Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 22 Νοε 2024, 08:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1183184 φορές)

PanosRadio, thanost, guglax, nikin22000, Wither_Style, Thodoris_Z, jimijoop, ShortFoxyMan και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
θα βάλω ξυπνητήρι!!!!
ο χτυπάς θα παιρνάει σίγουρα, δίδυμα επίσεις.... το χλωμό ίσως
αλλά δε μας λένε, αυτοί που εκπαίμπουν και από αίγινα? θα κλείσουν κι εκείνοι?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Δεν θα εχει διαδωση αλλιως θα ανεβαιναν και οι Κρητικοι μην πω ακομα και απο απεναντι Τουρκοι και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Πολύ πιθανό να ακουστούν και οι δυνατοί σταθμοί των Κυκλάδων, ιδίως η ΕΡΑ Σπορ στους 102.7.  Ποιος ξέρει, ακόμα και χωρίς διάδοση μπορεί να ακουστούν και μερικοί Κρητικοί, ειδικά οι κρατικοί από Σκλόκα, που βγαίνουν για πλάκα στην παραλιακή Αττική όταν έχει διάδοση από νότια.

Λες να βγει και το Πήλιο μέσα στην Αττική??

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Ναι! Βγήκε το πήλιο μέσα στην Αττική! 92,8 94,8 96,8 97,3 100,2 για το 918 εχω αμφιβολίες, ακουγόταν πολύ καλά για να ήταν ο Βέρα...
Τώρα επανέρχονται σιγά σιγά οι σταθμοί

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Κάνα βιντεάκι να ελπίσουμε?  :shock:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ήταν εκτός η πάρνηθα κ ο υμηττός

τα παράνομα από αιγάλεω όρος λειτουργούσαν...
στισ 4.30 μόνο ο επικοινωνία λειτουργούσε...κ ενα αδιαμορφωτο στο 90,4
το πήλιο βγήκε,
η ρειχέα βγήκε: 90,7 πολιτεία fm, 91 ερα2
χλωμό βγήκε μόνο 92,4  στις άλλες είχε ραδιόφωνα
χτυπάς βγήκε με ποιό δυνατά τα 88,2 93 κ 104,8
μπόρσας βγήκε 90,5 ερα2, 103,8 ρυθμός, και must fm 97 που δεν ξέρω αν είναι από το ίδιο βουνό
από δίδυμα 99,4 ερα2 κ ερα1 έβγαζα καθαρά στο 101,3, στο 101,2 ακουγόταν ο fm1. λέτε να άλλαξε συχνότητα η ερα1?
από πόρο όλα όσα βγαίνουν καμπάνα!...
Και πολλοί άλλοι

και 1 τελευταίο , μόλις είχαν ξεκινήσει καποια

η λήψη έγεινε περιοχή ομονοίας

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Τωρα που διαβαζα αυτα θυμηθηκα που (γυρω στον οκτωβρη 2010) μου ειχε πει ο djparanoid πως ενας τεχνικος του φλας του ειχε πει οτι μας επιανε καπου στην βαρκιζα βουλα δεν θυμαμαι τωρα  :?

σημειωστε πως η διαφορα συχνοτητας μεταξυ αιγαιο και φλας ειναι μονο 200 KHz (!!!)

