Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Πεμ 9 Ιαν 2025, 10:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1224320 φορές)

georgeZ, mariosblackman και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
με μηδενική ισχύ ο nitro... υποψιάζομαι τροφοδοσία linear off και βγαίνει αέρα ότι περνάει απο την οδήγηση μέσα από το linear 
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Όντως ο 102.5 έχει ρίξει την ισχύ του και μάλιστα εδώ που είμαι εγώ ζορίζεται μέχρι και το RDS να βγει. Στους 99.9 επανήλθε το κρατικό των Γερανείων, ακόμη off ο ΑΣΤΡΟ 99.8 από Υμηττό αλλά επανήλθε το Ράδιο Μύθος 107.4 μόνο που πλέον δεν παίζει stereo.

:arrow Φέρον σήμα εδώ και ώρα ο Free FM 98 από Υμηττό.

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 19:32
Αυτήν την ώρα στο Γαλάτσι έρχεται κάποιος στους 101.5 με ελληνικά pop. Από που να βγαίνει άραγε?

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 19:35
Αδιαμόρφωτο ο 87.5 από Υμηττό

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 23:34
επανηλθε ο κρητη στους 87.5, τωρα ομως εκπεμπει φερον σημα στους 107.7. επεστρεψε ο 99.8, πειρατης εμφανιστηκε στους 101.1 με παραγωγο ξενα.......

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
φερον σημα ο 107.4, ξανα χωρις σημα ο ASTRO 99.8, οπως και οι free 98 και blackman 103.1.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Άνοιξε και πάλι το κενό σήμα στους 107.2

Πρόβλημα με τον υπολογιστή του έχει ο TOP FM 100.6

Συγχώνευση: Σαβ 28 Νοε 2015, 07:58
Ξεκόλλησε ο υπολογιστής του TOP FM

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
 :arrow με παρεμβολή απο τον sfera ο nitro απο χθές
 :arrow η erasport στους 101,8 εκτός απο:
  • ήχο με μπάσο που καίει woofer
  • την χρονική προπορεία 4 sec σε σχέση με το 100,9 που ακυρώνει την ύπαρξη του AF
  • απέκτησε σήμερα και μικρόφωνο εκφωνητή μόνο από το δεξί κανάλι
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Οι παρεμβολές του Sfera στο Nitro οφείλονται στη χαμηλή ισχύ του δεύτερου να υποθέσω...

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
 :attention αυτήν την ώρα για πρώτη φορά ο ΤΟΠ fm 100.6 έχει εκπομπή και δίνει το γνωστό τηλ που έδινε και στους 107.2 για sms αφιερώσεις (έστειλα και sms και έβαλε το τραγούδι που ζήτησα)

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Εχει ξαναβγάλει μικρόφωνα με εναν τυπο που συνέχεια τόνιζε την καταγωγή του απτην Ηλεία. Τον είχα πετύχει βράδυ.
 Τώρα έχει άλλος εκφωνητης εκπομπή.

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
ναι νομίζω στην παλιά συχνότητα στους 107.2 αν δε κάνω λάθος σε αυτήν δεν εχω ακούσει άλλοτε εκπομπή

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
το καναλι 1 90.4 εβαλε stereo

• SatLeo Legend
Ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή στους 107.9

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Το ποιο ωραίο ακούγεται εδώ στο κεντρο.:
99,8 λαϊκά
99,9 ερα2 έπαιζε λαϊκά νωρίτερα
100 λαϊκά
100,1 λαϊκά
Κ πολλές ακόμα συχνότητες ερασιτεχνών που παραδοσιακά ανοίγουν τις Κυριακές

• SatLeo Legend
 :arrow 107.9 λαμβάνω και εγώ κάποιον πειρατή (και κάποια άλλα σ/κ τον εχω λάβει)

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
7/12 (?) ξεκινάει ο Best βάσει των όσων γράφονται ανεπίσημα στο φβ....προβλέπεται χαμός...... :shotgun:

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Κλειστοί αυτή την ώρα όλοι οι "παράνομοι" του Υμηττού
87,5 Κρήτη
98 free
99,8 (αυτός ηταν κλειστός απο το βράδυ χτες)
100,6 top
104,3 μινόρε (περνάει καλα στο κέντρο ο ράδιο Ερμιονίδα)
104,9
Θα έπεσε σύρμα..

