Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
Δευ 6 Ιαν 2025, 13:51

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1220683 φορές)

georgeZ, Spartifm και 66 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Άνοιξε και το κενό σήμα του ΣΚΑΪ, τώρα πάνω στο TOP FM στους 100.6

Update : Τώρα έκλεισε, αλλά μάλλον θα ξανανοίξει το κενό σήμα του ΣΚΑΪ

Συγχώνευση: Τετ 16 Σεπ 2015, 22:34
Τώρα μονοφωνικά εκπέμπει ο TOP FM 100.6

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
ΤΟP FMστην περιοχή μου ακούγετε με το ίδιο ακριβώς σήμα-ισχύ που ακούγονταν και στους 107,2 (πάντος βάζει μούφα τραγούδια ποπ ότι νανε ) λογικά αυτό που αλλάζει συνεχεία συχνότητες το κάνει για ξεκάρφωμα για να μην τον τσιμπήσουν  :attention :attention 

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Οντως το μεσημερι ο Top FM στους 100,6 επαιζε στερεοφωνικα αλλα τουλαχιστον σε μενα το stereo του ακουγοταν αθλια τελειως και για να τον ακουσω το γυρισα στο μονοφωνικο απο μονος μου οπου τοτε ηταν μια χαρα. Ο ηχος του με το stereo δεν παλευοταν!!! Τωρα που παιζει μονοφωνικα ειναι μια χαρα, καλυτερα να το αφησουν ετσι κατα τη γνωμη μου μονοφωνικα, εκτος κι αν διορθωσουν το  stereo!! Εχω συντονιστει εδω και καμια ωρα και ακουω.
Προφανως εχει τα ιδια χαρακτηριστικα εκπομπης που ειχε και στους 107,2. Τωρα για να τον τσιμπησουν, εφοσον παιζει απο Υμηττο δυσκολο, πιστευω πως ειναι τακτοποιημενο το θεμα (για ευνοητους λογους), λογικα πηγε στους 100,6 γιατι απλα ειναι πολυ πιο καθαρα απο τους 107,2. Μαλλον στους 100,6 ειναι πιο πιθανο κιολας να τον τσιμπησουν, μιας και διπλα του ειναι ο ΣΚΑΙ που στο παρελθον εχει κυνηγησει πολλους που επαιξαν διπλα του 24ωρο απο βουνα. Αν και η αποσταση τους ειναι 0,3 mhz και απ' οτι ειδα σε ολους του δεκτες, δεν υπαρχει η παραμικρη αλληλοπαρεμβολη μεταξυ των δυο σταθμων.
Εν τω μεταξυ τα τραγουδια που βαζει αν και παλια, τωρα που εχω συντονιστει γουσταρω, διοτι ειναι ελληνικα σουξε των δεκαετιων 1990 και 2000 και προσωπικα, με αυτα μεγαλωσα και μου θυμιζουν ωραιες εποχες!!!
@Palmwoods, το αδιαμορφωτο απο ποια περιοχη το εκανες ληψη; Σιγουρα ειναι του ΣΚΑΙ;

• SatLeo Legend
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Οντως το μεσημερι ο Top FM στους 100,6 επαιζε στερεοφωνικα αλλα τουλαχιστον σε μενα το stereo του ακουγοταν αθλια τελειως και για να τον ακουσω το γυρισα στο μονοφωνικο απο μονος μου οπου τοτε ηταν μια χαρα. Ο ηχος του με το stereo δεν παλευοταν!!! Τωρα που παιζει μονοφωνικα ειναι μια χαρα, καλυτερα να το αφησουν ετσι κατα τη γνωμη μου μονοφωνικα, εκτος κι αν διορθωσουν το  stereo!! Εχω συντονιστει εδω και καμια ωρα και ακουω.
Προφανως εχει τα ιδια χαρακτηριστικα εκπομπης που ειχε και στους 107,2. Τωρα για να τον τσιμπησουν, εφοσον παιζει απο Υμηττο δυσκολο, πιστευω πως ειναι τακτοποιημενο το θεμα (για ευνοητους λογους), λογικα πηγε στους 100,6 γιατι απλα ειναι πολυ πιο καθαρα απο τους 107,2. Μαλλον στους 100,6 ειναι πιο πιθανο κιολας να τον τσιμπησουν, μιας και διπλα του ειναι ο ΣΚΑΙ που στο παρελθον εχει κυνηγησει πολλους που επαιξαν διπλα του 24ωρο απο βουνα. Αν και η αποσταση τους ειναι 0,3 mhz και απ' οτι ειδα σε ολους του δεκτες, δεν υπαρχει η παραμικρη αλληλοπαρεμβολη μεταξυ των δυο σταθμων.
Εν τω μεταξυ τα τραγουδια που βαζει αν και παλια, τωρα που εχω συντονιστει γουσταρω, διοτι ειναι ελληνικα σουξε των δεκαετιων 1990 και 2000 και προσωπικα, με αυτα μεγαλωσα και μου θυμιζουν ωραιες εποχες!!!
@Palmwoods, το αδιαμορφωτο απο ποια περιοχη το εκανες ληψη; Σιγουρα ειναι του ΣΚΑΙ;
Νέα Σμύρνη - Μπραχάμι, έγινε λήψη του κενού σήματος, έπαιζε μαζί με το TOP FM. Ναι, ήταν του ΣΚΑΪ

