Όντως η 106,9 θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση, μιας και η ΕΔΡ στους 106,7 δεν είναι και τόσο δυνατή και στα Νότια θα περναει μια χαρά ο Paradise ακόμα κι αν ανοίξει κάτι στους 107 από Υμηττό.
Τώρα για το κέντρο και για όλη την Αθήνα γενικότερα, όπως είπα και πριν, πρέπει να παίξει σε συχνοτητα που να απέχει τουλάχιστον 0,3 mhz δεξιά και αριστερα από σταθμούς του Υμηττου γιατί αλλιώς ακόμα και σε καλούς δεκτές θα έχει ξυσιματα από τους διπλανούς, όπως και τώρα που ο Paradise έχει ξυσιματα από τον 104,8 του Υμηττού σε αρκετές περιοχες της "κυριως" Αθήνας. Χώρια του ότι σε κακούς η μέτριους δεκτες θα έχει ακόμα και με αυτές τις αποστάσεις πρόβλημα (π.χ. στο Νέο Κοσμο, ακόμα κι οταν είναι κλειστός ο 104,8 στους 104,6 λαμβανω τις πλευρικες του 104,3. Μόνο αν κλείσει και ο 104,3 αλλά και ο 104,8 λαμβάνω τον Paradise και πάλι όχι τελεία.
Οπότε για μένα δεν έχει νόημα να καλύψει το κέντρο της Αθήνας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει και πολλούς ακροατές εκεί λόγω χαμηλού σηματος (ακόμα κι εγώ που ψαχνομαι με τις λήψεις, όταν είμαι στο Νέο Κόσμο, αν ακούσω Paradise, ακουω συνήθως μέσω Internet), αλλά να δώσει το βάρος στα Νότια προαστια και να συνεχίσει να έχει τέλειο σήμα εκεί, όπως ακριβώς έχει μέχρι και σήμερα. Και είμαι σίγουρος πως στα Νότια έχει πολύ ακροατήριο.
Βέβαια μακάρι για μένα να καταφέρει να καλύψει όλη την Αθήνα, θα είναι ευχής έργον.