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
100,1 Studio 376 με ξένα και live εκπομπή
107,2 κάπως δυνατό φέρον

Sent by Tapatalk.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Τον Studio 376 στους 100,1 , εχω συντονιστει και τον ακουω αυτη τη στιγμη που κανει live εκπομπη, ωραια μουσικουλα βαζει, κανει πολυ καλο προγραμμα.
Αυτο το φερον στους 107,2 , τι ρολο βαραει αραγε ξερει κανεις; Ανοιγοκλεινει μερες τωρα, δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι βουνισιο η ταρατσατο, ειναι αρκετα δυνατο.

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Άμα κόψουμε καμιά βόλτα στο λεκανοπέδιο ή και παραέξω θα καταλάβουμε.
Πάντως νομίζω πως απλά κάποιος βρήκε τη συχνότητα κενή και την κρατάει για εκείνον με αρκετή ισχύ που να μην μπορεί να εκπέμψει εύκολα άλλος.

Sent by Tapatalk.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Λοιπον, θελω να πω κατι ασχετο, αλλα πιστευω πως ισως απο εδω μπορει να το διαβασουν οι αρμοδιοι ανθρωποι.
Ο σταθμος που ακουω συνεχως τελευταια και τον γουσταρω παρα πολυ ειναι ο SUPER FM 95,8 που αν δεν κανω λαθος, εκπεμπει απο τα Πυροβολεια του Αιγαλεω. Εδω και καιρο, ακουω κυριως SUPER FM 95,8, εκτος απο μερικες φορες τα πρωινα μονο που βαζω και Real 97,8. Τα κομματια που βαζει ειναι αυτα τα οποια θελω να ακουσω. Τι εννοω με αυτο; Ο σταθμος αυτος βαζει λαικα (ή και σκυλαδικα, ας το πει ο καθενας οπως θελει) της δεκαετιας του 90 καθως επισης και αρκετα παλαιοτερα λαικα. Αυτος ο συνδυασμος λοιπον ειναι ο καλυτερος κατα τη γνωμη μου, δηλαδη λαικα δεκαετιας 90 και απο αρχες 2000 μαζι με λαικα παλαιοτερων δεκαετιων και στα ποσοστα που τα εχουν φτιαξει, ενω δεν βαζει πολλα ελληνικα της κυριως δεκαετιας 2000 και της τωρινης και καλα κανει γιατι τα περισσοτερα πλεον κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως ευτελη και λιγα αξιζουν πλεον. Επισης διαφημισεις βαζει πολυ λιγες καθε μιση ωρα οποτε δεν κουραζουν καθολου τον ακροατη.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους υπευθυνους του SUPER FM 95,8. Μια χαρα playlist παιζετε τοσους μηνες κατα τη γνωμη μου και την εχετε πετυχει τελεια, οποτε σας παρακαλω πολυ μην την αλλαξετε καθολου. Αυτο ειναι που κανει τη διαφορα σε αυτο τον σταθμο απο τους αλλους. Το λεω γιατι τις τελευταιες 2-3 μερες εχει αλλαξει λιγο το σκηνικο και καποιες ωρες παιζουν και κατι καινουργια pop και σκυλολαικα που πιστευω πως χαλανε το προφιλ του σταθμου. Π.χ. προχθες ακουσα το Εχω περασει και χειροτερα του Μαζωνακη, κατι Παντελιδηδες και Onirama. Αν θελουμε αν ακουσουμε τετοια βαζουμε τον Ρυθμο και τον Sfera. Μια χαρα ειναι η κλασσικη σας Playlist που εχετε τοσους μηνες, μην την πειραζετε. Η αν την πειραξετε τουλαχισοτν προσθεστε τραγουδια εκεινης της εποχης και του ιδιου υφους, αν και πιστευω πως μια χαρα ειναι κι ετσι. Γουσταρουμε να ακουμε λαικα και σκυλαδικα τα οποια ομως να ειναι αυθεντικα. Και πιστευω οτι τοσους μηνες μια χαρα το εχετε πετυχει αυτο, δεν χρειαζεται να αλλαξετε το μουσικο προφιλ του σταθμου ουτε κατι αλλο. Μια χαρα βαζετε απο δεκαετια 90 και απο αρχες δεκαετιας 2000 Σφακιανακη, Γονιδη, Κουρκουλη, Καρρα, Τερζη ,Μητροπανο, Καφαση, Κολλια και σε συνδυασμο απο παλιοτερα Καζαντζιδη, Διονυσιου, Πολυ Πανου. Και απο καινουργια αφηστε τα λιγα που βαζετε π.χ. καναν Οικονομοπουλο δεν χρειζονται αλλα. Αυτη τη στιγμη που σας ακουω παιζετε τα κομματια που εχετε τοσους μηνες και ειναι μια χαρα.
Σας τα λεει ολα αυτα ενας ακροατης του σταθμου που εδω και μηνες τον ακουει σε καθημερινη βαση και συνεχεια και θελει ο σταθμος να πετυχει.