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
Πω πω έφτασε η Ρειχιά στην Αθήνα !!!
Στην Κουλοχέρα όπου είναι οι αναμεταδότες αν ανέβεις βράδυ και κοιτάς προς Αθήνα  φαίνεται ένα αχνό φως που είναι ο φωτισμός του Πειραιά . Φυσικό είναι αφού μεταξύ τους δεν παρεμβάλλεται άλλο βουνό σε μεγαλύτερο υψόμετρο !!
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Το 104,8 το έπιανα και γω μερικές φορές αν και με αρκετό παράσιτο όταν δεν εξέπεμπε άλλος από Αθήνα, όπως και το Νεμέα Top Fm στους 107,6 στο Μενίδι.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ο σοκ βγαίνει καθημερινά στα νότια προάστεια...
Είδα πως ο χτυπάς είναι στην ίδια ευθεία με το πήλιο... Πάντως ο βερα βγήκε πάρα πολύ καλά...
Πάντως σε πολλές συχνότητες ακουγόταν κάτι. Με καλύτερο δέκτη θα έβγαζα περισότερα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα κι απο μενα.
Λοιπον, αν και επρεπε στις 8 το πρωι, να ειμαι στο ποδι, εβαλα ξυπνητηρι και ημουν ξυπνιος απο τις 04:30 εως τις 05:20, ωστε να τσεκαρω την κατασταση. (Οποιος αλλος το ακουσει αυτο, εκτος απο εσας που εχετε την ιδια τρελα και με καταλαβαινετε, μαλλον θα με περασει για τρελο!!)
Φυσικα ολα με το κινητο μου Sony Ericcson, που ειναι φοβερος δεκτης, και οχι με τους σταθερους γιατι ειναι λιγο χαλια σαν δεκτες, αλλα εκτος αυτου δεν ειχα τη δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι μου!!! :lol:  :P

Λοιπον εχουμε και λεμε: Λειτουργουσε μονο το 107,4, το 101,6 ο Κρητικος στους 91,4, ο Blackman στους 103,1 και ο σταθμος απο την Πανεπιστημιουπολη στους 98,1 (ο οποιος παρεπιπτοντως πρωτη φορα καμπανιζε εδω). Μπορει να ξεχναω καποιον βεβαια.
Τα Γερανεια ερχοντουσαν (97,9, 99,9 και 105) λες και ηταν απο τον Υμηττο.
Απο Χτυπα ακουγα αν και με φυσημα τον 88,2, 89,1, 89,6, 90 ,104,8 και ο Blackman στους 87,6. Και ισως και τα υπολοιπα που δεν θυμαμαι τωρα. Ο Σοκ 104,8 με δυσκολια βεβαια περναει εδω οταν κλεινει ο σταθμος που εκπεμπει με λαικα στην ιδια συχνοτητα απο Υμηττο.
Στους 92,4 ο Αρια απο Χλωμο με το ζορι βεβαια.
Στους 90.7 κατι εβγαλα. Μαλλον θα ηταν ο Πολιτεια απο Λακωνια!!!
Στους 94,5 η ΕΡΑ!! Απο που ομως?
Στους 95,3 η Ερα Τριπολης (Απο Δολιανα?)
Στους 91,8 εβγαιναν δυο σταθμοι, αναλογα με την κινηση του κινητου. Ο Ενας ηταν ο ΒΕΡΑ απο Πηλιο, ο αλλος αγνωστο ποιος!!
Το κρατικο στο 94,8 απο Πηλιο ψιλοεβγαινε.
Στο 93,4 καποιος εβγαινε καμπανα (Οποιος καταλαβε, καταλαβε)
Στο 93,8 το Ραδιο Επιδαυρος ψιλοπερναει σταθερα.
Στους 97 μαλλον αυτος απο την Αργολιδα!
Στους 99,4 η Ερα απο Διδυμα!
Τελικα στο 100,2 μαλλον ... θα ηταν ο Power απο Πηλιο.
Στους 101,1 ο F1 απο Κορινθο καμπανα, ο οποιος ψιλοπερναει ετσι κι αλλιως.
Στους 103,8 ο Ρυθμος Αργολιδας,.
Στους 104,3 το Ραδιο Ερμιονιδα καμπανιζε με το rds του.
Καμπανα τα παντα απο τον Πορο .
Στους 106,2 κατι εβγαινε πολυ καλα με αναμεταδοση Θειας Λειτουργιας. Θυμαμαι οτι εκει εβγαινε ενας εκκλησιαστικος στην Τηνο, πριν 10 χρονια που ειχα παει διακοπες μαλλον απο Συρο!! Λετε???
Στους 106 κατι εβγαινε. Αγνωστο τι!!
Στους 102, μαλλον ο Alpha Αρκαδιας. Περναει σταθερα ετσι κι αλλιως σε Αργυρουπολη - Ελληνικο.
Στους 105,6 κατι περναγε! Ξερω οτι παιζει ενας απο Κορινθο εκει. Αλλα δεν ξερω αν ηταν αυτος!!
Το Ραδιο Νεμεα στους 107,6 που περναει ετσι κι αλλιως οταν κλεινουν οι αλλοι.

