Ευχαριστώ πολύ και τους 2. Τι να σου πω φίλε palis;
Καμία φορά συμβαίνουν κι αυτά με τους δέκτες. Εγώ με τον xhdata d808 την έχω καταβρει, παρότι είναι έκδοση για Ευρώπη και δεν πάει ψηλά μεσαία που επίσης ακούω. Μήπως είναι πολύ ευαίσθητος και βρίσκει και κάποιον άλλο πιο μακρινό στους 98,3;Κάποια Κρήτη που επηρεάζει, αλλά δεν βγαίνει κ τόσο δυνατά, ώστε να την ακούσεις καθαρά ή θέλει ψάξιμο; Δεν ξέρω...Μια ιδέα λέω
Συγχώνευση: Δευ 6 Ιαν 2025, 20:38
Για τους 107,5 δεν ξέρω ειλικρινά ποιος είναι. Δεν έχω ακούσει χαρακτηριστικό του. Υποθέτω όμως ότι αν ήταν Μεσόγεια ή Δυτική Αττική θα τον άκουγα στην βόρεια πλευρά του σπιτιού μου. Εκεί χάνεται όμως. Μόνο στη νότια τον λαμβάνω, αλλά κι εκεί με παράξενη κατεύθυνση κεραίας, λες και φθάνει από τον πάνω όροφο το σήμα. Σαν να πέφτει από τον ουρανό. Αν ήταν Δυτική Αττική θα τον άκουγε και ο Κιθαιρώνας. Τίποτα όμως. Αν ήταν τοπικό μου θα ακουγόταν έστω και χάλια σε όλο το σπίτι.Υποθετω κάτι μακρινό ή με περίεργη κεραία.
Συγχώνευση: Δευ 6 Ιαν 2025, 20:44
Τώρα 20.41μμ 107.50 γεννήτρια ήχου στη βόρεια πλευρά σπιτιού 15db. Στη νότια νομίζω Πλούταρχος ή γιος του στο "Σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω " 13db. Άλλαξε τραγούδι. Πάριος. Μου μιλάς και κοκκινιζω σαν παιδί λεει. Να μουνα κραγιόν στα χείλια
Συγχώνευση: Δευ 6 Ιαν 2025, 20:50
107.50 τώρα παίζει Τερζή. Παρέα με φίλους στο μπαρ της γωνίας. Θα θελα να σουν εδω
Συγχώνευση: Δευ 6 Ιαν 2025, 21:21
107.50 μου σπάσανε το μπαγλαμα