Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τετ 29 Ιαν 2025, 23:16
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1245681 φορές)

thanost, tbaruzzo, a66fm και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος radioamateur

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παράθεση από: "panvas"
Αυτό είναι διαμαρτηρία; Για συχνότητες που είναι πιασμένες εδώ και χρόνια χωρίς διαμόρφωση με μερικές δεκάδες KW διαμαρτυρήθηκε κανείς; ΕΡΑ είναι, ότι θέλει κάνει.

Εγώ συμφωνώ με τον panvas
Το εν λόγω άρθρο συντάχθηκε από τους και καλά οικολόγους που καλούν το κόσμο να πάνε  να δεντροφυτεύουν.
Αντί να δώσουν το καλό παράδειγμα όχι με 3 αλλά με 1 kw max να εκπέμπουν, κρατάνε διπλοσυχνότητες 100,6 mhz & διαμαρτύρονται από πάνω...Είμαστε σοβαροί;
Εγώ ο ακροατής γιατι να τρώω την ακτινοβολία του SKY και του κάθε SKY νόμιμου ή μή στο κεφάλι μου;Για όσους δεν γνωρίζουν τα FM είναι υψηλές συχνότητες
Αν χαμηλώσει η ισχύς των ιδιωτικών αργά η γρήγορα θα χαμηλώσει και ισχύς των κρατικών.Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συμβεί αυτό.
Για τους παλαιότερους και όσους θυμούνται, όταν έκπεμπαν τα κρατικά ραδιόφωνα από Πάρνηθα, με δέκτες της πλάκας ακούγαμε τα πάντα πεντακάθαρα.Από την στιγμή που μεταφέρθηκαν στον Υμηττό αχρηστεύθηκαν οι δέκτες ένας αιωνιος θόρυβος δεν ξέρω και εγώ πόσα DB επικρατεί παντού.Για αυτό το μπάχαλο δεν μιλάει κανείς;
Ο SKY διαμαρτύρεται ότι δήθεν θα τον ταπώνει η EΡΑ.Αυτή τη στιγμή ο SKY ακούγεται καλύτερα από την ΕΡΑ.
Γιατί δεν μας λέεI με πόσα KW πραγματική ισχύ παίζει (έξοδος του LINEAR μετρημένη σε γέφυρα bird);Δεν αναφέρομαι στην ακτινοβολούμενη ισχύ
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζυγίζουμε με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά κράτος και έναν ιδιώτη στην προκείμενη περίπτωση τον συντάκτη του άρθρου που τυνxάνει να είναι και ραδιόφωνο...
Καλά κάνει το κράτος που θέλει να μειώσει τις ακτινοβολίες ...
Με εκτίμηση
RADIOAMATEUR

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Όλα που λες είναι σωστά, άλλα αν θέλει να μειώσει το κράτος τις ακτινοβολίες περισσότερο, δεν θα πρόβλεπε 100 kw για τα κρατικά, και δεν νομίζω ότι είναι τόσο σίγουρο ότι θα μειώσουν την ισχύ τους ακόμα και να εκπέμπουν με 1-3 kw οι ιδιωτικοί.  Η ΕΡΤ κράτος είναι, και κάνει ότι θέλει.

Α, και μπορεί επίσης να σταματήσει την κατάχρηση συχνοτήτων... εφόσον οι ιδιωτικοί μπορούν να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα από 2-3 κέντρα εκπομπής, τότε το ίδιο μπορεί να κάνει και η ΕΡΤ.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Και επιτελους καποια στιγμη να αποκτησουμε και Ραδιοφωνα Εθνικης Εμβελειας πλην των Κρατικων. Τηλεοπτικα καναλια Εθνικης Εμβελειας εχουμε, γιατι οχι και Ραδιοφωνα; Τοτε μονο θα μειωνοταν η ισχυς που επεμπουν απο τον Υμμητο αφου με τοπικους αναμεταδοτες θα καλυπταν τη μελλοντικη μειωση ισχυος. Το εχω πει και παλιοτερα... εχει και η Περιφερεια δικαιωμα για προσβαση στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα αλλά όχι μόνο στο κομάτι της ενημέρωσης αλλά και της μουσικής!

Ιταλία που είχα πάει από τη κεντρική μέχρι τη βόρεια έναν συγκεκριμένο σταθμό τον άκουγα συνέχεια με το αυτοκίνητο και μάλιστα από την ίδια συχνότητα!