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Ο Top πιάνει και στα Μεσόγεια, κοντά στα Σπάτα.
Με μέτριο σήμα σταθμός με ελληνικά ποπ και λαϊκοπόπ. Έπαιξε κάποιο σποτάκι αλλά ήταν τόσο γρήγορο που δεν κατάλαβα τι έλεγε! Νομίζω Απόλλων...

Sent by Tapatalk.

• SatLeo Legend
 :arrow και στην περιοχή μου πιάνει μια χαρά 100,6 και όταν ήταν 107,2  (προφανώς είναι ο ίδιος που για κάποιο διάστημα έπαιζε στους 92,6 πριν ανοίξει ο best,  και στους 103,5 για λίγο )

Συγχώνευση: Παρ 18 Σεπ 2015, 02:54
ο μινόρε 104,3 μια ανοίγει μια κλίνει κάποιο πρόβλημα θα έχουν ή τα έπαιξε το μηχάνημα τωρα παίζει κανονικά

• SatLeo Legend
Το ρολόι του TOP FM 100.6, πάει μια ώρα πίσω, και έχει βάλει για playlist τα τραγούδια του "Γαλαξία" και του παλιού TOP FM 104.2

Συγχώνευση: Σαβ 19 Σεπ 2015, 09:55
Μετά από την επανεκκίνηση που έκανε (με τους ήχους κλεισίματος και έναρξης των Windows XP), η ώρα πάει κανονικά.

Μάλλον μας διαβάσε ο τεχνικός του TOP FM

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Η ΕΡΑ στους 99,9 απο Γερανεια, αυτη τη στιγμη παιζει μονο βομβο.
Κλειστος εδω και λιγες μερες, ο Super FM 95,8 απο Πυροβολεια Αιγαλεω.
Οπως επισης εδω και λιγες μερες εχει κλεισει ο 107,7 απο Ζαχαριτσα Ποικιλου, με αποτελεσμα να λαμβανω με χαμηλο σημα το Ραδιο Νεμεα 107,6 και το Στουντιο 1 Περαματος 107,8.

• SatLeo Legend
 :arrow Το Ράδιο Νεμέα 107,6 εδώ στα νότια παiζει καμπάνα και με rds

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
στους 107,2 είχε παραμείνει ένας με ελληνικά (stereo) ο οποίος όμως έχει χαμηλό σήμα.
το ωραίο είναι ότι ήταν η αιτία να κάνω καμπανάτη λήψη του x radyo nostalji στους 107,3 (stereo χωρίς rds απο Σμύρνη) για περίπου 3 χιλιόμετρα από τα φανάρια της Κερατέας πρός Λαύριο
(η λήψη έγινε την Πέμπτη το απόγευμα αλλά και την Παρασκευή το μεσημέρι)
...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
Πέμπτη πρωί που ήμουν στο λιμάνι του Λαυρίου έλαβα τους εξής σταθμους:
87,6 Ράδιο Ικαρία - καλά
88,3 Ομιλία Τούρκος - χαμηλά
89,6 Τούρκος - μέτρια
90,0 Τούρκικα λαϊκά - καλά
90,3 Ψαλμωδίες Τούρκος - καλά
90,8 Τούρκικα λαϊκά - καλά
91,8 Κρητική κουσική - μέτρια
92,8 Στο Κόκκινο - μέτρια
93,5 Κλασική μουσική - μέτρια
93,8 Έντεχνα - μέτρια
93,9 Χριστιανισμός -καλά
94,1 Ενημερωτικός Τούρκος - καλά
94,2 Ήχος fm - μέτρια
94,3 ΕΡΑ2 - πολύ καλά
94,4 ΕΡΑ1 - αρκετά καλά
94,5 Αναμετάδοση Ντέρτι - μέτρια
94,7 Τούρκος - χαμηλά
95,4 Νέα Στύρα +RDS - πολύ καλά
95,7 Τούρκος ομιλία - μέτρια
95,8 Ελληνικά ποπ - καλά
98,4 Τουρκος σαν πρωινάδικο - καλά
99,3 Τούρκικα ποπ - μέτρια
99,7 Τούρκικα λαϊκά - χαμηλά
100,2 Τούρκος ομιλία - μέτρια
100,8 Kampus 3+RDS-καλά
102,0 Τούρκικα λαϊκά - καλά
104,2 Τούρκικα παραδοσιακά - καλά
104,4 ΕΡΑ Αιγαίου+RDS - πολύ καλά
104,5 Έντεχνα - χαμηλά
104,8 ΕΡΑ2 - μέτρια
105,3 Τούρκος ομιλία - μέτρια
105,4 Λαϊκά - καλά
106,0 Τούρκος ομιλία - καλά
106,5 Τούρκικα λαϊκά - χαμηλά
106,9 Σκάι Αιγαίου - μέτρια
107,3 Τούρκικα παραδοσιακά - χαμηλά
107,5 Space FM - μέτρια
107,8 Ξένες μπαλάντες - πολύ καλά

