Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 16:49
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1182631 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
χμμ εχεις δικιο μαλλον υποτυπωδης ανανεωση ειναι..

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Παράθεση από: "bill82"
χθες και ενλευκώ και μαντ από αίγινα έπαιζαν κανονικά...
αλλά ποια ανανεωση έγεινε σε αυτό το site? το γλυφάδα 90,6 δεν υπάρχει, εκκλησια στο 89,55 δεν υπάρχει αναμετάδωση, ούτε βημα fm στο 99,7

Αν υπάρχουν λάθη, είναι ένα θέμα, άλλα η ανανέωση που έγινε κάθε άλλο από υποτυπώδες είναι.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ο Κρήτη FM δεν είναι από Υμηττό.  Επίσης, οι 93.2 95.2 96.9 και 106.2 πρέπει να έχουν αναμεταδότη στην Αίγινα... τους έχω ακούσει πολλές φορές.  Η ήταν εκτός λειτουργίας εκείνη τη στιγμή η έκλεισαν σχετικά πρόσφατα για άλλους λόγους.

Παράθεση από: "radiobuzzer"
Α! Μιας που είναι στην επικαιρότητα η Νότιος Αττική (λόγω της Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) να μια «αρνητική λίστα» από την Παραλιακή στο ύψος Γλυφάδας

Είναι όλοι οι σταθμοί του Υμηττού που ΔΕΝ πιάνουνε, που πάει να πει ότι σίγουρα δεν έχουν αναμεταδότη στην Αίγινα. Μπορεί να μου ξέφυγαν και 2-3

87,5 Κρήτη FM
89,5 Εκκλησία
90,1 Αριστερά
90,4 Κανάλι 1
90,6 Άστυ
91,2 Πειραϊκή Εκκλησία
93,2 Χάπι
94,6 NovaSport
95,2 DeeJay
96,9 Rock FM
98,3 Αθήνα
98,6 Derty
101,8 ΕΡΑ Σπορ Υμηττός
102,2 Σφαίρα (αυτός έπιανε και δεν έπιανε)
103,7 ΕΡΑ 2 Υμηττός
104,0 Παρέα
104,2 - 104,4 - 104,6 κλπ
105,2 Ατλαντίς
105,5 Στο κόκκινο
105,8 ΝΕΤ Υμηττός
106,2 Μαντ

Στους 87,7 του Εν Λευκώ έβγαινε ένα μονοφωνικό φέρον. Μάλλον αναμεταδότης της Αίγινας που τα κακάρωσε
Διάφοροι πειρατές από Αιγάλεω έβγαιναν καλά, όπως ο Μπλάκμαν 103,1 ο 107,4 και ο 108 Ηχόραμα.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Παράθεση από: "neo11"
Αν υπάρχουν λάθη, είναι ένα θέμα, άλλα η ανανέωση που έγινε κάθε άλλο από υποτυπώδες είναι.
μακαρι γιατι το συγκεκριμένο σαιτ πιστεύω είναι το μόνο αξιόπιστο αυτή τη στιγμή (και είναι και ελληνικό)..

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Ο Κρητη fm, σιγουρα δεν ειναι απο Υμηττο; Εχω την εντυπωση οτι παιζει απο Υμηττο, απλα τους τελευταιους μηνες, πρεπει να εχει χαμηλη ισχυ!!

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Εγω παλι νομιζω οτι αυτο το σαιτ αντιγραφει τις αναφορες του satleo forum!!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
λάθος, αντιγραφει το fmscan που αντιγραφει το satleoforum  :lol:  :lol:  :lol:

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το fmscan και το medianet ο ιδιος τα διαχειριζεται.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Anonymous

• Επισκέπτης
Ειναι ελληνας?

-> 95.6h    GRC    ERA3 Trito Programa    Athina/Mt Parnithia ERT (att-est)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Kαποια στιγμη θα μιλησει για αυτο
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Αν και σκόπευα να κάνω επίσημη ανακοίνωση για το καινούριο site μετά το τέλος του Αυγούστου, άλλα επειδή το έφερα η κουβέντα, θα το ανακοινώσω τώρα: εγώ είμαι ο διαχειριστής και του media.net.gr άλλα και του fmlist (για τα ελληνικά ραδιόφωνα).  