Γιατί να μη γίνει κι εδώ; Πχ εμένα μου αρέσει ο DeeJay. Από Καλαμάτα μέχρι Αλεξανδρούπολη να τον ακούω συνέχεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου και μάλιστα από την ίδια συχνότητα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
ο ΣΚΑΙ παιζει κάπου μεταξύ 10 και 20KW και μάλιστα απο 3 συγχρονισμένα κέντρα εκπομπής, οπως ο αντέννα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Ή σαν τον Αθηνα 984 που ειχε το συστημα δελτα και εβγαινε στην ιδια συχνότητα απο Αιγινα Παρνθηα και Υμμητο?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα σε ολους.
Στο συγκεκριμενο thread,αναφερθηκε ενας σταθμος με το ονομα Top fm που εκπεμπει στους 102,8 και ακουγεται στον Πειραια και σε καποιες δυτικες περιοχες της Αθηνας!!
Θα ηθελα λοιπον να αναφερω (σαν τρελαμενος ραδιοφωνακιας), οτι πριν απο λιγο, με τη βοηθεια ενος fm analyser και με λιγη τυχη, οτι εντοπισα το σημειο εκπομπης του. Φυσικα, δεν προκειται να το πω σε κανενα, για ευνοητους λογους!!
Δεν εχω καμια σχεση με ραδιογωνιομετρα και τετοια, απλως αγαπαω το ραδιοφωνο και ασχολουμαι με αυτο.
Παντως το θεαμα της κεραιας, πραγματικα, ειναι αρκετα εντυπωσιακο και αξιοθαυμαστο.
Αν καποιος γνωριζει και την ισχυ του σταθμου, ας μου στειλει ενα pm.
Παρομοιως εχω εντοπισει και αλλους ραδιοερασιτεχνες, μονο και μονο λογω της τρελας μου για το ραδιοφωνο.

Υ.Γ. Προσωπικη μου αποψη, εχει γινει κακιστη επιλογη συχνοτητας. Παντως κατι που πραγματικα μου αρεσε, ειναι οτι εχει RDS!!

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
απο ταράτσα εκπαίμπει;εγω μόνο κερατσίνι-κορυδαλλό τον έχω ακούσει

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ο σκαι λεει πως δέχεται παρεμβολές στη νότια Αττική από τον κοσμος 100 που εκπαίμπει απο πάρνηθα κοντά απτην πρώην αμερικάνικη βάση (που ξέρει κανείς που είναι αυτη; )

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Παράθεση
Ο KΟΣΜΟΣ 100 εκπέμπει από την Πάρνηθα από σημείο κοντά στην πρώην αμερικάνικη βάση, όπου πειρατές, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν με την ανοχή των αρχών.

...με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δηλαδή που εκπέμπει ο Σκαϊ χωρίς διαμόρφωση εδώ και χρόνια στους 100.6, επίσης από Πάρνηθα.  Αυτή η συχνότητα δεν παρεμβάλει πουθενά?

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
o κομος 100 σταματησε 2 ημερες μετά την καταγελεια του σκαι, το αδιαμόφωτο όμως στο 100,6 απο παρνηθα και απο υμηττο συνεχίζετε....
επίσεις ο F1 101,1 που είναι απο κόρινθο και παίζει συνεχόμενα από Μέγαρα εως Σούνιο αύξησε ισχύ και ακούγετε και στο κέντρο της Αθήνας

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
To 100.6 ειναι πολυ δυνατο σημα δεν περναει τιποτα μεσα.

Οταν εισαι μεγαλος κανεις οτι θες δεν σε πιανει τιποτα σε αυτη την χωρα.

Καλα και αυτοι ετσι πληρωνουν το ρευμα για να κρατανε την συχνότητα καλοι μ@κες ειναι ενα 20κιλο το φερον και ενας θεος ξερει ποσα ειναι το κανονικο στο 100.3
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Σκαϊ: ναι στο περιβάλλον!   :roll:

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
εκατσα να γραψω σπίτι μου τι ακουγετε στα fm της Αθήνας....  όλα ποιανουν και χωρίς κεραία.... το  ηχοσυστημα αυτό της philips έχει καποιο πρόβλημα με το rds.ειδικα του σκαι που το εμφανίζει στο 100,4...

προσέξτε πώς απλώνει ο σήμα της ερα2 στο 99,9.... μιλάμε για πολύ δυνατό σήμα μαζί με αυτό της ερασπορ στο 105 και τα γεράνεια να φανταστείτε κρύβονται πίσω απτο αιγάλεω...
και πόσο δυνατά είναι αυτά απο μεθανα-πόρο (106,4 και 106,8 ) που και πάλι δεν έχω οπτική επαφή γιατί τον κρύβει ο λόφος του φιλοππάπου...
επίσεις στο 95,8 οσταθμός που ακούγετε λέγετε  ωμεγαfm, το 98 fm παίζει ντίσκο και το 107,2 ντανς, ο fm1 μετακόμισε από το 101,6 στο 101,55 και πειρατής ανώνυμος  ακούγετε στο 106,6

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Πολύ ενδιαφέρον!  Το λαϊκό ραδιόφωνο στους 99.8 δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή?  Είχε πολύ δυνατό σήμα από το Υμηττό.  