Υ.Γ. : Στον σταθερο δεκτη (που ειναι συνδεδεμενος με την κεντρικη κεραια της τηλεορασης) μεχρι πριν απο λιγες μερες ακουγα τον SUPER FM 95,8 καμπανα στους 95,75 (μιας και στους 95,8 ετρωγε ξυσιματα απο τον FLASH). Εδω και λιγες μερες ακομα και στους 95,75 τρωει λιγα ξυσιματα απο τον FLASH. Απλα αν εχετε ριξει ισχυ, σας παρακαλω ανεβαστε την οπως ηταν πριν για να σας ακουω εντελως καθαρα στο σπιτι. Στο αμαξι μια χαρα πιανει βεβαια.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
εγω πιστευω οτι μαλλον ειναι βουνισιο διοτι πιανει καμπανα και στην περιοχη μου οπως και σε ολη την αθηνα. ισως να ετοιμαζουν και καποιον καινουργιο η να επιστρεφει και ο disco radio ποτε δεν ξερεις :smile:

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
ο TOP FM 100.6 εμπλουτισε το RDS του δειχνοντας και τηλεφωνο σταθμου......

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Λοιπον χθες το βραδυ, εκανε ζωντανη εκπομπη στον TOP FM 100,6 , ο Μιχαλης ο Βεντουζας!!!
Ο τυπος αυτος ειχε πριν απο 6-7 χρονια το Ραδιο Βητα στους 106 και εξεπεμπε απο ταρατσα καπου σχετικα κεντρικα στην Αθηνα (δεν αναφερω περιοχη δημοσιως για ευνοητους λογους) καθε βραδυ. Καμπανιζε φυσικα αφου εβγαινε με 1 KW. Μεχρι που ενα βραδυ, του την επεσε η επιτροπη και τον μαζεψαν για τα καλα. Απ' οτι ειχα μαθει απο αλλους, ειχαν παει 7 ατομα στις 2 τα ξημερωματα. Μαλιστα η επιτροπη ειχε αναρτησει στο διαδικτυο, το χαρτι που του ειχαν στειλει για τις κεραιες. Η κεραια του αποτελουνταν απο 2 διπολα κυκλικα. Ειχα περασει πολλες φορες απ' εξω και την ειχα δει. Εκανε μπαμ μιλαμε!!! Παρ' ολα αυτα και μετα το μαζεμα τον ειχα πετυχει καποιες φορες στα FM. Εδω και 2-3 χρονια ομως τον ειχα χασει και χθες τον ξαναπετυχα στον TOP FM 100,6.

Συγχώνευση: Τετ  2 Δεκ 2015, 22:03
Τωρα ακουω 104,9 και μολις αυτη τη στιγμη εβαλε το σποτακι με το ονομα του "Στυλ FM" που λεει επι λεξη "Τραγουδια με Στυλ που σας φτιαχνουν το κεφι ... Στυλ FM"

• SatLeo Legend
χαχαχαχα άκουσε κει Μιχαλης ο Βεντουζας :mrgreen: :mrgreen:  και μια απορία σε αυτό που αναφέρεις περί 1 KW εκπομπής την ΔΕΗ θα έπρεπε να την έχει κάνει πλούσια με τα κιλοβάτ που κατανάλωνε  ....

