Καλησπερα κι απο μενα.
Λοιπον, αν και επρεπε στις 8 το πρωι, να ειμαι στο ποδι, εβαλα ξυπνητηρι και ημουν ξυπνιος απο τις 04:30 εως τις 05:20, ωστε να τσεκαρω την κατασταση. (Οποιος αλλος το ακουσει αυτο, εκτος απο εσας που εχετε την ιδια τρελα και με καταλαβαινετε, μαλλον θα με περασει για τρελο!!)
Φυσικα ολα με το κινητο μου Sony Ericcson, που ειναι φοβερος δεκτης, και οχι με τους σταθερους γιατι ειναι λιγο χαλια σαν δεκτες, αλλα εκτος αυτου δεν ειχα τη δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι μου!!!
Λοιπον εχουμε και λεμε: Λειτουργουσε μονο το 107,4, το 101,6 ο Κρητικος στους 91,4, ο Blackman στους 103,1 και ο σταθμος απο την Πανεπιστημιουπολη στους 98,1 (ο οποιος παρεπιπτοντως πρωτη φορα καμπανιζε εδω). Μπορει να ξεχναω καποιον βεβαια.
Τα Γερανεια ερχοντουσαν (97,9, 99,9 και 105) λες και ηταν απο τον Υμηττο.
Απο Χτυπα ακουγα αν και με φυσημα τον 88,2, 89,1, 89,6, 90 ,104,8 και ο Blackman στους 87,6. Και ισως και τα υπολοιπα που δεν θυμαμαι τωρα. Ο Σοκ 104,8 με δυσκολια βεβαια περναει εδω οταν κλεινει ο σταθμος που εκπεμπει με λαικα στην ιδια συχνοτητα απο Υμηττο.
Στους 92,4 ο Αρια απο Χλωμο με το ζορι βεβαια.
Στους 90.7 κατι εβγαλα. Μαλλον θα ηταν ο Πολιτεια απο Λακωνια!!!
Στους 94,5 η ΕΡΑ!! Απο που ομως?
Στους 95,3 η Ερα Τριπολης (Απο Δολιανα?)
Στους 91,8 εβγαιναν δυο σταθμοι, αναλογα με την κινηση του κινητου. Ο Ενας ηταν ο ΒΕΡΑ απο Πηλιο, ο αλλος αγνωστο ποιος!!
Το κρατικο στο 94,8 απο Πηλιο ψιλοεβγαινε.
Στο 93,4 καποιος εβγαινε καμπανα (Οποιος καταλαβε, καταλαβε)
Στο 93,8 το Ραδιο Επιδαυρος ψιλοπερναει σταθερα.
Στους 97 μαλλον αυτος απο την Αργολιδα!
Στους 99,4 η Ερα απο Διδυμα!
Τελικα στο 100,2 μαλλον ... θα ηταν ο Power απο Πηλιο.
Στους 101,1 ο F1 απο Κορινθο καμπανα, ο οποιος ψιλοπερναει ετσι κι αλλιως.
Στους 103,8 ο Ρυθμος Αργολιδας,.
Στους 104,3 το Ραδιο Ερμιονιδα καμπανιζε με το rds του.
Καμπανα τα παντα απο τον Πορο .
Στους 106,2 κατι εβγαινε πολυ καλα με αναμεταδοση Θειας Λειτουργιας. Θυμαμαι οτι εκει εβγαινε ενας εκκλησιαστικος στην Τηνο, πριν 10 χρονια που ειχα παει διακοπες μαλλον απο Συρο!! Λετε???
Στους 106 κατι εβγαινε. Αγνωστο τι!!
Στους 102, μαλλον ο Alpha Αρκαδιας. Περναει σταθερα ετσι κι αλλιως σε Αργυρουπολη - Ελληνικο.
Στους 105,6 κατι περναγε! Ξερω οτι παιζει ενας απο Κορινθο εκει. Αλλα δεν ξερω αν ηταν αυτος!!
Το Ραδιο Νεμεα στους 107,6 που περναει ετσι κι αλλιως οταν κλεινουν οι αλλοι.
Κατα τις 05:10 - 05:15, αρχισαν να επανερχονται ολοι σιγα σιγα.
Η αληθεια ειναι πως ξενερωσα λιγο με την επιστροφη τους, γιατι επιστρεψαμε στα συνηθισμενα. Π.χ. με το που ανοιξε ο Οασις στους 88 εριχνε τοσο παρασιτο που εξαφανιστηκε ο Dalkas απο Χτυπα στους 88,2 και ο Οασις ειχε ευρος μεχρι τους 88,3!!!
Απ'οτι παντως εχω ακουσει οι νομιμοι σταθμοι της επαρχιας δεν παιζουν τις τρελες ισχεις που παιζουν οι νομιμοι της Αθηνας. Οπως ειδα στα βιντεο που ανεβασε ο bill82, οι σταθμοι της επαρχιας περναγαν αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο στο σταθερο δεκτη. Εδω πλεον η μπαντα εχει τοσο θορυβο, που πολλες φορες για να ακουσω ενα νομιμο απο τον Υμηττο στο σταθερο δεκτη (που δεν εχει τοση ευαισθησια ληψης οσο οι δεκτες κινητων - αυτοκινητων) πρεπει να κουνησω το καλωδιο - κεραια που εχει ο σταθερος δεκτης, ωστε να μην τρωει ξυσιμο απο τον διπλανο. Και υποψιν οτι ειμαι στο Κεντρο της Αθηνας. Καλα αμα ειναι κολλητα σε συχνοτητες δεν το συζηταω (π.χ. ο Free στους 98 - οταν συντονισω στο σταθερο δεκτη τους 98 ακουω τον Real, και με πολλα ξυσιματα απο τους διπλανους του μπορω να τον <<αχνοακουσω>> (εκ του αχνοφαινομαι) στους 98,1. Και σιγουρα ο μεσος ακροατης δεν θα τον ακουσει σε αυτη την κατασταση, και δεν θα καταλαβει την υπαρξη του. Επισης θελουν τρελη προσπαθεια για να βγουν, οσοι παιζουν απο αλλα βουνα.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!Μακαρι να ξανασυμβει αργα η γρηγορα (αλλα μαλλον πιο γρηγορα θα ξεχρεωσει η Ελλαδα. Βεβαια μακαρι να ξεχρεωσει συντομα η Ελλαδα και να αντιμετωπιστουν ολα τα προβληματα -και αυριο αν γινεται- και μετα ας μην ξανακλεισουν ποτε τα fm της Αθηνας).
Καληνυχτα σας!! Παω για υπνο!!!