Τα 99.9 και 105 από Γεράνεια σίγουρα έχουν πολύ δυνατό σήμα και μάλλον έχουν ανεβάσει και ισχύ τώρα τελευταία...πριν λίγα χρόνια ήταν δύσκολο να βγάλεις τα ραδιόφωνα αυτά στο κέντρο ακόμη και όταν ήταν κενή η συχνότητα.

Στους 97.9 πάντως φαίνεται να έχουν κατεβάσει ισχύ για να μην ενοχλούν το Real FM!   :roll:

Και τα 106.4 και 106.8 είναι πολύ δυνατά, άλλα στις παραλιακές περιοχές πρέπει να βγαίνουν και άλλα ραδιόφωνα από Αίγινα, Πόρο κτλ.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
 :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Πολύ ενδιαφέρον. Αυτός που παίζει στους 93.8 μεταλιές και χαρντροκιές ποιος είναι; Έχει ακούσει κανείς το όνομα;

Α, περνώντας από γλυφάδα παρατήρησα ότι το Real έχει μονοφωνικό αναμεταδότη στους 97.7 (προφανώς για να μην τον "ξύνει" η ΝΕΤ από τα Γεράνεια, στους 97.9). Άραγε από Αίγινα;

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Στους 93.8 πρέπει να είναι το Ράδιο Μεσόγεια, εκτός αν υπάρχει και κάποιος άλλος πειρατής στην συχνότητα κάπου αλλού στο Λεκανοπέδιο.  Το Ράδιο Μεσόγεια το άκουγα με καθαρό σήμα στην Αττική Οδό και στα βόρεια προάστια, με ροκ μουσική.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ξέχασα να ρωτήσω επίσης: ο σταθμός που ακουγότανε στο βίντεο στους 101.1 είναι ο F1 της Κορίνθου?  Η είναι κάποιος πειρατικός από την Αθήνα?  Κάποτε εξέπεμπε ένας με την ονομασία Πάθος άλλα δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμη.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Ναι, ο f1 της Κορίνθου είναι αυτός στο 101,1. Στην παραλία έρχονται και τα άλλα του πόρου...
Το 97,9 της Νετ έχει μειώσει και άλλο την ισχύ του..
Ο 99,8 κάτι είχε εκείνη την ώρα, μόνο φέρον ακουγόταν

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "bill82"
εκατσα να γραψω σπίτι μου τι ακουγετε στα fm της Αθήνας....  όλα ποιανουν και χωρίς κεραία....

Επίσης στους 98.15, με λίγο προσπάθεια ίσως καταφέρεις να πιάσεις τον "Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε" ένα μονοφωνικό σταθμό που εκπέμπει από Ζωγράφου και τον λειτουργεί ένα στέκι αναρχικών. Εγώ κατάφερα και τον έπιασα στους Αμπελόκηπους

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
εδώ που ειμαι μου κόβει το σήμα ο λυκαβηττός... στην περιοχή της Αθήνας αναμεσα λυκαβηττό και υμηττό έρχετε το σήμα του άνετα

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "bill82"
...το 98 fm παίζει ντίσκο...

Ευχάριστη έκπληξη! Ο FREE FM το γύρισε πάλι σε 80s;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "radiobuzzer"

Α, περνώντας από γλυφάδα παρατήρησα ότι το Real έχει μονοφωνικό αναμεταδότη στους 97.7 (προφανώς για να μην τον "ξύνει" η ΝΕΤ από τα Γεράνεια, στους 97.9). Άραγε από Αίγινα;

Μαλλον απο αιγινα ειναι .Γενικα στην Αιγινα βγαινουν και αλλοι μεγαλοι σταθμοι για να καλυπτουν περιοχες που δεν μπορει ο Υμμητός.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Ναι, αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο κανένας σταθμός στην παραλιακή δεν έβγαζε σήμα καμπάνα, όλοι ήταν κάπου στο 70%. Κάποιοι στο 30% άλλοι αχνά στο βάθος. Ως αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν υπήρχε πέρασμα από τον Υμηττό ή ειχαν αναμεταδότη στην Αίγινα. Πάντως κάποιοι σταθμοί δεν έπιαναν καθόλου. Να υποθέσω ότι όλοι οι υπόλοιποι είχαν αναμεταδότη από Αίγινα;