Η ανανέωση του media.net.gr και ο ανασχεδιασμός που έγινε πρόσφατα είναι αποτέλεσμά μιας προσπάθειας που είχε διάρκεια περισσότερο από ένα χρόνο.  Στο ενδιάμεσο διάστημα δεν είχα το χρόνο να ανανεώνω και το παλιό site με αποτέλεσμα να περάσει αρκετός χρόνος χωρίς ενημέρωση, ενώ δεν ανέφερα ξεκάθαρα την σχέση μου με το media.net.gr απλά επειδή δεν ήθελα να κάνω αναφορά στο media.net.gr τη στιγμή που ήξερα ότι χρειαζόταν ανανέωση και ότι υπήρχαν πολλές πληροφορίες που δεν ισχύουν πια.  Στο μεταξύ διάστημα, όμως, συνέχιζα να ανανεώνω τις λίστες του fmlist κανονικά.  

Τώρα, αν υπάρχουν κάποια μικρά και κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά ασήμαντα λάθη τύπου "Parnithia," αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο προηγούμενος διαχειριστής της λίστας με τα ελληνικά ραδιόφωνα του fmlist ήταν Γερμανός.  Όταν ανέλαβα την διαχείριση της λίστας του fmlist στα τέλη του 2008, ήταν γεμάτη από λάθη και πληροφορίες που πολλές φορές ήταν 10+ χρονών (ακόμα υπήρχαν ραδιόφωνα, π.χ., από την Αττική που είχαν κλείσει το 2001 όταν έγινε η μεγάλη σφαγή στον Υμηττό).  Σιγά-σιγά έκανα διορθώσεις, άλλα επειδή δεν έχω την δυνατότητα να είμαι και στους 52 νομούς της Ελλάδος ταυτόχρονα για να κάνω καταγραφή του ραδιοφωνικού χάρτη σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, βεβαίως και θα υπάρχουν ακόμη λάθη, αναφορές σε σταθμοί που δεν εκπέμπουν πια, κλπ.

Όσο για την πηγή των δεδομένων, το 90+% είναι από δική μου προσωπική έρευνα, είτε από ακρόαση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, είτε από αναζήτηση και έρευνα στο internet, είτε από e-mail που μου έχουν στείλει διάφορα άτομα από όλη την Ελλάδα με στοιχεία και διορθώσεις για το ραδιοφωνικό χάρτη της περιοχής τους.  Και ναι, υπάρχουν και πληροφορίες από το Satleo forum σε κάποιες περιπτώσεις, επειδή πάνω από όλα ο στόχος του media.net.gr είναι να παρουσιάσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, το πραγματικό σημερινό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδος, με έγκυρες πληροφορίες που, πλέον με την λειτουργία του καινούριου site, θα ανανεώνονται συχνά.

Πρόθεση μου δεν είναι να κάνω αντιγραφή από άλλους άλλα να διατηρούνται ενημερωμένοι οι χάρτες ραδιοφώνου και τηλεόρασης που παρουσιάζονται στο media.net.gr.  Ενδεικτικά, στους χάρτης συχνοτήτων της τηλεόρασης, παρουσιάζω χάρτες μόνο από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και τα Χανιά (όπου με εξαίρεση την Θεσσαλονίκη έχω κάνει σκανάρισμα συχνοτήτων από μόνος μου).  Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να αντιγράψω τους χάρτες συχνοτήτων της τηλεόρασης που έχουν συγκεντρώσει τα μέλη του satleo forum και ειδικότερα ο Ηλίας.  

Τέλος, θα πω ότι με ενδιαφέρει πολύ μια πιθανή επίσημη συνεργασία με τους διαχειριστές και τα μέλη του Satleo forum για μια ακόμη ποιο πλήρη καταγραφή του ελληνικού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.  Άλλα βέβαια θα πω επίσης ότι το media.net.gr δεν παρουσιάζει μόνο τον ραδιοφωνικό χάρτη της Ελλάδος και κατάλογο των τηλεοπτικών σταθμών, άλλα μια μεγάλη πυγή πληροφοριών για πολλά θέματα που σχετίζονται με τα ελληνικά ΜΜΕ.  Υπάρχουν ειδήσεις για τα media που ανανεώνονται με RSS σε 24ωρη βάση, πληροφορίες για τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου, για τα ελληνικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της ομογένειας, συνδέσεις με περισσότερους από 1200 ρ/ς και 100 τ/ς που εκπέμπουν ζωντανά στο διαδίκτυο, καθώς και ένας πλήρης κατάλογος πληροφοριών και συνδέσεων για την νομοθεσία που αφορά τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, την ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης, για ακαδημαϊκές πηγές πληροφοριών σχετικά με τα ελληνικά ΜΜΕ, για μετρήσεις ακροαματικότητας και τηλεθέασης, κλπ.

Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μιχάλη δεν τίθεται θέμα, εξάλλου εσύ δεν έχεις καμία σχέση με κάτι τύπου blogspots που παίρνουν αυτούσια τα δεδομένα του satleo forum ακόμα και με τα ορθογραφικά λάθη (έχω κάνει μάλιστα κι εγώ κάποια επίτηδες για να το επιβεβαιώσω) και να τα παρουσιάζουν για δικά τους!
Ακόμα περισσότερο όμως μου τη δίνει κάποια μέλη να βάζουν εδώ links από αυτά τα blogspots και να τα αναφέρουν ως πηγές ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα δεδομένα πάρθηκαν από το δικό μας wiki!
Το θέμα όμως είναι ότι εγώ έχω προσωπικά κουραστεί!
Με έχει κουράσει ο πεπαλαιωμένος κώδικας του satleo forum και η πλήρης αδιαφορία του ιδιοκτήτη του, με έχει κουράσει το προβληματικότατο wiki και με έχει κουράσει και το γεγονός ότι δεν έχω τις γνώσεις (και φυσικά ούτε το χρόνο και την ψυχική στάμινα να τις αποκτήσω) για να στήσω site ο ίδιος ή με παρέα και να γράφω δεδομένα μέσα σε αυτό από την αρχή!
Δυστυχώς έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή και κανείς δεν μπορεί να μου το αλλάξει!
 :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
:oops:
συμφωνώ με τον Ηλία, φίλε Μιχάλη κουράγιο!!!

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Ουτε απο μένα τίθετε θεμα...

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "Antzela Dimitriou"
- Όχι, το τίθω εγώ!

Ιστορική Φράση της Άντζελας όταν της είπαν ότι "δεν τίθεται θέμα".
Λοιπόν, ποιοί ενδιαφέρεστε να κάνουμε ένα νέο forum? Το εδώ να παραμείνει για τα δορυφορικά και το νέο με τα επίγεια...
Εχω και ιδέες για ονομα όπως TerraSat....  Θα συμμετάσχουμε όλοι οικονομικά και στα έξοδα και στα έσοδα :)

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Καθημερινή ΑΕ: Μεταβίβαση της θυγατρικής εταιρίας Μελωδία ΑΕ              

Τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας "Μελωδία Ανώνυμη Εταιρία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας", ως η μοναδική μέτοχος αυτής, στην Ανώνυμη Εταιρία, με την επωνυμία "Ειδήσεις ΝΤΟΤ ΚΟΜ Ανώνυμη Τηλεοπτική και Εμπορική Εταιρία Παροχής Πληροφοριών και Ενημέρωσης" και με διακριτικό τίτλο "Σκάι ΑΕ", προχώρησε η εταιρία "Η Καθημερινή ΑΕ" στο πλαίσιο της απόφασης 3/347/12.7.2005 του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των σχετικών διατάξεων του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Καθημερινή ΑΕ ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, προκειμένου να επικεντρωθεί στην εκδοτική της δραστηριότητα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία είναι ιδιοκτήτρια του μη ενημερωτικού σταθμού "Μελωδία FM 100".

Το τίμημα καθορίστηκε στο ποσό των 5.300.000 ευρώ, μετά από εκτίμηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 10 του Κ.Ν. 2190/1920, της εμπορικής αξίας της εξαγοραζόμενης εταιρίας από τους ορκωτούς ελεγκτές, Μιχαήλ Χατζηπαύλου (ΑΜΣΟΕΛ 12511) και Δημήτριο Κουτσόπουλο (ΑΜΣΟΕΛ 26751), η οποία (εκτίμηση) εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιριών της νομαρχίας Πειραιώς και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 9841/2010. Το ως άνω τίμημα των 5.300.000 ευρώ θα είναι καταβλητέο σε 4 δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη δόση θα καταβληθεί έως την 31.12.2010 και η τελευταία δόση θα καταβληθεί έως την 31.12.2013.

