Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Τετ 8 Ιαν 2025, 00:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1223180 φορές)

a84xr, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ και 87 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Ο TOP FM 100,6 εχει επανελθει πλεον κανονικα. Επισης επανηλθε και ο 107,7 απο Ζαχαριτσα, ο οποιος εδω και αρκετες μερες πρεπει να εχει ανεβασει αρκετα την ισχυ και ακουγεται πολυ καλα. Στους 106,7 δεν βγαζω τιποτα, ειναι πεντακαθαρη η συχνοτητα τουλαχιστον στους 2 σταθερους δεκτες του σπιτιου μου.
 :offtopic Ασχετο αλλα προχθες ανεβηκα στην ταρατσα της πολυκατοικιας μου, και ειδα πως η Ζαχαριτσα (η κορυφη του Ποικιλου πανω απο την Πετρουπολη) δεν φαινεται με το ματι γιατι την καλυπτει ο λοφος της Ακροπολης που απεχει 1,5 - 2 χιλιομετρα απο μενα. Επισης η Δαρδιτσα δεν φαινεται με το ματι διοτι την καλυπτει ο λοφος του Αι-Γιωργη στη Δαφνη που ειναι στα 500 μετρα απο μενα. Τα ραδιοφωνα της Ζαχαριτσας σε μενα περνανε μια χαρα στους σταθερους δεκτες χωρις να κλειδωνουν ομως στην αναζητηση παντα (ενω στον Eton δεν χτυπανε παντα 5/5 γραμμες αλλα αναλογα με το σημειο μπορει να χτυπησουν λιγοτερες μεχρι και 0-1 γραμμη, και πρεπει να ανοιξω την κεραια για να τα πιασω καμπανα), της Δαρδιτσας μπορω να τα ακουσω μονο στον Eton G6 και στο κινητο, και φυσικα εννοειται οτι πρεπει να βρω καλο σημειο με τον δεκτη που να καθαριζει. Κατα τ' αλλα ο Υμηττος, η Παρνηθα, η Αιγινα , τα Πυροβολεια Αιγαλεω και οι κεραιες του Ποικιλου πανω απο το Χαιδαρι φαινονται με το ματι κανονικοτατα.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Η αλήθεια είναι πως στο αυτοκίνητο στις 14:35 έβγαζα ενα φέρον με ξυσηματα στο 106,7 αλλα μέχρι να το ξαναβαλω γιατί εψαχνα τους σταθμούς, δενα έβγαζαν τίποτα στην αρχή της μεσογείων που είχα φτάσει.

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ακυρο αυτο που ειπα πριν για τη ληψη της Ζαχαριτσας στον Εton, 5 γραμμες μου φερνουν και τα δυο σε οποιοδηποτε σημειο, μολις το τσεκαρα. Απλα ισως να ειναι το σημα της ελαφρως πιο χαμηλο απο αυτα του Υμηττου και των Πυροβολειων Αιγαλεω. Η Παρνηθα επισης αν και φερνει δυνατο σημα, σιγουρα δεν ειναι τοσο δυνατο οσο του Υμηττου και των Πυροβολειων, και αυτο φαινεται απο τα Stereo των κρατικων που αρκετες φορες "γουργουριζουν". Αλλα δεν με νοιαζει, μιας και πιανουν καμπανα απο Υμηττο.
Και στον Eton που τσεκαρα παντως, κενο το 106,7. Βασιλη, μηπως το φερον με το βομβο, ηταν κανας πειρατης;
Φερον τωρα, το 107,7 της Ζαχαριτσας.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Δε ξέρω τι ηταν, στην αρχή σκέφτηκα ίσως κανένα ραδιόφωνο απο κανένα διπλανό αυτοκίνητο που θα λειτουργούσε σαν πομπός. Αλλα δε ξέρω τι ηταν ξαφνικά σταμάτησε. Ουτε είναι κάποιος πομπός ανοιχτός απο αγια παρασκευή. Δε ξέρω τι γίνεται.
Το 107,7 πάντως τώρα παιζει φέρον με βομβο. Ετσι ακούγονται ποιο εύκολα στο 107,6 ο Νεμέα κ στο 107,8 ο σταθμος απο τον Πειραιά
Ο topfm άλλαξε ρεπερτόριο, παλι ποπ 90ς το απόγευμα κ τώρα παλιά λαϊκά.....