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Μάλλον έτσι είναι.  Από παλιά θυμάμαι αρκετούς σταθμούς που δεν εξέπεμπαν παραλιακά και χανόταν το σήμα τους από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και μετά.  Άλλοι συνεχίζουν να πιάνουν και μάλλον αυτοί εκπέμπουν από την Αίγινα η ίσως από κάποιο άλλο σημείο στα νότια προάστια.  Το σήμα ίσως να μην ήταν δυνατό επειδή θα έχουν χαμηλή ισχύ οι αναμεταδότες της Αίγινας, για να μην προκαλούν μεγάλη παρεμβολή μέσα στο Λεκανοπέδιο, όπου σε αρκετά σημεία "περνάει" η Αίγινα, τουλάχιστον τηλεοπτικά.

Πριν μερικά χρόνια στην Γλυφάδα θυμάμαι ότι ο Ρυθμός 949, παρόλο που είχε αναμεταδότη στην Αίγινα, είχε μεγάλο πρόβλημα με τον Style 949 της Αργολίδας, που σε κάποια σημεία έπιανε άνετα!

Άλλωστε, μπορείς να το καταλάβεις και σε μερικούς σταθμούς ότι εκπέμπουν από δεύτερο σημείο επειδή έχουν διαφορετικό RDS, η μονοφωνικό σήμα αντί για στερεοφωνικό, η τελείως διαφορετική ποιότητα ήχου.

• SatLeo Legend
Α! Μιας που είναι στην επικαιρότητα η Νότιος Αττική (λόγω της Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) να μια «αρνητική λίστα» από την Παραλιακή στο ύψος Γλυφάδας

Είναι όλοι οι σταθμοί του Υμηττού που ΔΕΝ πιάνουνε, που πάει να πει ότι σίγουρα δεν έχουν αναμεταδότη στην Αίγινα. Μπορεί να μου ξέφυγαν και 2-3

87,5 Κρήτη FM
89,5 Εκκλησία
90,1 Αριστερά
90,4 Κανάλι 1
90,6 Άστυ
91,2 Πειραϊκή Εκκλησία
93,2 Χάπι
94,6 NovaSport
95,2 DeeJay
96,9 Rock FM
98,3 Αθήνα
98,6 Derty
101,8 ΕΡΑ Σπορ Υμηττός
102,2 Σφαίρα (αυτός έπιανε και δεν έπιανε)
103,7 ΕΡΑ 2 Υμηττός
104,0 Παρέα
104,2 - 104,4 - 104,6 κλπ
105,2 Ατλαντίς
105,5 Στο κόκκινο
105,8 ΝΕΤ Υμηττός
106,2 Μαντ

Στους 87,7 του Εν Λευκώ έβγαινε ένα μονοφωνικό φέρον. Μάλλον αναμεταδότης της Αίγινας που τα κακάρωσε
Διάφοροι πειρατές από Αιγάλεω έβγαιναν καλά, όπως ο Μπλάκμαν 103,1 ο 107,4 και ο 108 Ηχόραμα.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
o mad λογικά είχε διακοπή εκείνη την ώρα από Αίγινα...

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
παιζει να ειναι ο αναμεταδοτης μικρης ισχυος και να μην ακουγεται καθαρα, αυτο συνεβαινε παλιότερα στα περισσοτερα ραδιοφωνα, τωρα εχει βελτιωθει η κατασταση
Btw τσεκαρετε λιγο και το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, ολοφρεσκο και ανανεωμενο....

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
χθες και ενλευκώ και μαντ από αίγινα έπαιζαν κανονικά...
αλλά ποια ανανεωση έγεινε σε αυτό το site? το γλυφάδα 90,6 δεν υπάρχει, εκκλησια στο 89,55 δεν υπάρχει αναμετάδωση, ούτε βημα fm στο 99,7

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:44)
* Απ: Screenshots τοπικών καναλιών  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 29/01/2025 (21:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (21:02)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (18:37)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (17:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (17:20)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:36)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Astra 2E/2F/2G @ 28.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra 2 (28.2° East) 29/01/2025 (14:42)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (14:12)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (13:16)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (12:53)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (12:09)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/01/2025 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/01/2025 (10:42)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/01/2025 (10:38)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (10:02)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (07:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (05:01)
* Απ: Λήψη Astra 2E/2F/2G @ 28.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra 2 (28.2° East) 29/01/2025 (01:08)