Κατα τις 05:10 - 05:15, αρχισαν να επανερχονται ολοι σιγα σιγα.
Η αληθεια ειναι πως ξενερωσα λιγο με την επιστροφη τους, γιατι επιστρεψαμε στα συνηθισμενα. Π.χ. με το που ανοιξε ο Οασις στους 88 εριχνε τοσο παρασιτο που εξαφανιστηκε ο Dalkas απο Χτυπα στους 88,2 και ο Οασις ειχε ευρος μεχρι τους 88,3!!!
Απ'οτι παντως εχω ακουσει οι νομιμοι σταθμοι της επαρχιας δεν παιζουν τις τρελες ισχεις που παιζουν οι νομιμοι της Αθηνας. Οπως ειδα στα βιντεο που ανεβασε ο bill82, οι σταθμοι της επαρχιας περναγαν αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο στο σταθερο δεκτη. Εδω πλεον η μπαντα εχει τοσο θορυβο, που πολλες φορες για να ακουσω ενα νομιμο απο τον Υμηττο στο σταθερο δεκτη (που δεν εχει τοση ευαισθησια ληψης οσο οι δεκτες κινητων - αυτοκινητων) πρεπει να κουνησω το καλωδιο - κεραια που εχει ο σταθερος δεκτης, ωστε να μην τρωει ξυσιμο απο τον διπλανο. Και υποψιν οτι ειμαι στο Κεντρο της Αθηνας. Καλα αμα ειναι κολλητα σε συχνοτητες δεν το συζηταω (π.χ. ο Free στους 98 - οταν συντονισω στο σταθερο δεκτη τους 98 ακουω τον Real, και με πολλα ξυσιματα απο τους διπλανους του μπορω να τον <<αχνοακουσω>> (εκ του αχνοφαινομαι) στους 98,1. Και σιγουρα ο μεσος ακροατης δεν θα τον ακουσει σε αυτη την κατασταση, και δεν θα καταλαβει την υπαρξη του. Επισης θελουν τρελη προσπαθεια για να βγουν, οσοι παιζουν απο αλλα βουνα.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
Μακαρι να ξανασυμβει αργα η γρηγορα (αλλα μαλλον πιο γρηγορα θα ξεχρεωσει η Ελλαδα. Βεβαια μακαρι να ξεχρεωσει συντομα η Ελλαδα και να αντιμετωπιστουν ολα τα προβληματα -και αυριο αν γινεται- και μετα ας μην ξανακλεισουν ποτε τα fm της Αθηνας). :lol: 8-)  
Καληνυχτα σας!! Παω για υπνο!!! :D

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Το 94,5 είναι από δίδυμα κ νομίζω είναι ερα σπορ.
Πραγματικά τί να πώ έχω μείνει άφωνος που το Πήλιο περνάει στο λεκανοπέδιο. Δεν το περίμενα με τπτ. Κάποτε έλεγα οτι ο σταθμός με τη μεγαλύτερη κάλυψη κ το δυνατότερο πομπό είναι ο Palace 91,4 από Δοβρούτσι με σήμα μέχρι κ τη Λειβαδειά. Τώρα μπορώ να πώ οτι ο βερα τον προσπερνάει. Αλήθεια τί πομπό πρέπει να έχει για να ακούγεται άνετα στην Αθήνα (όταν δεν παίζουν οι διπλανοί φυσικά);
Πάντως το Πήλιο πρέπει να είναι το πιό κομβικό κέντρο εκπομπής στη χώρα. Ακούγεται σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα, φτάνει μέχρι Χαλκιδική κ πιό νότια ακόμα κ μέσα στην αττική (όπως αποδείχτηκε).
Δεν έχω λόγια, πάντα τέτοια εύχομαι..

