Όντως, αν ο Hot βγει στους 104,6 μόνο από Υμηττό, ο Paradise δεν θα έχει πρόβλημα λογικα στα Νότια προαστια. Όμως απ' ότι θυμάμαι ο Hot έπαιζε και από Αίγινα παλια οπότε αν ανοίξει και από Αίγινα, θα δημιουργηθεί πρόβλημα.
Παντως, νομίζω πως ο Paradise έκανε αίτηση αλλαγής συχνοτητας και πήγε νόμιμα στους 104,6. Οπότε πρέπει να παίζει νόμιμα στους 104,6.
Όσον αφορά τη λήψη του στο κέντρο της Αθήνας εχω να πω πως αυτή γίνεται μόνο με πολύ καλούς δεκτές. Τι εννοώ δηλαδή. Στο Νέο Κόσμο που μενω, στους σταθερούς δεκτές που εχω (τα δύο μεγάλα στερεοφωνικα) ο Paradise δεν λαμβάνεται καθόλου καθώς στους 104,6 ακούγονται οι πλευρικες του 104,3 και του 104,8. Σε περίπτωση που είναι κλειστοί και οι δύο, τότε λαμβάνω τον Paradise στους 104,6 ομως και πάλι πρέπει να κουνησω το καλωδιο της κεραιας για να τον κάνω να ακούγεται καθαρά αλλιώς θα λαμβάνεται με παράσιτα.
Σε καλούς δεκτές τώρα, όπως στο κινητό η στο αυτοκίνητο που οι δεκτές τους έχουν μεγάλη ευαισθησία, λαμβάνω μια χαρά τον Paradise όμως αναλόγως την περιοχή μπορεί να τρώει ξυσιματα από τον 104,8. Δηλαδή στο αυτοκίνητο εν κινήσει σε κάποιες περιοχές όπως Δάφνη, Νέα σμύρνη ή στον Πειραιά και πιο δυτικα στη Νίκαια και στο Κερατσινι ο Paradise ακούγεται πολύ καλά. Όσο παμε όμως προς Κέντρο, ο Paradise τρώει πολλά ξυσιματα από τον 104,8. Ενώ όταν είναι κλειστός ο 104,8 ο Paradise ακούγεται μια χαρά στο αυτοκινητο και στο κέντρο.
Επομένως ο Paradise θα ακουγόταν μια χαρά στο κέντρο της Αθήνας αν δεν υπήρχαν οι διπλανοί του από τον Υμηττό, 104,3 και 104,8 (ειδικά αυτος). Όμως με τα τωρινα δεδομένα και την ύπαρξη τους, δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να ακουστεί καθαρά. Ωστόσο στα Νότια Προαστια, ακούγεται τελεία πάντα και οι διπλανοί του εξασθενούν.
Τώρα αν ανοίξει ο Hot μόνο από Υμηττό, ίσως απλά να "παίζουν τάπες" λίγο στο σημείο της αλλαγής των δύο κέντρων εκπομπης στα αυτοκίνητα εν κινήσει, δηλαδή σε Αργυρούπολη - Ελληνικό. Σε σταθερούς δεκτές ωστόσο σε αυτές τις περιοχές πιστεύω πως θα περνάει ο Paradise μιας και το σημα του θα είναι δυνατότερο εκεί.
Αν όμως ο Hot ανοίξει και από Αίγινα τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα στα Νότια Προαστια και για τους δύο σταθμούς. Όπως τώρα με τον Παλμό και τον Κοκκινο (ο οποίος απ' ότι διάβασα θέλει να ανοίξει και από Παρνηθα, τρεχα γύρευε...) .
Τώρα, σε περίπτωση που ο Hot ανοίξει και από Αίγινα, καλή συχνοτητα πάντως για τον Paradise στα Νότια Προαστια θα ήταν κάποια ανάμεσα σε δύο σταθμούς που παίζουν μόνο από Υμηττό, έτσι ώστε να μην είναι ακριβώς πάνω στην ίδια συχνοτητα με κάποιον από Υμηττό, αλλά λίγο παραπέρα. Η έστω σε απόσταση 0,2 mhz απο κάποιον της Αίγινας (όπως γίνεται και με τον Αργοσαρωνικό στους 106,4 και με το Mad στους 106,2 όπου και οι δύο ακούγονται μια χαρά στα Νότια. Αυτό γιατί οι σταθμοί της Αθήνας παίζουν με ισχεις 500 - 1000 watt απο Αίγινα για να μην υπερκαλύπτονται με τον Υμηττό. Τώρα σε απόσταση 0,2 mhz απο Παρνηθα, δεν ξέρω αν θα ήταν καλο, καθώς οι κρατικοί από Πάρνηθα (ΕΔΡ πλεον) έχουν δυνατα μηχανήματα και η Παρνηθα περνάει μια χαρά στα Νότια.