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Κενό σήμα αυτή τη στιγμή ο Best 92.6

Ο TOP FM 100.6, ανοίγει με μουσική στις 7:57 (περίπου) και κλείνει κάπου στις 23:30. Τις υπόλοιπες ώρες έχει κενό σήμα

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
δεν ισχύσει αυτό για τον TOP 12:30 το μεσημέρι ήταν κλειστός πάλι

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Ο "Ηρόδοτος 107.4" πήρε ΒΝΛ

... και ο TOP FM 100.6, το γύρισε σε μονοφωνικό σύστημα, κάνοντας δοκιμές (με παύση της μουσικής του) σε στερεοφωνικό σύστημα

Συγχώνευση: Κυρ 11 Οκτ 2015, 14:58
Τώρα και πάλι στερεοφωνικό με πολλά προβλήματα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ο Top FM 100,6 εχει πλεον και RDS !!!! "TOP FM" γραφει.
Και οντως επαιζε πριν μονοφωνικα. Με αποτελεσμα στο σταθερο μου δεκτη να καθαρισει τελειως ο ηχος του. Τωρα βεβαια που ξαναβαλε stereo το εχει πετυχει καπως καλυτερο απο πριν αλλα στο τραγουδι που παιζει με το Stereo ξυνουν τα πριμα του αρκετα (το Συγνωμη μανα μου του Κοντολαζου εχει).
Τωρα με τον Ηροδοτο, εχω περιεργεια να δω τι θα γινει με τον Μυθο.

Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:31

Λοιπον μολις γυρισα απο μια βολτα που εκανα στην Ανω Γλυφαδα και μετα στην παραλιακη μεχρι Βουλιαγμενη και παλι πισω προς Αθηνα. Τσεκαρα να δω λοιπον, ποιοι Αθηναικοι σταθμοι που εκπεμπουν απο Υμηττο εχουν αναμεταδοτη και στην Αιγινα. Το check εγινε και στην Ανω Γλυφαδα, και στη Βουλιαγμενης στο Ελληνικο και στην παραλιακη στη Γλυφαδα, και πιο κατω στη Βουλιαγμενη για να ειμαι σιγουρος για τα αποτελεσματα. Υπ' οψιν οτι στην Ανω Γλυφαδα, δεν περναει ως γνωστον ο Υμηττος, αλλα επισης δεν περναει και η Παρνηθα επειδη την σκιαζει ο Υμηττος, μονο η Αιγινα περναει εκει. Ενω κατω στη Βουλιαγμενη, εχει σβησει πληρως ο Υμηττος και οτι παινει ειναι μονο απο Αιγινα.

87,7 Εν λευκω (χωρις RDS)

88 Μεντα (χωρις RDS)
88,9 Hit Fm
89,2 Music
89,5 Εκκλησια της Ελλαδος
89,8 Δρομος
90,1 Παραπολιτικα
92 Galaxy
92,3 Λαμψη
92,9 Kiss FM
94,9 Ρυθμος (με τη διαφορα οτι ενω το RDS του Υμηττου γραφει RYTHMOS, το RDS της Αιγινας γραφει RYTHMOS- )
96,3 Red
96,6 Pepper (χωρις RDS)
97,5 Love Radio (χωρις RDS)
97,8 Real FM
98,9 Alpha (χωρις RDS)
99,2 Μελωδια
99,5 Βημα FM
100,3 Σκαι
101,3 Διεση
102,2 Σφαιρα
103,3 Sport 24 Radio (χωρις RDS)
105,5 Στο Κοκκινο (χωρις RDS αλλα απ' οτι βλεπω ουτε απο Υμηττο εχει)
106,2 Mad Radio
Με μεγαλη επιφυλαξη, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχει και ο ΑΡΤ 90,6, αλλα δυσκολο το βλεπω και αν οντως εχει, θα παιζει με παρα πολυ μικρη ισχυ.Ο Easy 97,2 ενω ακουγοταν παρα πολυ καλα στην παραλιακη στο Ελληνικο - Γλυφαδα - Βουλα, χανοταν στην Ανω Γλυφαδα ψηλα. Αυτος ομως, εκτος απο τον Υμηττο παιζει και απο Παρνηθα. Στην Εθνικη Αθηνων - Λαμιας, πιο πανω απο τη Μαλακασα ο Υμηττος σβηνει αλλα η Παρνηθα συνεχιζει. Ετσι ενω ολοι οι αλλοι σβηνουν, τα κρατικα απο Παρνηθα, ο Easy και ο Σκαι συνεχιζουν να ακουγονται μιας και παιζουν και απο Παρνηθα. Οποτε απ 'ολα αυτα συμπεραινω οτι δεν πρεπει να παιζει απο Αιγινα, αλλα στην παραλιακη στο Ελληνικο και στη Γλυφαδα, λογικα λαμβανεται ο αναμεταδοτης της Παρνηθας.Ο Σκαϊ ωστοσο στην Ανω Γλυφαδα συνεχιζε ακαθεκτος. Επομενως ο Σκαϊ εκπεμπει και απο Υμηττο και απο Παρνηθα και απο Αιγινα.
Κατα τ' αλλα στα νοτια οπως ειναι γνωστο, περναγαν πολυ καλα η Δαρδιτσα, τα Πυροβολεια Αιγαλεω, η Ζαχαριτσα και το 99,9 των Γερανειων. Επισης περναγαν τα 101,1 και 103,5 απο Σοφικο Κορινθιας αλλα και ο Αρκαδια 93,8. Και σε καποιο σημειο στην Ανω γλυφαδα αν θυμαμαι καλα, επιασα στους 91,5 το Δημοτικο Ραδιοφωνο Τριπολης.

Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:42

Παιδια αν μπορει καποιος διαχεριστης, παρακαλω να φταιξει λιγο τη λιστα με τους σταθμους, γθατθ βγηκε μπαχαλο και δεν μπορω απο εδω να κανω τροποποιηση.

Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:51

Υ.Γ. : Το κορυφαιο που ειδα φυσικα, ηταν διαφημιστικες αφισες του Derti στη Γλυφαδα, τη στιγμη που εκει ακουγεται απο χαλια εως καθολου!!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Συγγνώμη ρε Μιχάλη αλλά από πού μπαίνεις και γράφεις? Κάθε φορά συνοδεύεσαι από μια μορφοποίηση επιεικώς μπουρ.....!
Ωραία η λίστα αλλά προφανώς από εκεί που μπαίνεις μάλλον είναι παντελώς ασύμβατος ο editor με του φόρουμ!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Βρε συ Ηλια, απο το Google Chrome μπαινω απ' το σταθερο μου υπολογιστη. Τωρα τελευταια ενω γραφω κανονικα, μου βγαζει το μηνυμα αστα να πανε. Προσπαθω μετα εν τω μεταξυ να το στρωσω αλλα δεν το καταφερνω παντα. Οταν παλι γραφω απο το κινητο, μου το βγαζει μια χαρα.

Υ.Γ. : Ηλια μη ντρεπεσαι, πες το ολοκληρο δεν ειναι τιποτα το πονηρο εξαλλου! Επιεικως μπουρ.................λοτο!!!  8-)   :lolno: :lol:

• SatLeo Legend
 :arrow TOP FM RDS

• SatLeo Legend
Καλά, ολόκληρο λεκανοπέδιο, κανείς δεν έχει spirit να δούμε τα pi?  :lol

• SatLeo Legend
ειναι κάπως μούφα το spirit  :mrgreen: :mrgreen:

• SatLeo Legend
Πείτε μας ποιητά μου, γιατί είναι μούφα το spirit?  :razz:

• SatLeo Legend
σιγά μην κάτσω να το αναλύσω γιατί ειναι μούφα μια μούφα :thunder :thunder

• SatLeo Legend
Πωπω επιχείρημα  :crazy: .... τελοσπάντων δικαίωμά σου!
Αν κανείς άλλος μπορεί να μας κάνει και μια λίστα με τα PI (με όποιον τρόπο) εδώ είμαστε!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ειναι το κλασσικο επιχειρημα καποιου που δεν μπορει να χρησιμοποιησει ενα προγραμμα και το λεει μουφα ετσι γιατι δεν του εκατσε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Τον TOP fm 100.6 τον άκουσα και γω χθες για λίγο έξω από τη Λιβαδειά και μου έκανε εντύπωση η συχνότητα του 100.6. Υπέθεσα επίσης ότι έρχεται από Χαλκίδα μεριά...

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
δυστυχώς δεν έχω δέκτη στο κινητό αλλά μικρό το κακό :-)
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Εμείς βέβαια, τι άλλο θα είχαν, FFFF...
Φίλε, μπορείς να μας κάνεις μια λίστα με όλα τα PI των σταθμών της Αθήνας;;

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

• SatLeo Legend
δυστυχώς δεν έχω δέκτη στο κινητό αλλά μικρό το κακό :-)
Τώρα γιατί με τρελαίνεις που ψάχνω USB rtl2832u εδώ και τρεις μήνες και δεν υπάρχει πουθενά!

Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ηλία, δεν υπάρχει πρόβλημα, αγόρασε το Lifeview LV5T, είναι στικάκι για τηλεόραση και ραδιόφωνο, το οποίο μετατρέπεται και σε SDR με αλλαγή κάποιων drivers, εγώ το λειτουργώ με το πρόγραμμα SDR#, το ίδιο με τον φίλο πιο πάνω! Δεν θα σε εντυπωσιάσει με τη λήψη του, αλλά είναι σε πολύ καλή τιμή! Εμένα μου έλυσε τα χέρια για τη λήψη στα OIRT!