Sent by Tapatalk.

• SatLeo Legend
 :arrow α έτσι εξηγείται λοιπόν που είχα βγάλει στο Σούνιο Τούρκικους σταθμούς και μου είχε κάνει εντύπωση  94,1 αυτόν είχα βγάλει και εναν στουσ 100.0 (προφανώς βλέπουν καλά το αιγαίο εκι και περνάει η Τουρκία ) επισισ το 95,4 Νέα Στύρα τον βγαίναι και εδώ αλά χωρίς ρδς

• SatLeo Legend
Ο TOP FM στους 100.6, είναι κλειστός

Και ο σταθμός στους 100.7 από Πειραιά, που παίζει ποπ μουσική, έχει πάρα πολύ χαμηλό σήμα στη Παραλιακή

Συγχώνευση: Δευ 21 Σεπ 2015, 11:37
Στους 106.2, αυτή τη στιγμή παίζει με χαμηλή ισχύ ο MAD RADIO, μάλλον από Αίγινα, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών

Στη συχνότητα ακούγονται οι πλευρικές του Πρώτου Προγράμματος που κλειδώνουν στους 106.3 και στους 106.4

Και εκπέμπει καλά ο Αργοσαρωνικός στους 106.4 χωρίς τις πλευρικές του MAD RADIO 106.2

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Το MAD Radio 106,2 το ακουω μια χαρα αυτη τη στιγμη, οποτε επανηλθε απο Υμηττο.
Κλειστοι ομως ειναι ο Flash 96 απο Υμηττο και ο Επικοινωνια 94, λογικα λογω των κακων καιρικων συνθηκων. Αποτελεσμα να ακουγεται καμπανα ο Super FM 95,8 ενω οταν παιζει ο Flash πρεπει να παω στους 95,75 για να τον ακουσω καθαρα στο σταθερο δεκτη γιατι στους 95,8 ακριβως τρωει ξυσιματα απο τον Flash. Στο αυτοκινητο φυσικα περναει μια χαρα στους 95,8 ακριβως.
Επισης παραμενει κλειστος ο Top FM 100,6 ενω το πρωι ειχε κλεισει και ο Μυθος 107,4 , ο οποιος ομως τωρα εχει επανελθει.
Παντως καλα εκανε ο Top FM και πηγε στους 100,6, γιατι οταν ηταν στους 107,2 , στους σταθερους δεκτες εξυνε τον Κοσμο στους 107 (επρεπε να παω στους 106,95 ή στους 93,6 απο Παρνηθα για να τον ακουσω καθαρα, αν κι εγω προσωπικα δεν ακουω ποτε τον Κοσμο οποτε δεν μ' ενοιαζε κιολας), καθως και τον Μυθο 107,4 (επρεπε να παω στους 107,45 για να ακουω τον Μυθο καθαρα χωρις ξυσιματα, πραγμα που το εκανα αρκετες φορες οποτε ελυνα το προβλημα ετσι και ουτε γατα ουτε ζημια). Ενω τωρα στους 100,6 ακουγεται μια χαρα και δεν ενοχλει κανεναν. Ελπιζω μονο να τον κυνηγησει εκει ο ΣΚΑΙ.