Πηγή: Express.gr

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Ευχαριστώ για την υποστήριξη   :D   Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμη μια νέα ανανέωση με νέες πληροφορίες που έχω μαζέψει (από αναφορές εδώ στο Satleo άλλα και από κάποια e-mail που έχω λάβει τις τελευταίες μέρες).

Επίσης, θέλω να προσκαλέσω όλα τα μέλη του Satleo forum να συμμετάσχουν και στο forum πού έχω ετοιμάσει στο media.net.gr.   Από την πλευρά μου, βεβαίως και θα συνεχίσω να είμαι ενεργό μέλος του Satleo forum!

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
λοιπον στην κερατεα επιασα
 κρητη 87.5 με χιονια
 εν λευκω 87.7
 οασις 88
 β 88.3
 fresh 88.6
 freedom 88.9
 music 89.2
εκκλησια 89.5
 δρομος 89.8
 902 90.1
 καναλι 1 90.4
 αστυ 90.6
 3 90.9
 εκκλησια 91.2
νετ 91.6
 galaxy 92
λαμψη 92.3
best  92.6
kiss 92.9
happy 93.2
kosmos 93.6
spor 94.6
ρυθμος 94.9
dee jay 95.2
3 95.6
flash  96
red 96.3
διφωνο 96.6
rock 96.9
ant1 97.2
love 97.5
real 97.8
free 98
αθηνα 98.3
ντερτι 98.6
θεμα 98.9
μελωδια 99.2
βημα 99.5
αγνωστος 99.8
σκαι 100.3
100.6
ερα σπορ 100.9
διεση 101.3
φ1 ;  101.5
ερα σπορ 101.8
sfaira 102.2
nitro 102.5
2 102.9
βπλακμαν 103.1
sentra 103.3
2 103.7
παρεα 104
104.2
air 104.4
hot 104.6
στυλ 104.8
atlantis 105.2
κοκκινο 105.5
νετ 105.8
mad 106.2
κοσμος 107
107.2
new 107.4
ακτινα 107.6
 οταν βγαινεις απο την πολη της κερατεας ακουγονται πλεον μονο του υμμητου

• SatLeo Legend
Άψογη αναφορά!
Δηλαδή μέσα στην Κερατέα βγαίνει Υμηττός και Πάρνηθα, τα Γεράνεια όχι!
Βγαίνοντας από την Κερατέα φαντάζομαι δεν βγαίνει ούτε η Πάρνηθα επειδή τη σκιάζει ο Υμηττός?

• Έμπειρο Μέλος
συγγνωμη σου φαινεται φυσικο να πιανουν τα γερανεια στην κερατεα; εκτος αν δεν ξερεις που πεφτει οποτε παω πασο.λοιπον βρισκεται στο πανειο ορος, δεν βλεπει σαρωνικο με τιποτα και ειναι περικυκλωμενο απο τα βουνα.η ακρη του ειναι στις ακτες της αναττολικης αττικης που εκει ειναι το δασκαλειο. δεν πιστευα οτι θα πιανει καν υμμητο αλλα εμεινα καγκελο οταν επιασα ερα απο παρνηθα και σταθμους απο ζαχαριτσα.φυσικα αυτα στην πολη γιατι στα περιχωρα ακουγεται μονο ο υμμητος

• Έμπειρο Μέλος
οκ τωρα ειδα απο που εισαι.σορυ για το υφακι. γερανεια πιανουν μονο τα παραλεια

Anonymous

• Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι το ραδιοφωνικό σλόγκαν στην δεκαετία του 80 "Οικόπεδα στην Κερατέα με φως - νερό - τηλέφωνο". Η Κερατέα είναι στην νότιο Αττική, ανάμεσα στις κωμοπόλεις Μαρκόπουλο - Λαύριο. Ο Υμηττός είναι το πιο κοντινό μεγάλο κέντρο εκπομπής, δεν είναι παράλογο που βγαίνει!

