Humax8100 θα συμφωνήσω μαζί σου. Αυτό το σκοπό έχει το νήμα.
Οι αναφορές σου βοηθάνε και εμένα να καταλάβω ποιοι πατάνε καλά και στη δική μου περιοχή συγκρίνοντας με τη δική σου.
Εαν κάποιος "δυσκολεύεται" λόγω των αναφορών λήψης είναι θέμα που πρέπει να το λύσει ο ίδιος
Αυθαίρετο το συμπέρασμα πως ζορίζομαι να διαβάζω αναφορές λήψης ή δεν ενδιαφέρομαι για τις ερασιτεχνικές εκπομπές φίλων και συναδέλφων. Την στήριξη (όπως και την συμμετοχή μου) σε ανάλογες προσπάθειες την αποδεικνύω έμπρακτα κάπου 15 χρόνια τώρα, είτε μέσω λήψεων, είτε μέσω δικών μου (μικροβατικών συνήθως) εκπομπών, είτε με σέρβερς λήψεων, είτε με συνεισφορά σε όλα τα επίπεδα σε ερασιτεχνικούς, φοιτητικούς, αυτοοργανωμένους και επαγγελματικούς σταθμούς που έχει τύχει να ανταλλάξουμε γνώμες, γνώσεις και χρόνο.
Αυτό που ενδεχομένως με "δυσκόλεψε" ελαφρώς είναι η μορφή τσατ που πήρε το φόρουμ, έστω ως αναγκαίο κακό εκείνη την ώρα. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μίλησα για προσωπικά μηνύματα και messengers, διότι ήταν ως επί το πλείστον μία συνομιλία (24ων σερί μηνυμάτων) μεταξύ δύο ατόμων, και όχι μία γενική αναφορά λήψης. Δεν είναι κακό ένα φιλτράρισμα στο τι γράφεται σε δημοσίευση, μονιμοποιημένη σε ένα φόρουμ.