Οντως ανοιξαν τα 107,4 και 108.
Το 107,7 παντως παιζει απο Ζαχαριτσα και οχι απο Πυροβολεια, γι' αυτο και δεν εκλεισε.
Τελικα τι εγινε ομως στα Πυροβολεια; Μαζεμα παντως δεν νομιζω, γιατι μου φαινεται δυσκολο να επανηθλαν τοσο γρηγορα (αν και δεν το αποκλειω) . Μπορει να επεσε ομως ειδοποιηση και να εκλεισαν προληπτικα ή να εγινε απλα διακοπη ρευματος.
Αυτο με τον blackman παντως το ειχα ακουσει κι εγω οτι επεζε και στους 102,8. Για τους 103,4 το διαβασα μετα απο 'δω, δεν το ειχα παρει πρεφα.
Πανο, συντονιστηκα πριν στον eton στις συχνοτητες που μου ειπες σε αντιπαραβολη ταυτοχρονα με το 107,4, αλλα τελικα δεν ηταν σε καμια απο αυτες. Επιανα την ανακοινωση στο 136125 οπως και μια αλλη ανακοινωση στο 119835 (ξερεις τι ειναι αυτο και απο που παιζει;). Το 127800 των Γερανειων δεν μου ερχοταν καθολου και ηταν συνεχεια κενο. Στο 132975 επιασα μια συνομιλια αλλα δεν ηταν η ιδια με το 107,4 ενω το 134125 ηταν συνεχεια κενο. Φυσικα σε ολες τις συχνοτητες ακουγα ταυτοχρονα στο στερεοφωνικο το 107,4, αλλα δυστυχως η συνομιλια του αεροδρομιου στο 107,4 δεν μου βγηκε σε καμια αλλη συχνοτητα ταυτοχρονα.
Και οριστε και το καινουργιο σχετικο Video. Με δυνατοτερη ενταση απο το προηγουμενο. Οι συνομιλιες του αεροδρομιου, αρχιζουν στο 01:23 :
Οποτε κατεβαζω το προηγουμενο video απο το youtube, μιας και δεν χρειαζεται πλεον.