Υ.Γ. : Ο Flash 96 επανηλθε απο Υμηττο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Εκ παραδρομής λες ότι ελπίζεις να τον κυνηγήσει ο ΣΚΑΪ, ενώ απ' ό,τι κατάλαβα εσύ θες το αντίθετο...

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οχι ρε γ@@@@@, κεκτημενη ταχυτητα!!!
Πολυ σωστα φιλε και ευχαριστω για τη διορθωση,  εννοειται ελπιζω να ΜΗΝ κυνηγησει ο ΣΚΑΙ τον Top FM.
Να ξεκαθαρισω βεβαια, οτι οταν λεω πως δεν ενοχλει εννοω καποιο νομιμο σταθμο (ΣΚΑΙ και ΕΡΑ Σπορ) λογω αποστασης ειναι 0,3 MHZ. Ωστοσο για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, το μονο που με χαλαει καπως ειναι οτι μεχρι και  πριν απο λιγο καιρο ηταν μια πολυ καλη συχνοτητα για ερασιτεχνες και λυπαμαι γι' αυτους που τη χασανε. Κατα τ' αλλα ομως το περιμενα οτι καποια στιγμη αργα ή γρηγορα θα καπαρωνοταν απο καποιον 24ωρο απο βουνο, οποτε δεν νιωθω και τοσο εκπληξη γι' αυτο. Καλως ή κακως εχω αποδεχτει καπως την ολη κατασταση, και εξαλλου μπορει το πλαισιο λειτουργιας των βουνισιων πειρατικων να μην ειναι συννομο, ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι σταθμοι. Ισα ισα επειδη ακουω Ελληνικα λαικα, ειμαι φανατικος ακροατης των σταθμων αυτων και μου κρατανε καλη παρεα. Απ' την αλλη θεωρω οτι ειναι απο ηθικης πλευρας και μονο σωστο να υπαρχουν και 2 συχνοτητες για ταρατσατους ερασιτεχνες.
Παρεπιπτοντως ξερει κανεις την ισχυ του ΣΚΑΙ 100,3 απο Υμηττο ή και απο τα αλλα κεντρα εκπομπης;

• SatLeo Legend
 :!: :!: λόγο της ισχυρής βροχόπτωσης που πέφτει αυτήν την ώρα στην αττικη off εiνai o 100.6 , 104.3 ,104.6 , 107.4 ,101.6 , 102,7 , 105,2 , 99.8, 93.2 , 92.6 και ο 87.5(επίσης ο MAD ακούγετε χαμηλά) γενικά πέσανε πολλοί σταθμοί ενώ η βροχή συνεχίζετε ...

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Δηλαδή για να καταλάβω επειδή δεν έχω περάσει κ ποτέ, στο Λαύριο τα περισσότερα ραδιόφωνα που πιάνουν είναι τούρκικα? Κι όλα αυτά μέσα στο νομό αττικής, λίγα χιλιόμετρα μακριά απ την αθήνα? χαχα δεν υπάρχει αυτό λέμε, σορρυ που γελάω αλλά αυτό πρέπει οι τούρκοι να το κάνουν πρώτη είδηση στα σάητ και τις εφημερίδες τους. Το Λαύριο κατακτήθηκε λοιπόν, άρα δε μας μένει παρά ν ακούσουμε τούρκικα και στο Σύνταγμα, γουάη νοτ  :sad:

(πραγματικά το ιντερνετ για κάτι χώρες σαν τη δική μας πρέπει να το κάνουμε εικόνισμα, μεγάλη η χάρη του, καλα να ναι εκείνος που το εφηύρε)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μαλλον ετυχε να κανει ληψη σε ωρα που ειχε τρελη διαδωση απο απεναντι. αν παει τωρα να κανει ληψεις με την κακοκαιρια μεσα στο Αιγαιθο μπορει να μην βγαινει τιποτα απο Τουρκια ή να ακουγονται με χαμηλοτερο σημα. και δω Αρτα την προηγουμενη βδομαδα που ανεβηκα στο λοφο επιανα Ιταλους και Λιβυουςμε καλο σημα αλλα τωρα που αλλαξε ο καιρος χαθηκαν ολοι αυτοι οι μακρινοι
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Ναι συμφωνώ αλλά δεν ξέρω αν το θέμα είναι η διάδοση, οι τούρκοι που βαράνε κάργα ισχύ ή το ότι δεν έχει ελληνικούς σταθμούς στο λαύριο. Μάλλον το τελευταίο. Δηλαδή είτε λαύριο πας είτε καστελόριζο δεν πρέπει να χει και μεγάλη διαφορά, ίδια εικόνα θα υπάρχει. Στο καστελόριζο μπορεί και ν ακούνε όμως ερα σπορ, στο λαύριο βλέπω οτι δενν.......
Τεσπα τι να συζητάμε τώρα, τα ίδια θα λέμε, για μπανανίες κλπ. κλπ.....Εδώ μετά τη γλυφάδα σπορ φμ π.χ. δεν άκουσαν ποτέ.....

