Ναι το ξέρω ότι παίζει στους 105,6 το Ράδιο Κόρινθος, αλλά εχω την εντύπωση ότι δεν λαμβάνεται τόσο δυνατα στα Νότια Προαστια (εδώ μπορεί να κάνω και λάθος, αύριο το πρωί που θα κατέβω πάλι στα Νότια θα τσεκαρω να δω τι γίνεται), επομένως αν πήγαινε ο Κόκκινος στους 105,6 δεν νομίζω να είχε πρόβλημα από το Ράδιο Κόρινθος, όπως επίσης εφόσον ο Κόκκινος έχει κατεύθυνση προς Αθήνα μόνο, από Αίγινα, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το Ράδιο Κόρινθος στο νόμο Κορινθίας (και πάλι όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτο). Πάντως όσο ο Κόκκινος έπαιζε μόνο από Υμηττό ο Παλμός καμπάνιζε στα Νότια Προαστια. Από Κόρινθο στα Νότια λαμβάνεται ο F1 αλλά δεν νομίζω να φέρνει τόσο δυνατό σήμα όσο φέρνουν αυτοί που παίζουν από Αίγινα και Δαρδιτσα.
Αλλά τελικά μου φαίνεται πως η καλύτερη λύση ειναι να πάει ο Παλμός στους 105,3 και να τελειωνει εκεί το θέμα. Γιατί κάτι μου λέει πως ο Κόκκινος δεν θα αλλάξει τόσο εύκολα (λόγω κόμματος, δύο κέντρων εκπομπης κ.λ.π.). Αλήθεια στην Κορινθία (είτε μεσα στην Κόρινθο είτε σε άλλες περιοχές), λαμβανετε καθόλου τον Παλμό η τον Κοκκινό;