Ο Top FM 100,6 εχει πλεον και RDS !!!! "TOP FM" γραφει.
Και οντως επαιζε πριν μονοφωνικα. Με αποτελεσμα στο σταθερο μου δεκτη να καθαρισει τελειως ο ηχος του. Τωρα βεβαια που ξαναβαλε stereo το εχει πετυχει καπως καλυτερο απο πριν αλλα στο τραγουδι που παιζει με το Stereo ξυνουν τα πριμα του αρκετα (το Συγνωμη μανα μου του Κοντολαζου εχει).
Τωρα με τον Ηροδοτο, εχω περιεργεια να δω τι θα γινει με τον Μυθο.
Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:31
Λοιπον μολις γυρισα απο μια βολτα που εκανα στην Ανω Γλυφαδα και μετα στην παραλιακη μεχρι Βουλιαγμενη και παλι πισω προς Αθηνα. Τσεκαρα να δω λοιπον, ποιοι Αθηναικοι σταθμοι που εκπεμπουν απο Υμηττο εχουν αναμεταδοτη και στην Αιγινα. Το check εγινε και στην Ανω Γλυφαδα, και στη Βουλιαγμενης στο Ελληνικο και στην παραλιακη στη Γλυφαδα, και πιο κατω στη Βουλιαγμενη για να ειμαι σιγουρος για τα αποτελεσματα. Υπ' οψιν οτι στην Ανω Γλυφαδα, δεν περναει ως γνωστον ο Υμηττος, αλλα επισης δεν περναει και η Παρνηθα επειδη την σκιαζει ο Υμηττος, μονο η Αιγινα περναει εκει. Ενω κατω στη Βουλιαγμενη, εχει σβησει πληρως ο Υμηττος και οτι παινει ειναι μονο απο Αιγινα.
87,7 Εν λευκω (χωρις RDS)
88 Μεντα (χωρις RDS)
88,9 Hit Fm
89,2 Music
89,5 Εκκλησια της Ελλαδος
89,8 Δρομος
90,1 Παραπολιτικα
92 Galaxy
92,3 Λαμψη
92,9 Kiss FM
94,9 Ρυθμος (με τη διαφορα οτι ενω το RDS του Υμηττου γραφει RYTHMOS, το RDS της Αιγινας γραφει RYTHMOS- )
96,3 Red
96,6 Pepper (χωρις RDS)
97,5 Love Radio (χωρις RDS)
97,8 Real FM
98,9 Alpha (χωρις RDS)
99,2 Μελωδια
99,5 Βημα FM
100,3 Σκαι
101,3 Διεση
102,2 Σφαιρα
103,3 Sport 24 Radio (χωρις RDS)
105,5 Στο Κοκκινο (χωρις RDS αλλα απ' οτι βλεπω ουτε απο Υμηττο εχει)
106,2 Mad Radio
Με μεγαλη επιφυλαξη, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχει και ο ΑΡΤ 90,6, αλλα δυσκολο το βλεπω και αν οντως εχει, θα παιζει με παρα πολυ μικρη ισχυ.Ο Easy 97,2 ενω ακουγοταν παρα πολυ καλα στην παραλιακη στο Ελληνικο - Γλυφαδα - Βουλα, χανοταν στην Ανω Γλυφαδα ψηλα. Αυτος ομως, εκτος απο τον Υμηττο παιζει και απο Παρνηθα. Στην Εθνικη Αθηνων - Λαμιας, πιο πανω απο τη Μαλακασα ο Υμηττος σβηνει αλλα η Παρνηθα συνεχιζει. Ετσι ενω ολοι οι αλλοι σβηνουν, τα κρατικα απο Παρνηθα, ο Easy και ο Σκαι συνεχιζουν να ακουγονται μιας και παιζουν και απο Παρνηθα. Οποτε απ 'ολα αυτα συμπεραινω οτι δεν πρεπει να παιζει απο Αιγινα, αλλα στην παραλιακη στο Ελληνικο και στη Γλυφαδα, λογικα λαμβανεται ο αναμεταδοτης της Παρνηθας.Ο Σκαϊ ωστοσο στην Ανω Γλυφαδα συνεχιζε ακαθεκτος. Επομενως ο Σκαϊ εκπεμπει και απο Υμηττο και απο Παρνηθα και απο Αιγινα.
Κατα τ' αλλα στα νοτια οπως ειναι γνωστο, περναγαν πολυ καλα η Δαρδιτσα, τα Πυροβολεια Αιγαλεω, η Ζαχαριτσα και το 99,9 των Γερανειων. Επισης περναγαν τα 101,1 και 103,5 απο Σοφικο Κορινθιας αλλα και ο Αρκαδια 93,8. Και σε καποιο σημειο στην Ανω γλυφαδα αν θυμαμαι καλα, επιασα στους 91,5 το Δημοτικο Ραδιοφωνο Τριπολης.
Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:42
Παιδια αν μπορει καποιος διαχεριστης, παρακαλω να φταιξει λιγο τη λιστα με τους σταθμους, γθατθ βγηκε μπαχαλο και δεν μπορω απο εδω να κανω τροποποιηση.
Συγχώνευση: Δευ 12 Οκτ 2015, 00:51
Υ.Γ. : Το κορυφαιο που ειδα φυσικα, ηταν διαφημιστικες αφισες του Derti στη Γλυφαδα, τη στιγμη που εκει ακουγεται απο χαλια εως καθολου!!!