Καλησπέρα στο forum μήπως τελικά γνωρίζει κανείς τι απέγινε ο 17,4 είχε ένα κινητό που έδινε το παίρνω και μου βγαίνει μη διαθέσιμος ο αριθμός ήθελα να ρωτήσω τι παίζει εκτός αυτού επιτέλους ακούστηκε όλο το λαϊκό κοινό της αθήνας και ξανά ανασταίνεται κάτι σαν τον τέρτη ο 96 που τον πήρε όμιλος του μαρινάκη βέβαια πλέον το έχει γυρίσει σε ποιο ελαφρο λαϊκό ρεπερτόριο αλλά έστω και έτσι τουλάχιστον απέκτησε έναν λαϊκό σταθμό νόμιμο εντός εισαγωγικών η αθήνα τώρα για τον 90,6 εγώ τι είναι ο art του καρατζαφέρη τώρα από κει και πέρα πάντως γενικά δυστυχώς το λαϊκό ραδιόφωνο έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο πνέει τα λοίσθια δυστυχώς νέα τάξη πραγμάτων και στα μουσικά ακούσματα για όλους εμάς τους άνω των 40 είναι ένα θέμα επίσης εδώ που είμαι στη σταμάτα και κάνω βάρδια επειδή δεν υπάρχει το εμπόδιο της πάρνηθας μιας και την έχω στα νοτιοδυτικά μου ευθεία έχω την εύβοια και μου περνάει στους 93.4 το ράδιο πήλιο από τον βόλο αλλά τώρα εσχάτος μπαίνει και ένας άλλος σταθμός παλμός πρέπει να είναι οι κεραία του στην αίγινα λογικά για να καταφέρνει να μπαίνει εδώ και μας έχει ζαλίσει τουλάχιστον είχε καθαρίσει η μπάντα και είχα έναν σταθερό σταθμό να ακούω εδώ πάνω στα κατσάβραχα που λένε