Να συμπληρώσω, ότι υπάρχουν 2 μόνιμα φέροντα σήματα σε δύο συχνότητες: 87,5 κάτω από τον Κρητικό σταθμό υπάρχει φέρον που το πιάνω μόνο γυρίζοντας την κεραία του δέκτη προς την καμπούρα του Υμηττού. Λήψη στο Ελληνικό. Το ίδιο σήμα είναι πολύ ισχυρό, στη Βάρη, Βούλα.
91,80 μόνιμο φέρον σήμα που λαμβάνεται σε Αττική Οδό από έξοδο προς περιφερειακό Υμηττού μέχρι και την εκκλησία στον Καρέα πριν την κατηφόρα Ηλιούπολης. Πολύ ισχυρό κάτω από τις κεραίες Υμηττού.
Συγχώνευση: Σήμερα στις 09:36
106 δεν μου βγαινουν παντως οι καλογριες παρα οτι ειμαι πιο κοντα...
Συγχώνευση: Σήμερα στις 09:32
103.3 ειμαι υμμητος
Κάπου διάβασα, ότι ο ίδιος υποστηρίζει, πως είναι πυροβολεία και όχι Υμηττός. Σε κάθε περίπτωση είναι Αθήνα ο πομπός του .
Συγχώνευση: Σήμερα στις 09:40
Σχετικά με τις καλόγριες, κι εγώ εκπλήσσομαι, καθώς γυρίζω κεραία προς Άλιμο και πυροβολεία για να τις λάβω καλά. Κανονικά θα περίμενα να γυρίζω κεραία πιο παράλληλα με την καμπούρα Υμηττού. Πάντως εδώ μέσα μου έχουν πει ότι είναι Υμηττό. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
Συγχώνευση: Σήμερα στις 09:44
Τις ακούω κανονικά πάντως, αν και το επίπεδο ήχου είναι σχεδόν ψιθυριστό. Στις 5 ίσα που καταλάβαινα τι ψελνανε. Πιο αργά που λειτουργούσε ο πάτερ είχε πιο δυνατό μικρόφωνο. Σήμα καθαρό πάντως, αν και χαμηλό. Σκαμπανεβάσματα 10-23db. Η καλύτερη λήψη όμως στα 13db με κατεύθυνση ενσωματωμένης κεραίας δέκτη προς Άλιμο.