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εγώ πάντως που ανεβοκατέβαινα τη Πεντέλη κάθε μέρα για παραπάνω από 10 χρόνια, σε συγκεκριμένο σημείο που δεν έβγαινε ούτε ο Υμηττός ούτε η Πάρνηθα, αν κινήση σε αναζήτησή έβγαζα Βόλο και Τουρκία! Θεωρώ απόλυτα λογικό να βγαίνει η Τουρκία στο Λαύριο! Άλλωστε δεν υπάρχουν ψηλά βουνά μεταξύ πομπού και δέκτη...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• SatLeo Legend
Έκανα τις λήψεις παραλείποντας τους σταθμούς του Υμηττού και της Πάρνηθας, για οικονομία χώρου και χρόνου. Μερικοί από αυτούς πιάνουν με καλό σήμα, άλλοι με μέτριο.
Οι Τούρκικοι σταθμοί δεν έχουν μόνιμη λήψη,όπως αναφέρθηκε παραπάνω, άσε που πολλες φορές χανόταν το σήμα και επανερχόταν λόγω διάδοσης στη θάλασσα.

Sent by Tapatalk.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!!
Ο Μυθος 107,4 και ο Star FM 107,7 παιζουν πλεον και με Stereo.
Ο Top FM 100,6 εχει μερες να φανει. Βρε μπας και τον κυνηγησε ο Σκαι;
Εν πασει περιπτωσει, οτι θελουν ας κανουν αυτοι στην τελικη, ειτε παιζει ο TOP FM ή ο οποιοσδηποτε στους 100,6, ειτε ειναι αδεια η συχνοτητα εμενα το ιδιο μου κανει. Εγω απλος ακροατης ειμαι.  :cheer

• SatLeo Legend
Κενή συχνότητα είναι τώρα η 106.7 της ΠΟΣΠΕΡΤ

Στους 107.2 ακούγεται η Κόμπρα από Εύβοια

• SatLeo Legend
Επέστρεψε ο Fresh Radio και πάλι στους 108.0

• SatLeo Legend
όντως ο Fresh Radio επέστρεψε και πατάει τον
108.0 ηχόραμα κρίμα μου άρεσε καλύτερα ο ηχόραμα είχε ποιο ωραίο προγραμα μουσικής και ωραίες εκπομπές τα βράδια

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Δηλαδη τωρα στους 108 εκπεμπουν δυο διαφορετικοι σταθμοι, o Fresh και ο Ηχοραμα, και παταει ο ενας τον αλλον; Θα τσεκαρω να δω τι παιζει.

Υ.Γ. : Τελικα τωρα που τσεκαρα στους 108, μονο ενας σταθμος υπαρχει, μαλλον ο Fresh. Και ακουγεται καμπανα, χωρις καμια παρεμβολη. Μηπως ειναι ο ιδιος και απλα αλλαξε ονομα;

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Οχι, απλα νοίκιασε ο ηχοραμα ξανά τον πομπό του στον fresh

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Ερασιτέχνης με ποπ μουσική στους 100.6 αυτή τη στιγμή

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κενή συχνότητα είναι τώρα η 106.7 της ΠΟΣΠΕΡΤ

Στους 107.2 ακούγεται η Κόμπρα από Εύβοια

Επιβεβαιωνω κ εγω για το 107,2 το σποτακι λεει κομπρα. Σε ορισμενα σημεια το σημα του ειναι με λιγα χιονια αλλου εξαφανίζεται.  Παντως στο 107,2 παιζει και καποιος αλλος νομιζω απο Ωρωπό η νεα Μακρη.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/01/2025 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/01/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (09:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (07:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (05:09)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/01/2025 (04:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (03:34)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/01/2025 (01:38)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/01/2025 (00:06)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/01/2025 (00:05)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nick Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (23:58)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (23:48)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (23:13)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (23:11)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (22:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nick Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (22:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/01/2025 (22:36)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (22:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/01/2025 (22:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/01/2025 (22:01)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/01/2025 (21:59)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:55)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:55)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/01/2025 (21:54)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:54)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:53)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:52)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:51)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 05/01/2025 (21:49)