Παιδια, ο Derti 98,6 στην Αθηνα οντως εχει διαφορα στον ηχο εδω και μηνες, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα το καταλαβα απο την πρωτη μερα που εγινε αυτο και απο το πρωτο λεπτο που συντονιστηκα ΑΛΛΑ... παρ' ολα αυτα ο ηχος που εχει τωρα κανει τη διαφορα απο τους αλλους και κυριως κατα καποιο περιεργο τροπο, ταιριαζει με το λαικο και το σκυλαδικο τραγουδι. Βασικα θυμιζει καπως τον ηχο λαικων σταθμων της επαρχιας και ισως αυτο να κερδιζει τους ακροατες. Ενω παλια ο ηχος του μπορει να ηταν πιο ποιοτικος και στερεοφωνικος, αλλα ηταν ιδιος με τους υπολοιπους και πολυ κοινος και στερεοτυπος. Αν επαιζε αλλο ειδος μουσικης με αυτο τον ηχο, σιγουρα θα ηταν εντελως χαλια η κατασταση, αλλα στα λαικα καπως κολλαει ενας τετοιος ηχος, ή τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα. Παρομοιο ηχο εχει εδω στην Αθηνα ο Μυθος 107,4, αλλα και ο Αναμνηση 103,5 της Κορινθου. Και παλαιοτερα ειχε και το Ραδιο Πηλιο του Βολου, τωρα δεν ξερω αν τον εχει ακομα μιας κι εχω χρονια να παω Βολο.
Και οντως ο Derti εχει βγαλει και διαφημιστικα στους δρομους της Αθηνας, και σ' αυτα γραφει οτι ειναι ο μονος σταθμος με 21 ωρες λαικα και μονο μουσικη συνεχεια. Η πλακα ειναι οτι ενα τετοιο διαφημιστικο και στη Γλυφαδα, αλλα εκει ο Derti εχει χαλια σημα καθως στη Γλυφαδα δεν περναει ο Υμηττος αλλα μονο οσοι εχουν αναμεταδοτη στην Αιγινα και ο Derti δεν παιζει απο Αιγινα!!!