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παιδιά ευχαριστούμε για όλες τις αναφορές! Κι εγώ έμεινα άφωνος με το Πήλιο! Ο ΒΕΡΑ πρέπει σίγουρα να έχει μεγαλύτερη ισχύ από τον Παλάς αλλά και τον βοηθά το γεγονός ότι εκπέμπει από 1500μ υψόμετρο σε σχέση με τα 700 του Παλάς!
Επίσης συγκεντρώνει όλη την ισχύ προς τρεις κατευθύνσεις μιας και προς βορρά είναι εξαφανισμένος για να μην παρεμβάλλει Χαλκιδική! Αυτό γίνεται με όλους τους ιδιωτικούς από Πήλιο και έτσι ό,τι περνάει βόρεια είναι από οπίσθιους λοβούς!
Fasma από ποια περιοχή έκανες λήψεις? Τα Sony Ericsson πραγματικά τα σπάνε με τους δέκτες τους (το Vivaz που έχω σκίζει)! Όμως επειδή δεν έχουν καλό φίλτρο όπως τα επαγγελματικά ραδιόφωνα δεν μπορούν να λάβουν καλά ως καθόλου ένα αδύναμο σήμα σε διπλανό ισχυρό και γι αυτό βλέπεις σταθμούς να ακούγονται ανά 2-3 Khz, είναι θέμα φίλτρων!
Αυτό που θα μας έκανε τρομερές λήψεις είναι κάποιο καλό ραδιόφωνο αυτοκινήτου, αλλά εκείνη την ώρα ποιος θα κατέβαινε να ακούσει?  :shock:
Όπως και να' χει, είδαμε μία πολύ καλή παρουσίαση του τι περνάει στο λεκανοπέδιο και επιβεβαιώσαμε για ακόμα μια φορά ότι το Πήλιο λόγω της θέσης του είναι το μεγαλύτερο σε κάλυψη Κ.Ε. της Ελλάδας! Θα μπορούσε να είναι και ο Χορτιάτης αν η Π.Ε. επέτρεπε να μπουν οι κεραίες στην κορυφή αντί για την πλαγιά!
Τα βουνά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου αν από τα υψηλότερα της χώρας (Βίτσι πομπός στα 2140μ) δυστυχώς περιβάλλονται από πάρα πολλά άλλα ψηλά βουνά και έτσι περιορίζεται πολύ η εμβέλειά τους!
Αυτά γενικά για τα Κ.Ε. γυρνάμε στα της Αττικής!  :D
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "chrisk7"
Το 94,5 είναι από δίδυμα κ νομίζω είναι ερα σπορ.

Νομιζω οτι ειναι η ερασπορ απο Ερατιανη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "fasma"
Στους 106,2 κατι εβγαινε πολυ καλα με αναμεταδοση Θειας Λειτουργιας. Θυμαμαι οτι εκει εβγαινε ενας εκκλησιαστικος στην Τηνο, πριν 10 χρονια που ειχα παει διακοπες μαλλον απο Συρο!! Λετε???

Νομιζω οτι βγαινει απο τον λοφο της Αγιας Βαρβαρας και ειναι αναμεταδοση του δορυφορικου της εκκλησιας

Δεν ειναι απο συρο, απο τηνο ειναι(το μοναδικο ραδιοφωνο της τηνου)

