Διαμόρφωση,έχει και η Νερίτ 91.6,από Πάρνηθα Αττικής.
Κάποιος βγαίνει στους 91.8 με λαϊκά τραγούδια παράνομος μάλλον από ταράτσα ,και παρεμβάλει την Ερτ 91.8 από Αγία Παρασκευή Ατιτκής .
Φίλε Chris_ S, 101.1 τον info radio από Κόρινθο δεν τον πιάνω πουθενά, εδώ στο σπίτι μου στο Δάσος Χαϊδαρίου.Βγάζω όμως σε ένα σημείο μόνο με το κινητό μου 103.5 τον Ωμέγα από Ελευσίνα Αττικής ,με χαμηλό σήμα.Το γεγονός οτι πιάνω ραδιοφωνικούς σταθμούς από Δαρδίτσα,και Αίγινα,είναι οτι το σπίτι μου,είναι ψηλά,και δεν έχει εμπόδια,αλλά Δαρδίτσα,με Αίγινα δεν έχω οπτική επαφή.
Ο Palmos On 102.7 που εκπέμπει από Πόρο Σαρωνικού σε κάποια σημεία εδώ στο σπίτι μου βγάζει και stereo rds,αλλά σε κάποια άλλα σημεία δεν πιάνει καθόλου,όπως και ο paradise 101.6,βγαίνει καμπάνα σε κάποια σημεία,αλλά σε κάποια άλλα καθόλου.Ο ράδιο Αργωσαρωνικός 106.4 έχει χαμηλώσει την ισχύ του και δεν ακούγεται όπως παλιά,δηλαδή τον πιάνω μόνο μέτρια σε κάποια σημεία,που παλιά σε αυτά τα σημεία που πιάνω τώρα μέτρια, έπιανε καμπάνα,και σε άλλα σημεία καθόλου δεν πιάνει .
Στο σπίτι μου εδώ στο Δάσος Χαϊδαρίου ,πιάνω καμπάνα ραδιοφωνικούς σταθμούς παντού από Υμηττό Αττικής ,Αιγάλεω Όρος Αττικής και Ποικίλο Όρος Αττικής.
Στην Βούλα,βγαίνει και ο info 101.1 από Κόρινθο,και palmos on 102.7 ,και paradise 101.6 πιάνουνε καμπάνα παντού .
Όλοι οι σταθμοί,από Αιγάλεω Όρος,Ποικίλο Όρος,Πάρνηθα Αττικής ,Δαρδίτσα Πόρου, Αίγινα Ατιτκής ,και οι πειρατές εκπέμπουνε μέχρι τα Τουρκοβούνια ,όταν κατευθυνόμαστε,στην κατηφόρα προς Ψυχικό Αττικής χάνονται όλα και εκπέμπουνε μόνο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί από Υμηττό Αττικής .
ο 99.8 λαϊκός εκπέμπει,κανονικά με τη παλιά του ισχύ,αλλά είναι η Νερίτ 99.9 από Γεράνεια Όρη Κορινθίας και δεν ακούγεται καλά εκτός Αθηνών,αλλά αμά θέλει να ακούγεται και εκτός Αθηνών,να πάει καλύτερα στου 99.7 αφού εκπέμπει,με χαμηλότερη ισχύ και δεν θα δημιουργεί παρεμβολές στο βήμα fm 99.5.
Ό στυλ 104.9,παίζει με χαμηλή ισχύ,κακός που πήγε στους 104.9,αφού εκπέμπει η Νερίτ από Γεράνεια Αττικής,έπρεπε να μείνει στους 104.8,για να ακούγεται όπως παλιά και εκτός Αθηνών,αφού εκπέμπει με ποιό χαμηλή ισχύ ,και δεν κάνει παρεμβολές στον hot fm 104.6.
Επίσης έχει αυξήσει,την ισχύ και η Κρητική ραδιοφωνία 87.5 από Υμηττό Αττικής ,και ακούγεται καλύτερα από παλιά ,που παλιά ακουγότανε με λίγα χιόνια.
Από την Αφαία Χαϊδαρίου, μέχρι την γέφυρα που είναι κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου ,βγαίνουνε καμπάνα 99.9 Γεράνεια ,Νερίτ105.0,και δεν ακούγονται πουθενά στυλ 104.9 από Υμηττό Αττικής ,και 99.8 Λαϊκός από Υμηττό Αττικής.
Από την Ελευσίνα,μέχρι το 30 χιλιόμετρο που είναι το βενζινάδικο,δεν περνάνε καθόλου τα Γεράνεια Νερίτ 105.0,και 99.9 Νεριτ από Γεράνεια Όρη Κορινθίας ,και βγαίνουνε καμπάνα ο 99.8 λαϊκός από Υμηττό Αττικής και στυλ 104.9 από Υμηττό Αττικής,μετά το 30 χιλιόμετρο πιάνουνε καμπάνα 99.9 Νερίτ από Γεράνεια Όρη Κορινθίας,105.0 Νερίτ Γεράνεια Όρη Κορινθίας και δεν ακούγονται πουθενά ο 99.8 Λαϊκός και Στυλ 104.9 από Υμηττό Αττικής,ενώ τα άλλα ραδιόφωνα του Υμηττού περνάνε,καμπάνα.Και στην Κακιά Σκάλα δεν περνάνε καθόλου τα Γεράνεια 105.0 Νερίτ,και 99.9 Νερίτ,και βγαίνουνε καμπάνα από τον Υμηττό 99.8 Λαϊκός ,και Στυλ 104.9 καμπάνα από Υμηττό Αττικής.
Μετά την Κακιά Σκάλα ,που βγαίνουνε όλα από Υμηττό Ατιτκής καμπάνα ,ο 99.8 Λαϊκός από Υμηττό Αττικής,βγαίνουνε μόνο σε ένα σημείο καμπάνα κοντά στους Αγίους Θεοδώρους ,που η Νερίτ 105.0 ,και Νερίτ 99.9 δεν πιάνουνε καθόλου.Μετά όμως,από αυτό το σημείο,πιάνουν παντού καμπάνα τα Γεράνεια Όρη Κορινθίας 99.9 Νερίτ,και 105.0 Νερίτ,μέχρι το Σπαθοβούνι Κορινθίας,και ο 99.8 Λαϊκός και στυλ 104.9,δεν ακούγεται πουθενά,ενώ κάποια ραδιόφωνα από Υμηττό ,μέχρι το Σπαθοβούνι Κορινθίας βγαίνουνε καμπάνα.