Οντως το μεσημερι ο Top FM στους 100,6 επαιζε στερεοφωνικα αλλα τουλαχιστον σε μενα το stereo του ακουγοταν αθλια τελειως και για να τον ακουσω το γυρισα στο μονοφωνικο απο μονος μου οπου τοτε ηταν μια χαρα. Ο ηχος του με το stereo δεν παλευοταν!!! Τωρα που παιζει μονοφωνικα ειναι μια χαρα, καλυτερα να το αφησουν ετσι κατα τη γνωμη μου μονοφωνικα, εκτος κι αν διορθωσουν το stereo!! Εχω συντονιστει εδω και καμια ωρα και ακουω.
Προφανως εχει τα ιδια χαρακτηριστικα εκπομπης που ειχε και στους 107,2. Τωρα για να τον τσιμπησουν, εφοσον παιζει απο Υμηττο δυσκολο, πιστευω πως ειναι τακτοποιημενο το θεμα (για ευνοητους λογους), λογικα πηγε στους 100,6 γιατι απλα ειναι πολυ πιο καθαρα απο τους 107,2. Μαλλον στους 100,6 ειναι πιο πιθανο κιολας να τον τσιμπησουν, μιας και διπλα του ειναι ο ΣΚΑΙ που στο παρελθον εχει κυνηγησει πολλους που επαιξαν διπλα του 24ωρο απο βουνα. Αν και η αποσταση τους ειναι 0,3 mhz και απ' οτι ειδα σε ολους του δεκτες, δεν υπαρχει η παραμικρη αλληλοπαρεμβολη μεταξυ των δυο σταθμων.
Εν τω μεταξυ τα τραγουδια που βαζει αν και παλια, τωρα που εχω συντονιστει γουσταρω, διοτι ειναι ελληνικα σουξε των δεκαετιων 1990 και 2000 και προσωπικα, με αυτα μεγαλωσα και μου θυμιζουν ωραιες εποχες!!!
@Palmwoods, το αδιαμορφωτο απο ποια περιοχη το εκανες ληψη; Σιγουρα ειναι του ΣΚΑΙ;