Αυτό είναι διαμαρτηρία; Για συχνότητες που είναι πιασμένες εδώ και χρόνια χωρίς διαμόρφωση με μερικές δεκάδες KW διαμαρτυρήθηκε κανείς; ΕΡΑ είναι, ότι θέλει κάνει.
Εγώ συμφωνώ με τον panvas
Το εν λόγω άρθρο συντάχθηκε από τους και καλά οικολόγους που καλούν το κόσμο να πάνε να δεντροφυτεύουν.
Αντί να δώσουν το καλό παράδειγμα όχι με 3 αλλά με 1 kw max να εκπέμπουν, κρατάνε διπλοσυχνότητες 100,6 mhz & διαμαρτύρονται από πάνω...Είμαστε σοβαροί;
Εγώ ο ακροατής γιατι να τρώω την ακτινοβολία του SKY και του κάθε SKY νόμιμου ή μή στο κεφάλι μου;Για όσους δεν γνωρίζουν τα FM είναι υψηλές συχνότητες
Αν χαμηλώσει η ισχύς των ιδιωτικών αργά η γρήγορα θα χαμηλώσει και ισχύς των κρατικών.Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συμβεί αυτό.
Για τους παλαιότερους και όσους θυμούνται, όταν έκπεμπαν τα κρατικά ραδιόφωνα από Πάρνηθα, με δέκτες της πλάκας ακούγαμε τα πάντα πεντακάθαρα.Από την στιγμή που μεταφέρθηκαν στον Υμηττό αχρηστεύθηκαν οι δέκτες ένας αιωνιος θόρυβος δεν ξέρω και εγώ πόσα DB επικρατεί παντού.Για αυτό το μπάχαλο δεν μιλάει κανείς;
Ο SKY διαμαρτύρεται ότι δήθεν θα τον ταπώνει η EΡΑ.Αυτή τη στιγμή ο SKY ακούγεται καλύτερα από την ΕΡΑ.
Γιατί δεν μας λέεI με πόσα KW πραγματική ισχύ παίζει (έξοδος του LINEAR μετρημένη σε γέφυρα bird);Δεν αναφέρομαι στην ακτινοβολούμενη ισχύ
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζυγίζουμε με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά κράτος και έναν ιδιώτη στην προκείμενη περίπτωση τον συντάκτη του άρθρου που τυνxάνει να είναι και ραδιόφωνο...
Καλά κάνει το κράτος που θέλει να μειώσει τις ακτινοβολίες ...