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλα, οπως εχω ηδη αναφερει σε αλλο θεμα, ο ΒΕΡΑ περναει (οχι με τελειο σημα, αλλα περναει) στην παραλιακη σταθερα σχεδον στο υψος του Αγιου Κοσμα (Ελληνικο η Γλυφαδα ειναι εκει νομιζω) και μαλιστα εχω δει και RDS. Και αυτο γιατι στα Νοτια Προαστια δεν περναει ο Υμηττος και οι πομποι που εχουν οι νομιμοι στην Αιγινα απ'οτι εχω ακουσει παιζουν γυρω στα 500 - 1000 watt, για να μην αλληλοπαρεμβανται στο κεντρο της Αθηνας με τον Υμηττο (σε αντιθεση με τα τερατα του Υμηττου). Εκτος αυτου παιζει στους 91,6 η ΕΡΑ απο Παρνηθα οπου απεχει τουλαχιστον 30 - 40 χιλιομετρα απο εκεινες τις περιοχες, και ο Galaxy στους 92 απο Αιγινα (αν δεν κανω λαθος) που απεχει καμια 20 χιλιομετρα. Οποτε λογικο ηταν με το που εκλεισαν οι διπλανοι να περναει και στο κεντρο της Αθηνας. Ομως αυτο συνεβη μονο χθες και αν ξανασυμβει, μαλλον θα γινει χρονια μετα παλι.
Λοιπον η περιοχη που εκανα τις ληψεις ειναι ο Νεος Κοσμος. Παντως ισα ισα που το Sony Ericcson ειναι φοβερος δεκτης, και λαμβανει ακομα και τα πιο αδυναμα σηματα αψογα. Και μπορει να λαβει καθαρα καποιο σημα ακομα και σε αποσταση με αλλον 0,1 mhz. Κανει φοβερη εξασθενιση του θορυβου. Π.χ. εχω καταφερει (με αρκετη προσπαθεια βεβαια) κουνωντας το καλωδιο και σταθεροποιωντας το σε ενα σημειο, να ακουσω στους 105,4 τον Παλμο απο τον Πορο, την ιδια ωρα που το Κοκκινο στους 105,5 ηταν σε πληρη λειτουργια. Αυτοι που εχουν τα τρελα προβληματα στις ληψεις, ειναι οι σταθεροι δεκτες και οχι τα κινητα. Μπουκωνουν απο τον θορυβο στην Αθηνα. Γι'αυτο και μου εκανε εντυπωση που ο bill82 καταφερε να κανει τις ληψεις του σε σταθερο δεκτη, πραγμα που σημαινει οτι τον θορυβο στην Αθηνα τον προκαλουν οι τρελες ισχεις των μεγαλων.
Οσο για το Πηλιο, λογικο μου φαινεται που περασε εδω καθως εχει μεγαλυτερο υψος και απο Υμηττο και απο Παρνηθα. Ωστοσο αυτο που δεν εχω καταφερει ακομα (με το Sony Ericcson παντα), ειναι να βγαλω εστω και μεσα στο θορυβο, το Ραδιο Βερα στο Νεο Κοσμο, με ανοιχτους τους διπλανους του.  :idea:  :!:  :roll:
Επισης στην περιοχη του Ελληνικου στη Λεωφορο Βουλιαγμενης αυτη τη φορα ομως, ειχα λαβει στους 91,8, με τρελο ζορι παλι, εναν ξενογλωσσο σταθμο το περασμενο καλοκαιρι. Κατι σαν Γαλλικα, Ιταλικα δεν ξερω. Τι στο καλο να ητανε  :idea:  :?:
Αυτα για την ωρα!! Τα λεμε!!

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
στους 95,8  σε αυτο το βιντεο (4m30s)

ειναι αυτος με τα λαικα που παιζει απο το Αιγαλεω????

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ειλικρινά δεν ξέρω,,
 αν ήταν από αιγάλεω θα έβγαινε όπως  ο κρήτη 91,4... τις κανονικές μέρες δεν εχω βγάλει τίποτα στο 95,8...
επίσεις στο 102, 102,3 κ 106 επίσεις δε ξέρω από που είναι...που το ποιο πιθανό είναι να είναι από Αργολίδα κ Κορινθία

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Σίγουρα πάντως, δεν είναι ο Smart radio 95.8 από Κόρινθο. Όσο για τα Κορινθιακά ραδιόφωνα, γενικά, αποκλείεται να βγαίνουν εντός Αθήνας (πλήν του F1 101.1), αφού όλοι χάνονται τελείως, μετά τα Μέγαρα...

