Ok. Κανένα θέμα
Συγχώνευση: Χθες στις 21:31
91.80 τώρα χαλαρή ξένη μουσική 22db
Συγχώνευση: Χθες στις 21:49
93.80 παίζει το we are the world ο 613 stereo rds
Συγχώνευση: Χθες στις 21:56
Ευτυχώς ξεκίνησαν αρκετοί νωρίς και τους ανέφερα ήδη, οπότε αύριο πρωί, θα μπορέσω να είμαι πιστός στο ραντεβού με τον γείτονα την ώρα του καφέ του Πάνου, αφού θα κοιμηθώ νωρίς.
Σας καληνυχτώ. Καλές λήψεις και καλές εκπομπές επίσης! ( Επειδή τώρα μόλις είδα τα μηνύματά μου, ευχαριστώ όλους όσους μου έχετε στείλει Σπάρτη, Chris κλπ)
Συγχώνευση: Σήμερα στις 03:37
Καλημέρα σας
Πρωινό ξύπνημα, όπως υποσχέθηκα στο φίλο Πάνο, καθώς με όλο το σεβασμό, προτιμώ τον κατάλληλο χώρο του φόρουμ, για τις αναφορές ραδιοληψεών μου και σε καμία περίπτωση δεν είμαι παράνομος ως ραδιολήπτης, για να καταφύγω σε κινητά τύπου που ανέφερες ή σε μεσεντζερ. Με τέτοιου είδους προτάσεις καταργείται η έννοια ύπαρξης του τμήματος του φόρουμ και περιορίζεται η ελευθερία αναφοράς λήψης κατά το δοκούν. Η ραδιολήψη και αποστολή αναφοράς, τουλάχιστον στη χώρα μας είναι ελεύθερη και νόμιμη σήμερα. Στην κατοχή και στην επταετία θα χρειάζονταν μάλλον τα όσα ανέφερες.
Θυμήσου Πάνο, ότι αυτοί οι ερασιτέχνες των 0-8 βατς έχουν πιο μεγάλη ανάγκη στήριξης από τους ραδιολήπτες και όχι οι μεγάλοι ιδιωτικοί. Αυτοί θα βοηθηθούν , ώστε να βελτιωθούν και να εκπέμψουν καλύτερα και να ωφεληθεί το κοινό που κάνει ακρόαση. Άλλωστε, εκεί βρίσκεται η αρχή γέννησης της ραδιοληψίας και η έννοια ύπαρξης τέτοιων τμημάτων του φόρουμ. Τα dx γεννήθηκαν και στηρίχθηκαν κυρίως σε τέτοιες λήψεις και αναφορές και επεκτάθηκαν πολύ αργότερα και σε αναφορές για κιλοβάτωρες που έστελναν ωραίες κάρτες. Η ζωντανή και λεπτομερής αναφορά λήψης πρέπει να γίνεται δεκτή, τόσο όταν αφορά εμάς και τους γνωστούς μας, όσο και όταν αφορά τρίτους. Όχι επιλεκτικά. Άσε που είχες κάτι να παρακολουθήσεις και να ψάξεις στον τεφ εκείνη τη στιγμή, που υπήρχε ενδοια στα ερτζιανά της πρωτεύουσας και απουσία άλλων αναφορών λήψης στο συγκεκριμένο τμήμα του φόρουμ. Άρα και παρέα στον καφέ σου και πρόκληση/πρόσκληση σε αναζήτηση και ανεύρεση σταθμού, εκ μέρους σου ως ραδιολήπτης. Άποψή μου και με κάθε σεβασμό. Καλημέρα και στην Τρίπολη - Μεγαλόπολη.
Έξτρα φιλική ενημέρωση: η εκπομπή κάτω από τους 87,5 ακούγεται.
Ερασιτεχνική παρουσία στα ξημερώματα:
100.10 χαμηλή εκπομπή σήματος με μουσική (613, αλλά πολύ χαμηλότερα από τους 93,80. Πάντα έτσι ήταν)
101.10 μέτρια εκπομπή σήματος με μουσική
102.00 αρκετά καλή στέρεο εκπομπή ελληνικής μουσικής (new star radio)
107.50 λαϊκά (πιθανόν Πόρος, έτσι ονοματοδοτηθηκε από φίλο)
Ιδιωτικά επαρχίας όλα πολύ ανεβασμένα (ειδικά σταθμοί από Εύβοια, Αρκαδία, Κορινθία παίζουν σαν τοπικοί τώρα)
99.7 εκκλησιαστικού περιεχομένου εκπομπή επαρχίας .
Κάποιος να ανοίξει τώρα έναν τεφ για να δει το έντονα βασανιστικό ξύσιμο που τραβάει το εκκλησιαστικό επαρχίας ( Δολιανά νομίζω) 99.70 από τον αθηναϊκό 99.80 κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ αντίθετα όλα ξεκάθαρα. Πεντακάθαρα όμως με τεφ και χωρίς τεφ.