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 02:34
και απ ότι είδα τωρα αλλάξανε και το νούμερο που δίνουν 

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Λοιπον, θελω να πω κατι ασχετο, αλλα πιστευω πως ισως απο εδω μπορει να το διαβασουν οι αρμοδιοι ανθρωποι.
Ο σταθμος που ακουω συνεχως τελευταια και τον γουσταρω παρα πολυ ειναι ο SUPER FM 95,8 που αν δεν κανω λαθος, εκπεμπει απο τα Πυροβολεια του Αιγαλεω. Εδω και καιρο, ακουω κυριως SUPER FM 95,8, εκτος απο μερικες φορες τα πρωινα μονο που βαζω και Real 97,8. Τα κομματια που βαζει ειναι αυτα τα οποια θελω να ακουσω. Τι εννοω με αυτο; Ο σταθμος αυτος βαζει λαικα (ή και σκυλαδικα, ας το πει ο καθενας οπως θελει) της δεκαετιας του 90 καθως επισης και αρκετα παλαιοτερα λαικα. Αυτος ο συνδυασμος λοιπον ειναι ο καλυτερος κατα τη γνωμη μου, δηλαδη λαικα δεκαετιας 90 και απο αρχες 2000 μαζι με λαικα παλαιοτερων δεκαετιων και στα ποσοστα που τα εχουν φτιαξει, ενω δεν βαζει πολλα ελληνικα της κυριως δεκαετιας 2000 και της τωρινης και καλα κανει γιατι τα περισσοτερα πλεον κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως ευτελη και λιγα αξιζουν πλεον. Επισης διαφημισεις βαζει πολυ λιγες καθε μιση ωρα οποτε δεν κουραζουν καθολου τον ακροατη.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους υπευθυνους του SUPER FM 95,8. Μια χαρα playlist παιζετε τοσους μηνες κατα τη γνωμη μου και την εχετε πετυχει τελεια, οποτε σας παρακαλω πολυ μην την αλλαξετε καθολου. Αυτο ειναι που κανει τη διαφορα σε αυτο τον σταθμο απο τους αλλους. Το λεω γιατι τις τελευταιες 2-3 μερες εχει αλλαξει λιγο το σκηνικο και καποιες ωρες παιζουν και κατι καινουργια pop και σκυλολαικα που πιστευω πως χαλανε το προφιλ του σταθμου. Π.χ. προχθες ακουσα το Εχω περασει και χειροτερα του Μαζωνακη, κατι Παντελιδηδες και Onirama. Αν θελουμε αν ακουσουμε τετοια βαζουμε τον Ρυθμο και τον Sfera. Μια χαρα ειναι η κλασσικη σας Playlist που εχετε τοσους μηνες, μην την πειραζετε. Η αν την πειραξετε τουλαχισοτν προσθεστε τραγουδια εκεινης της εποχης και του ιδιου υφους, αν και πιστευω πως μια χαρα ειναι κι ετσι. Γουσταρουμε να ακουμε λαικα και σκυλαδικα τα οποια ομως να ειναι αυθεντικα. Και πιστευω οτι τοσους μηνες μια χαρα το εχετε πετυχει αυτο, δεν χρειαζεται να αλλαξετε το μουσικο προφιλ του σταθμου ουτε κατι αλλο. Μια χαρα βαζετε απο δεκαετια 90 και απο αρχες δεκαετιας 2000 Σφακιανακη, Γονιδη, Κουρκουλη, Καρρα, Τερζη ,Μητροπανο, Καφαση, Κολλια και σε συνδυασμο απο παλιοτερα Καζαντζιδη, Διονυσιου, Πολυ Πανου. Και απο καινουργια αφηστε τα λιγα που βαζετε π.χ. καναν Οικονομοπουλο δεν χρειζονται αλλα. Αυτη τη στιγμη που σας ακουω παιζετε τα κομματια που εχετε τοσους μηνες και ειναι μια χαρα.
Σας τα λεει ολα αυτα ενας ακροατης του σταθμου που εδω και μηνες τον ακουει σε καθημερινη βαση και συνεχεια και θελει ο σταθμος να πετυχει.

Υ.Γ. : Στον σταθερο δεκτη (που ειναι συνδεδεμενος με την κεντρικη κεραια της τηλεορασης) μεχρι πριν απο λιγες μερες ακουγα τον SUPER FM 95,8 καμπανα στους 95,75 (μιας και στους 95,8 ετρωγε ξυσιματα απο τον FLASH). Εδω και λιγες μερες ακομα και στους 95,75 τρωει λιγα ξυσιματα απο τον FLASH. Απλα αν εχετε ριξει ισχυ, σας παρακαλω ανεβαστε την οπως ηταν πριν για να σας ακουω εντελως καθαρα στο σπιτι. Στο αμαξι μια χαρα πιανει βεβαια.

