Κι εμενα μου φαινεται οτι ο ρεμπετης στο 88,3 ανεβηκε ξανα Υμηττο. Ειμαι τωρα στο Ζωγραφου σε σημειο που δεν περναει καλα το Αιγαλεω, και τον ακουω μια χαρα ενω παλια δεν περναγε με τιποτα εγω. Πρεπει παντως να κατεβω νοτια για να το επιβεβαιωσω.
@ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, τον Υμηττο τον εχω φατσα καρτα απο το μπαλκονι μου, γαζωνει οποτε εδω περα. Βασικα απο την ταρατσα μου, βλεπω καρφι τον Υμηττο που εχει 7,5 χιλιομετρα αποσταση απο μενα, αλλα το ιδιο καρφι εχω και τα Πυροβολεια Αιγαλεω που απεχουν απο μενα 10 χιλιομετρα. Οποτε την ιδια οπτικη εχω και απο τα 2 αυτα βουνα, μιας και σε οροφο ειμαι παρα πολυ ψηλα, απλα ειναι θεμα ισχυος ποιος θα επιβιωσει και συνηθως οι σταθμοι του Υμηττου εχουν πολυ μεγαλυτερη ισχυ απο αυτους των Πυροβολειων. Ακομα και ο Free στους 98 απο Υμηττο, περναει χαλια στους σταθερους δεκτες και σχεδον δεν ακουγεται, μιας και ο Real 97,8 διπλα παιζει πολυ μεγαλυτερη ισχυ. Αρα ειναι καθαρα θεμα ισχυος.
Παντως πιστευω οτι ο ρεμπετης στους 88,3 παιζει πλεον απο Υμηττο (ακομα κι απο Πυροβολεια να παιζει ομως τωρα, το ιδιο αποτελεσμα θα εχει) με καλη ισχυ και απλα παιζει ο VFM απο κατω με υποτυπωδη ισχυ.
Βρε συ Θανο, εννοουσα αν ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα, ωστε να το επιβεβαιωσουμε.