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
τις αλλες μερες δεν ακουγες τιποτα λογω του φλας

Παντως αν ηταν κλειστος ο παρανομος, ηταν κατα μεγαλη πιθανοτητα αιγαιο

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
αλλά μάλον στο 95,8 ήταν ο ανατολικός fm του Άργους γιατί εχτές τα ξημερώματα στο ιντερνετ που τον άκουσα έπαιζε ρεμπέτικα όπως κ εκείνη τη νύχτα...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Καλημέρα σας!  Βρίσκομαι πλέον στην Αθήνα και είχα την ευκαιρία να κάνω ένα πρώτο σκανάρισμα στα FM... μερικές παρατηρήσεις:

Στους 87.5 ο Κρήτη FM παίζει πλέον με αρκετά δυνατό σήμα, και μάλιστα έπιανε καλά και στα Σπάτα.  Μεταφέρθηκε στον Υμηττό?

Στο κέντρο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα στους 93.4 93.8 95.8 101.1.

Στους 94.3 ακόμα κλειστός ο Ξένιος και δεν πιάνω τίποτα άλλο στην συχνότητα.

Ο Free FM στους 98 καλύπτεται σε πολλά σημεία του κέντρου από τον 98 fm.

Στους 100.1 υπάρχει φέρον σήμα...δεν έχω ακούσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Στους 101.55 με αδύναμο σήμα παίζει ένας δημοτικά... ο FM1?

Στους 102.7 βγαίνει ένας με λαϊκά... μήπως είναι ο Top FM του Πειραιά η κάποιος άλλος?

Στους 104.6 παίζει ένας λαϊκά.

Ο Ατλαντίς στους 105.2 πρέπει να έχει την χαμηλότερη ισχύ από τους σταθμούς του Υμηττού.

Στους 106.5 παίζει ένας disco με πολύ δυνατό σήμα στο κέντρο.  Δεν άκουσα όνομα άλλα το RDS γράφει "MYDISCO" και τα ονόματα των τραγουδιών.

Αυτά για τώρα!

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Τώρα που ξανάνοιξα το ραδιόφωνο, άκουσα άλλο σταθμό στους 102.7 που έπαιζε disco, διαφορετικός από το σταθμό στους 106.5.  Μια στιγμή όμως δεν έπαιζε ο 106.5 άκουγα από κάτω λαϊκά-δημοτικά.

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
1. οι σταθμοι της κορινθου βγαινουν στις νοτιες περιοχες  της αττικης απο ελληνικο και κατω  και οχι στο λεκανοπεδιο λογω γερανιων
2.δεν ξερω πως αλλα ο xtream απο παρνασσο επιανε πολυ καλα στα νοτια.
3. χτες το απογευμα στους 107.9 ακουγα απο βουλα και κατω τον σταθμο απο κορινθο που καπελωνε τον ηχοραμα 108
4.ο κρητη εκπεμπει παντα απο υμηττο εκτος οταν κανει ντου η εεττ
5.στους 101.1 καποιος καπελωνει τον f1
6.στους 100.1 ακουγεται σταθμος απο την χαλκιδα .την καλυτερη ληψη τη εχει σε ψηλα σημεια οπως στην γεφυρα της νερατζιωτισσας
7.στους 101.55 εκπεμπει αλλος και οχι ο φμ1.καπελωνεται απο την ερα σπορ
8.στους 104.6 ο τυπος εβαλε και rds.εχει πολυ ισχυρο σημα γιαυτο καπελωνει στο φαληρο τον στυλ
9.ο φρεε εχει ριξει πολυ την ισχυ
10. ο ατλαντις ειναι πιο ανισχυρος και απο τα πειρατικα.τα πειρατικα ακουγονται πιο μακρια απο αυτον στην κατευθυνση προς κορινθο
11. αυτοι με την ντισκο ειναι καποιοι ξεχασμενοι απο την εποχη του ψαλτη
12. σταθμους απο πηλιο δεν λαμβανω .ισως δεν ετυχε.ουτε τον βερα παρα το κενο και τη δυσκολια να ακουσω γκαλαξι που τζαμπα καιει ρευμα .ανεβαστε τα βατ ρε αχρηστοι τα αυτια μας τεντωνονται για να σας ακουν.τους ακουω ομως πριν το αιγιο

