Και κάτι άλλο, για την περίπτωση του Κόκκινου. Εγώ θα έλεγα να μην μετακινηθεί κανένας. Ο Στο Κόκκινο άνοιξε εντελώς αυθαίρετα στους 105.5, σε συχνότητα η οποία είναι απαγορευτική, με τόσες άλλες συχνότητες τριγύρω (105, 105.2, 105.4, 105.6, 105.8). Δεν θα ήταν δίκαιο λοιπόν, να αλλάξει συχνότητα ο Παλμός, που την είχε από τότε που αδειοδοτήθηκε ως Ράδιο Τροιζηνία το 1999, επειδή ο Στο Κόκκινο "κατσικώθηκε" στην 105.5 το 2006, μόνο και μόνο επειδή είναι σταθμός της Αττικής. Για εμένα, καλό θα ήταν ο Στο Κόκκινο να άλλαζε συχνότητα ή να εξαγόραζε άλλη.
Σωστος! Συμφωνώ απόλυτα.
Χώρια του ότι διάβασα πως ο Κόκκινος θέλει να ανοίξει και από Παρνηθα, πραγμα που πιθανον να επιδεινώσει το πρόβλημα του Παλμού, ακόμα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Όσον αφορά τον Paradise θα μπορούσε να γίνει το εξής: Να κλείσει τελείως η κρατική 106,7 από Παρνηθα, μιας και δεν νομίζω να ξαναλειτουργησουν 6 δημόσια ραδιόφωνα όπως με την ΕΡΤ, οπότε δεν θα χρειάζονται τόσες συχνότητες στην Αττικη και να πάει ο Paradise στη νόμιμη του συχνοτητα 106,8. Και αν κάποιος εν τελει, θέλει να ανοίξει από Υμηττό, ας πάει στους 106,6 (δεν αποκλείεται κι αυτό το ενδεχόμενο), έτσι ώστε να έχουμε τον Αργοσαρωνικό στους 106,4 , κάποιον από Υμηττό στους 106,6 και τον Paradise στους 106,8.