• SatLeo Legend
Αν διάβασες καλά το ποστ μου βάζω θαυμαστικό και όχι ερωτηματικό μετά το Γεράνεια, το δέχομαι ντεφάκτο και δεν το αμφισβητώ καν!
Γενικά όμως δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η επιθετική σου στάση, όχι σε μένα αλλά γενικότερα!
Και ένα δίκιο να έχεις (που έχεις) το χάνεις! :wink:

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα σας!!!
Στους 106,7 πλεον, ακουγεται το Δευτερο Προγραμμα της ΕΡΑ.
Σε αρκετες κεντρικες περιοχες της Αθηνας, δεν ακουγεται καθολου καλα, και τρωει "ξυσιματα" απο τον Paradise Radio 106,8 του Πορου!! Υποθετω πως στα Νοτια Προαστια, θα ταπωνεται απο τον Paradise, εκτος αν εχει αναμεταδοτη στην Αιγινα, αλλα και σε αυτη την περιπτωση θα κανει ζημια ο ενας στον αλλο. Βεβαια η Παρνηθα περναει και στα Νοτια Προαστια, αλλα οπως και να εχει, πιστευω οτι θα υπαρχει προβλημα.
Αν καποιος μενει στη Βορεια Αθηνα, και μπορει, παρακαλειται να δωσει ενα κοντρολ, για το τι γινεται εκει.
Υποθετω οτι τωρα η ΕΡΤ παιζει με χαμηλη ισχυ, ωστε να κραταει τη συχνοτητα, και αν στο μελλον εκπεμψει η Βουλη, οτι θα δυναμωσει κατα πολυ το σημα. Καθως ειχα διαβασει σε καποιο site, οτι για την ωρα δεν θα εκπεμψει η Βουλη!
Επισης ο ΗΟΤ FM στους 104,6, ακουγεται ψιλοχαλια τις τελευταιες μερες. Μαλλον εχει ριξει την ισχυ του, αλλα καποιες στιγμες οταν τον ακουω μου δινεται η εντυπωση οτι καποιος αλλος εκπεμπει πανω στη συχνοτητα του!!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Επιβεβαιωνω κι εγω απο κέντρο Αθήνας, είναι στερεο και με rds ίδιο με αυτό της Πάρνηθας

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Είχε ακουστεί ότι δεν θα προχωρήσει το σχέδιο για το προβλεπόμενο ραδιόφωνο της Βουλής.  Τελικά η ΕΡΤ κάνει ότι θέλει και καταχρηστικά παίρνει ακόμη μια συχνότητα για να έχει 14 συνολικά στην Αττική.  Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη πρωτεύουσα τουλάχιστον στην Ευρώπη όπου η κρατική ραδιοφωνία κατέχει τόσες συχνότητες.

Τελικά εκπέμπει από την Πάρνηθα στους 106.7?

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Σημερα ακουω καμπανα οπως και πριν τον Hot Fm! Ισως να ειχε καποιο προσωρινο προβλημα που επιλυθηκε.

Αποσυνδεδεμένος thanasis1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2010
  • Τόπος: Γιάλτρα (Β. Εύβοια)
Παράθεση από: "neo11"
Τελικά εκπέμπει από την Πάρνηθα στους 106.7?

απο Πάρνηθα θα εκπέμπει λογικά γιατί το πιάνω και γω καμπάνα εδω στα Γιάλτρα

Αποσυνδεδεμένος freewind

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
Καλησπέρα εμένα μου φαίνεται οτι το 106,7 είναι απο υμηττό γιατί περνάει το ίδιο περίπου σε όλη τη βόρεια αττική όπως και το 103,7 ενώ πρός Καπανδρίτι που πήγα δεν περνάει τόσο καλά όπως το 102,9 που είναι απο Πάρνηθα,για τη νότια Αττική δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει.Πάντως τώρα μπορεί κανείς να ακούσει την ΕΡΑ 2 μέσα στην Αθήνα σε 3 συχνότητες και μια ακόμη για τα νότια προάστια(99.9 Γεράνεια)έλεος!!

• Έμπειρο Μέλος
αισχος.ακουω το 2 στους 99.9,102.9,103.7 και τωρα τακουω στους 106.6 με παρασιτα απο τον παρανταις.για τους 106.7 φυσικα ουτε λογος.Ελεος με τα εντεχνα.να ηταν τουλαχιστον διαφορετικοι σταθμοι ενταξει αλλα ο ιδιος. αισχος και ντροπη.τζαμπα ρευμα.δεν πρεπει να ειναι απο παρνηθα γιατι πιανει καθαρα και παρεμβαλλει μονο στα σημεια που περναει ο υμμητος

* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)