Καλησπέρα φίλε fasma. Ο Paradise απλώς άλλαξε συχνότητα. Πήγε στους 101.6. Ο ήχος του στεροφωνικός και με ίδια ισχύ όπως παλιά. Προς το παρών δεν παίζει το διακριτικό του όνομα αλλά ούτε τη συχνότητα παρά μόνο ένα διαφημιστικό κάθε μία ώρα.
Ακριβως ετσι!!! Το βρηκες!!
Απλα δεν ηθελα να τω πω δημοσια στο forum (αν καποιος ηθελε να το μαθει απο εδω θα του εστελνα pm) διοτι οπως ειπες προς το παρων δεν δινει στον αερα το διακριτικο του ονομα, πραγμα που ισως να σημαινει οτι ο ιδιοκτητης του μπορει να μην θελει ακομα να "βγαλει" την αλλαγη αυτη προς τα εξω, οποτε θεωρησα σωστο να μην το πω κι εγω ακομα. Και οντως ακουσα μονο μια διαφημιση για προκατασκευασμενα σπιτια ή κατι τετοιο τελοσπαντων.
Το ακουσα κι εγω στο αμαξι, και μολις γυρισα στο σπιτι εβαλα ν' ακουσω τον Paradise στο Internet και ταυτοχρονα εβαλα τους 101,6 απο τον Eton που εχω για να διαπιστωσω αν ειναι ο ιδιος. Και οντως ηταν!! Παντως για μενα εκανε την καλυτερη δουλεια καθως βρηκε συχνοτητα με "παρομοιες" συνθηκες με αυτες που ειχε στους 104,6. Και ετσι λυθηκε και το προβλημα με τον Hot και ολα καλα.