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ναι στο 102,7 βγαινει συνήθως ενας απο Περιστέρι
Αλλά βγαίνουν κ 2 ταυτόχρονα κ στο 102,7 κ στο 106,5 τα βράδια..
όπως κ στο 106 πολλές φορές
τωρα κ στο 91,8 βγαίνει κάποιος με disco κ ειναι μονοφωνικός
επίσεις στο 101,1 τώρα βγαίνει κάποιος που παίζει ροκ μπαλαντες.. τον έχω πετύχει πολλές φορές
επίσεισ ή ο φιλία αυξησε ισχύ στο 106,7 ή ο παραντάις μείωσε στουσ 106,8.. κάτι έγεινε απτα 2!

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
Εγω ακουγα τον ατλαντις ακομα και στην πελοποννησο

και στην συρο θα τον ακουγα, αλλα εχει μια αρμονικη στους 105,2 και ειναι ενοχλητικη η ακροαση....

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
1.ο παρανταις μειωσε ισχυ
2.ο ατλαντις δεν ακουγεται με την καμμια στην πελοποννησο
3. βγαινει ενας στους 106
4. 102.7 και 106.5 ειναι γνωστοι .εχω ακουσει συνομιλια

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
εγω παντως στο λεβιδι και στη βυτινα τον ακουγα

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "radiophonic"
4.ο κρητη εκπεμπει παντα απο υμηττο εκτος οταν κανει ντου η εεττ
Πρέπει να είχε μεταφερθεί στο Αιγάλεω για αρκετό καιρό μετά από ένα από τα ντου της ΕΕΤΤ.  Για ένα διάστημα ακουγόταν μόνο με πάρα πολύ δυσκολία στο κέντρο και καλύτερα στον Πειραιά και στα δυτικά προάστια.  
Παράθεση
6.στους 100.1 ακουγεται σταθμος απο την χαλκιδα .την καλυτερη ληψη τη εχει σε ψηλα σημεια οπως στην γεφυρα της νερατζιωτισσας
Ο Κόσμος 100 θα είναι.  Πάντως στο κέντρο υπάρχει φέρον σήμα στους 100.1.
Παράθεση
8.στους 104.6 ο τυπος εβαλε και rds.εχει πολυ ισχυρο σημα γιαυτο καπελωνει στο φαληρο τον στυλ
Δεν είναι και τόσο δυνατός στο κέντρο, με δυσκολία βγαίνει κάτω από τα παράσιτα του Στυλ FM.
Παράθεση
10. ο ατλαντις ειναι πιο ανισχυρος και απο τα πειρατικα.τα πειρατικα ακουγονται πιο μακρια απο αυτον στην κατευθυνση προς κορινθο
Ναι, ακόμα και ο Επικοινωνία FM βγαίνει δυνατότερα στο κέντρο.  Ο ποιο αδύναμος από τους "νόμιμους" μου φαίνεται πως είναι ο Rock FM.

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Παράθεση
Ο ποιο αδύναμος από τους "νόμιμους" μου φαίνεται πως είναι ο Rock FM.
Μάλλον, ο λόγος που ο Rock FM εκπέμπει πιο ασθενές σήμα από τους υπόλοιπους του Υμηττού, είναι για να μην προκαλεί παρεμβολές σε σταθμούς άλλων νομών (π.χ. Λουτράκι 96.9 [Όσιος Πατάπιος] και Αρμονία 96.9 [Χτύπας]) Και σε λίγες ημέρες, έμαθα γίνεται το δικαστήριο, για την υπόθεση νομιμοποίησης του Ατλαντίς 105,2...

* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)