τι μου θυμισες τωρα!!! Το σποτακι του VIPS 100.1 το ειχα ακουσει τυχαια καπου στα 1988-89. Και κοιταξε πως, εκεινο το διαστημα η μαμακα μου επαιρνε το περιοδικο τηλεραμα και ειχε μια λιστα συχνοτητων ολων των σταθμων. Παιδακι εγω και τρελος με το ραδιοφωνο, απο τοτε, επαιρνα το βελονατο σαρπ ραδιοκασσετοφωνο του συγχωρεμενου μπαμπακα μου και εψαχνα τους σταθμους καθε βραδυ. Ξαφνικα επεσα πανω στην συχνοτητα του VIPS 100.1 και το ειχα ακουσει, με χιονια αλλα με καποια προσπαθεια ακουγοταν καθαρα. Ακολουθουσε ο ΣΚΑΙ 100.4 και λιγο παρακατω θυμαμαι και τον POWER 101.3. Εκεινα τα βραδια ειχα ανακαλυψει και τον αγαπητο Μαριο Μπλακμαν που εκανε ζωντανες εκπομπες με το ακροατηριον να μιλαει στον αερα. Τοτε ολοι οι σταθμοι ειχαν εκο μικροφωνα οπως κι ο Μαριος. Μαριε εκεινα τα χρονια σε ακουγα τερμα στους 108.2 και καθε βραδυ περιμενα να κλεισει ο ερασιτεχνης στους 108.0 που επαιζε λαικα αλλα ειχε εναν δυνατο βομβο. Υπερδιαμορφωνε πολυ και επηρεαζε την εκπομπη σου. Δεν θυμαμαι το ονομα του, ισως να τον θυμασαι εσυ, αλλα με τις ζωντανες εκπομπες σου αγαπησα το ραδιοφωνο. Και περιμενα μεχρι τις 1 το πρωι για να σε ακουω. Την επομενη επρεπε να ξυπνησω για να παω στο σχολειο. Αλλες εποχες! Τοτε το ραδιοφωνο ηταν ποιοτικο!!! Χτες τυχαια στο αυτοκινητο συντονιστηκα στην θρυλικη σου συχνοτητα 103.1 και εκανε εκπομπη ο Τολης ο Ελευθερος αλλα εκπεμπεις πλεον απο τον Υμηττο και μετα την Αργυρουπολη αρχισανε τα χιονια. Η εκπομπη του Τολη του Ελευθερου μου θυμιζε εκεινα τα χρονια που σε ακουγα με αφιερωσεις και ακουγα κι αλλους τοτε ερασιτεχνες με τον ιδιο εκο ηχο. Τηλεφωνουσε στον Τολη τον ελευθερο και το ακροατηριο κι εκανε αφιερωσεις. Μπραβο που διατηρεις το παλιο ραδιοφωνο Μαριε!!! Ειναι ευλογια!!!