Ο Super fm   στην Πλατεια Βικτωρίας έρχεται με 31db με δέκτη Tecsun PL-880, με την απλή ενσωματωμένη κεραία του δέκτη. Δίπλα του βέβαια στους 95,20 ο Radio DJ παίζει με 50db...., στους 95,40 κενή συχνότητα! και το τρίτο στους 95,60με 36db, ενώ στους 96,00 το ειδησεογραφικό σήμα που βλέπω είναι 44db.Στους 96,30 το ροκ σήμα φθάνει τα 50db επίσης.

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:19
Οff 99,8 και 107,4, από Υμηττό και Αιγάλεω αντίστοιχα.
Φέρον ο 91,4 από Αιγάλεω και 107,7 από Ποικίλο.
Οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά.
(Για τον 87,5 και τον 95,8 δεν ξέρω λόγω της μετριότητας του δέκτη που χρησιμοποιώ τώρα)

Sent by Tapatalk.
91,40 κρητικά και 35db στην Πλατεία Βικτωρίας, 87,50 κρητικά και 34db, 107,70 ελαφρά λαικά και 32db, 95,80  ελληνικά και 31db, 99,80 κενή, 107,40 με πανίσχυρη διαμόρφωση και λαικά γάου γάου και σήμα 35db, 91,80 κενή. TECSUN PL-880, εσωτερική ενσωματωμένη κεραία.

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:25
87.5 και 95.8 παίζουν κανονικά

105.2 και 93.6 με RDS "ATLANTIS" και "KOSMOS" αντίστοιχα

107.2 κλειστός

Και ο σταθμός με τα λαϊκά από Πειραιά στους 91.8
Ατλαντίδα 105,20 37db στην πλατεία Βικτωρίας, 91,8 σημερα κενη, 107,20 κενή, 87,50 34db, 95,80 31db, 93,60 39db, TECSUN PL-880 ενσωματωμενη κεραια

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:29

Ετσι λειτουργουν εδω και μια δεκαετια το 104.3, το 104.9, το 108.0 κλπ.  Ειδικα στο 104.3, τα μισα τραγουδια που επαναλαμβανει (ανεξαρτητα ποιοτητας), ειναι απο νεους καλλιτεχνες..
104,30 45db, 104,90 43db, 108 σημερα κενη. TECSUN PL-880 ενσωματωμενη κεραια

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:32
ο TOP FM 100.6 εμπλουτισε το RDS του δειχνοντας και τηλεφωνο σταθμου......

100,60 37db Tecsun pl-880, ενσωματωμενη κεραία

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:33
Τον Studio 376 στους 100,1 , εχω συντονιστει και τον ακουω αυτη τη στιγμη που κανει live εκπομπη, ωραια μουσικουλα βαζει, κανει πολυ καλο προγραμμα.
Αυτο το φερον στους 107,2 , τι ρολο βαραει αραγε ξερει κανεις; Ανοιγοκλεινει μερες τωρα, δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι βουνισιο η ταρατσατο, ειναι αρκετα δυνατο.
100,10 τωρα κενη

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:38
Κλειστοί αυτή την ώρα όλοι οι "παράνομοι" του Υμηττού
87,5 Κρήτη
98 free
99,8 (αυτός ηταν κλειστός απο το βράδυ χτες)
100,6 top
104,3 μινόρε (περνάει καλα στο κέντρο ο ράδιο Ερμιονίδα)
104,9
Θα έπεσε σύρμα..

98,00 35db ιταλοντισκο, 99,80 κενη, 100,60 37db, 104,30 45db, 104,90 44db τωρα  Tecsun pl-880 ενσωματωμενη κεραια

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:43
 :arrow με παρεμβολή απο τον sfera ο nitro απο χθές
 :arrow η erasport στους 101,8 εκτός απο:
  • ήχο με μπάσο που καίει woofer
  • την χρονική προπορεία 4 sec σε σχέση με το 100,9 που ακυρώνει την ύπαρξη του AF
  • απέκτησε σήμερα και μικρόφωνο εκφωνητή μόνο από το δεξί κανάλι
πολυαγαπημενος και ταλαιπωρημενος Nitro FM 46db, Tecsun Pl-880 ενσωματωμενη κεραία.ΕΡΑ 101,80 52db.