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

• SatLeo Legend
Όσο μπορείς να το βρεις πλέον εσύ άλλο τόσο θα το βρω κι εγώ!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!!
Βρε παιδια, κανα  νεο για τον Ηροδοτο 107,4 εχουμε; Θα ξανανοιξει εντελει;
Παντως μου κανει εντυπωση που προσπαθησε να ξαναβγει μιας και ο συγκεκριμενος πολυ πριν τη ραδιοσφαγη του 2001, ειχε πουληθει και ειχε γινει Alpha Sports (ο οποιος βεβαια εκλεισε το 2001 και επανηλθε το 2002. Δηλαδη ο Ηροδοτος δεν ηταν καποιος σταθμος που τον εκλεισε η ραδιοσφαγη αλλα ειχε πουληθει, αρα εκλεισε με τη θεληση του. Αν ηθελε να ξαναβγει μετα, γιατι δεν αγοραζε καποιον ετοιμο σταθμο και το παλευε με αδειες και τετοια που ειναι κατι χρονοβορο και μη σιγουρο;
Πληροφοριακα παντως διευθυντης του Ηροδοτου στα τελη δεκαετιας 90, ηταν ο Αδωνις Γεωργιαδης!!!  :cheer
Το βλεπω παντως καμια μερα να βαζω τον Μυθο, κι εκει που θα περιμενω ν' ακουσω λαικα, να σκασει μυτη ο Αδωνις και να λεει "παραγγειλτε βιβλια" !!! Ειδικα αν ειμαι στο αμαξι, δεν το γλιτωνω το τρακαρισμα!!!  :help :lol:

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Ηλία βρίσκεις αλλά εγώ προσωπικά έχω ακόμα θέμα για αγορές απο ebay αν πετύχω πάλι το ίδιο με το δικό μου θα στου στείλω.
για την επικαιροποίηση... θα φτιάξω ένα xls το βράδυ και θα το ανεβάσω λίγο υπομονή
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε η απάντηση έρχεται μέσω e-tetradio.
Ετοιμάζεται λέει ο σταθμός με CD απ την δισκοθήκη του Γιάννη Πετρίδη

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
ο κώστας χούντας παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην ερτ την δεκαετία του 80...λίγο άκυρο το ότι ήταν γείτονες μια 10ετία αργότερα...
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ηλία, δεν υπάρχει πρόβλημα, αγόρασε το Lifeview LV5T, είναι στικάκι για τηλεόραση και ραδιόφωνο, το οποίο μετατρέπεται και σε SDR με αλλαγή κάποιων drivers, εγώ το λειτουργώ με το πρόγραμμα SDR#, το ίδιο με τον φίλο πιο πάνω! Δεν θα σε εντυπωσιάσει με τη λήψη του, αλλά είναι σε πολύ καλή τιμή! Εμένα μου έλυσε τα χέρια για τη λήψη στα OIRT!

Όσο μπορείς να το βρεις πλέον εσύ άλλο τόσο θα το βρω κι εγώ!

Έχει δίκαιο ο Ηλίας... Δεν υπάρχει σε ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό ηλεκτρονικό καταστημα (το συγκεκριμενο στικακι)... Και εγώ έριξα τρελό ψάξιμο αλλά τζίφος...

Μέσω eBay υπάρχει μεγάλη ποικιλία τέτοιων tuner (r280t, r280t2, ακόμα και e4000 chip) αλλά δεδομένης της κατάστασης στις συναλλαγές οι αγορές από εδώ είναι δυσκολες...

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Το στικάκι Lifeview το είχα πάρει πέρυσι από το e-shop, αλλά απ`όσο βλέπω, το απέσυραν...
Σταύρο, περιμένουμε για τη λίστα των PI!! :wtg

• SatLeo Legend
όποιος ενδιαφέρετε για Lifeview στικάκι ας ψάξεις στο skroutz το έχει :yernuts

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (23:22)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (23:13)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:58)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: winlink Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:52)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (22:49)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (19:47)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (19:22)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (19:15)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (18:13)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/01/2025 (16:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/01/2025 (15:46)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 07/01/2025 (12:21)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 07/01/2025 (12:03)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/01/2025 (11:37)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/01/2025 (11:02)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/01/2025 (10:38)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/01/2025 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/01/2025 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/01/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/01/2025 (07:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/01/2025 (07:32)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (02:16)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 07/01/2025 (01:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/01/2025 (23:42)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 06/01/2025 (23:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 06/01/2025 (22:56)