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:46
φερον σημα ο 107.4, ξανα χωρις σημα ο ASTRO 99.8, οπως και οι free 98 και blackman 103.1.
Ο Μπλακμαν δεν λειτουργει σήμερα στους 103,10. Λειτουργει ομως ο 102,70 με 29db.O 99,80 off.Για τα άλλα εχω ξαναγραψει..

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 11:50
Όντως ο 102.5 έχει ρίξει την ισχύ του και μάλιστα εδώ που είμαι εγώ ζορίζεται μέχρι και το RDS να βγει. Στους 99.9 επανήλθε το κρατικό των Γερανείων, ακόμη off ο ΑΣΤΡΟ 99.8 από Υμηττό αλλά επανήλθε το Ράδιο Μύθος 107.4 μόνο που πλέον δεν παίζει stereo.

:arrow Φέρον σήμα εδώ και ώρα ο Free FM 98 από Υμηττό.

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 19:32

Αυτήν την ώρα στο Γαλάτσι έρχεται κάποιος στους 101.5 με ελληνικά pop. Από που να βγαίνει άραγε?

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 19:35

Αδιαμόρφωτο ο 87.5 από Υμηττό

Συγχώνευση: Πεμ 26 Νοε 2015, 23:34

επανηλθε ο κρητη στους 87.5, τωρα ομως εκπεμπει φερον σημα στους 107.7. επεστρεψε ο 99.8, πειρατης εμφανιστηκε στους 101.1 με παραγωγο ξενα.......
Όχι 101,50, αλλά 101,60 με 26db και παλιά ξένα τραγουδάκια και γυναικείες φωνές με συμβουλές μόδας τώρα. TECSUN PL-880 ενσωματωμενη κεραία

Συγχώνευση: Πεμ  3 Δεκ 2015, 12:13
Ποιοι φθάνουν αληθινά ισχυροί στην Πλατεία Βικτωρίας? Λάμψη  92,3 55db, DJ 95,20 54db, 92,90  54 db, 88,90 56db, 99,50 50db, 98,30 51db,  96,90 49db,  100,30 50db, 101,80 51db, 102,20 49db, 104,60 49db, 105,50 49db, 105,80 49db, 106,20 49db,

• SatLeo Legend
Αυτή τη στιγμή στη συχνότητα 107.2, εναλλάσσονται ο Β 52 και το κενό σήμα

Το πρωί, ο σταθμός με τα λαϊκά από Πειραιά στους 91.8, εναλλασσόταν μ' ένα κενό σήμα που έμοιαζε μ' αυτό του 107.2

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Και στο 100,1 υπάρχει φέρον.

Sent by Tapatalk.

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Στο 99,9 πειρατής με παλιά λαϊκά. Νόμιζα πως η ΕΡΑ από τα Γεράνεια το γύρισε σε μονοφωνικό και χωρίς RDS!

Sent by Tapatalk.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Σίγουρα; γιατί είναι ανοιχτός ο 99,8. Που έκανες λήψη του 99,9?

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
Έχεις δίκιο Βασίλη, εκπέμπει και πάλι ο 99,8! Μάλλον το'χασα λίγο
Ο δέκτης που έχω στο σπίτι που έχει RDS άργησε λίγο να συντονίσει στο 99,8 και υπέθεσα πως εκπέμπει στο 99,9 ο σταθμός... Τι να κάνουμε, το Galaxy S4 δεν έχει ραδιόφωνο!

Sent by Tapatalk.

• SatLeo Legend
 :arrow στους 107,1 βγαζω κάποιον σταθμό με παλιά ρεμπέτικα και λίγο ξύσιμο στον ήχο στον δέχτη  του αυτοκινήτου μου (ίσως να οφείλετε και στα κομμάτια το ξύσιμο ) έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται ??

* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (09:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (08:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (07:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (05:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:51)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (00:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:19)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:27)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (20:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (19:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (19:34)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (18:28)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (17:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (17:05)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (16:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (11:35)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:32)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (11:13)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (09:33)