Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 10 Ιαν 2025, 14:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1225444 φορές)

0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Σου λέει ας την αφήσουμε γιατί θα ξαναβγεί ο Κυριάκος κ θα μας κλείσουν πάλι...ας το να βρίσκεται...

Eλλαδιστάν 2016 μ.Χ.
Μπααα αρχικά η διαφωνία που είχαν αφορούσε την μη συμμετοχή της ποσπερτ στο ΔΣ της ΕΡΤ μετά την επανεναρξη...
Τώρα είναι μόνο αυτό παίζει και κάτι άλλο....

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
έκανα μια αναζήτηση στο ιχ να δω τι παίζει στο ραδιόφωνο και έβγαλα τους εξής σταθμούς 103.5 103.9 106.0 107.2 107.3 δείτε και το βίντεο παρακάτω  το 103.9 πρώτη φορά το έλαβα και μάλιστα είχε και rds 

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το 103,9 σε ποιο σημείο το εβγαλες; είναι η ταμυνιακη ραδιοφωνία που όσο ξέρω έχει πομπό στο πράσινο Εύβοιας

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
@bill82 καλησπέρα αυτό το έβγαλα στην περιοχή μου σήμερα το μεσημέρι (περιοχή γαλάζια ακτή )

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Οπότε ή είχε πολύ διάσωση ή έβαλαν πομπό στα Στύρα

• SatLeo Legend
 ??? πιθανό να είναι έτσι

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα!!!
Λοιπον οντως εδω και 2-3 μερες η κατασταση στους 107,2-3-4 ειναι μπ@@@@@λο!!!  Στον Eton οντως ακουω και τους 3 αναλογα με τη θεση της κεραιας (παντως εκει ή θα επικρατουν οι 107,2 και 107,4 ή μονο ο 107,3). Μου κανει εντυπωση παντως που ο 107,3 ανοιξε εκει (καλα κι αυτος εκει βρηκε να παει, χαθηκαν οι συχνοτητες!!!;) οπως και το σκηνικο που εχουμε πλεον δυο συχνοτητες για τον Μυθο, την γνωστη 107,4 και την 107,2 απλα με λιγα δευτερολεπτα καθυστερηση. Στους 2 σταθερους δεκτες που εχω παντως (και ειναι και οι δυο συνδεδεμενοι με την κεντρικη κεραιας της TV), σε αυτον του δωματιου μου περνεανε μονο οι 107,2 και 107,4 πεντακαθαρα και ο 107,3 ειναι εξαφανισμενος ενω σε αυτον του σαλονιου, στους 107,4 ακουγεται ο Μυθος με τρελο παρασιτο και αν παω στους 107,45 καθαριζει, στους 107,3 τρελο παρασιτο οπου ισα που ακουγεται ο Α 500 ( ;) , ενω ο 107,2 τρωει κι αυτος αρκετο παρασιτο.
Οι 2 Μυθοι παντως (107,2 και 107,4) εχουν παθει τρελη ζημια απο τον 107,3.
Στους 106,6 μερικα Σαββατοκυριακα παιζει ο Β52 (a66fm αυτος δεν παιζει απο δυτικα, ισα ισα που δεν εχει καμια σχεση με εκεινες τις περιοχες) καμπανιζει στην περιοχη μου οταν ανοιγει και εξαφανιζει την ΕΡΤopen. Αυτη τη στιγμη παντως ειναι κλειστος.

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το 107,3 βγαινει με αρκετη ισχυ για να καλυπτει σε πολλα σημεια και το 107,2 και το 107,4 εδω στα Βορεια. Να παιζει απο βουνο?

Ο πενιες 88,3 δειχνει να βγαινει παλι απο Δυτικα τον λαμβανω με 'χιονακι' εδω και λιγες μερες. Ο Τοπ 100,6 εχει βελτιωσει πολυ το σημα του. 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

• SatLeo Legend
@fasma πιθανό ο Α500 πήγε στο 107.3 γιατί στο 106.0 όπως θα παρατήρησες και στο βίντεο που ανέβασα ειναι άλλος πειρατής ανοικτός εκι  :headset

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οντως κατα τις 21:00 που κοιταξα, επαιζε καποιος στους 106 (τον οποιο μονο στον Eton επιανα με λιγο ξυσιμο απο τους διπλανους, στους σταθερους δεκτες δεν περναγε καν). Αλλα φιλε psaras2009, λιγο κουλο μου φαινεται που πηγε στους 107,3 ο Α 500. Πιο λογικο θα μου φαινοταν να παει στους 107,2 και να ταπωσει τη δευτερη συχνοτητα του Μυθου (πρωην αδιαμορφωτο), τουλαχιστον τοτε δεν θα ενοχλουσε το 107,4.
Φυσικα παιζει και το ενδεχομενο ο 107,2 να μην ειναι πομπος του ιδιου του Μυθου, αλλα να ειναι καποιος ασχετος που απλα να αναμεταδιδει τον Μυθο 107,4 προσωρινα μεχρι να βγαλει δικο του προγραμμα. Παντως ο Μυθος εχει παθει αρκετη ζημια απο τον 107,3 και δεν νομιζω πως ια το αφησει ετσι αυτο. Καλως ή κακως παιζει διαφημισεις, οποτε καποιος ζει απο το σταθμο αυτο και με αυτο που του συνεβη τωρα σιγουρα χανει λεφτα. Απ' την αλλη ο Α 500 μπορει να το σκεφτηκε ως εξης: οτι η συχνοτητα δεν ανηκει νομιμα πουθενα ουτε στο Μυθο ουτε σε κανεναν, οποτε να μην τον νοιαζει αν εκει παιζει ο Μυθος αφου ουτε αυτος εχει δικαιωμα (βασει νομου) να παιξει εκει. Και απλα θα ειπε, εγω θελω να κανω την πλακα μου και δεν με νοιαζει τιποτα. Οπως και να το δουμε δηλαδη, και ο Μυθος και ο Α 500 εχουν δικιο για διαφορετικους λογους ο καθενας. Τι να πει κανεις....
Τωρα βεβαια κι εγω σεναρια κανω, μπορει να ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα απ' αυτα που λεω.
Παντως οσο ο Α500 επαιζε στους 106, μονο στον Eton περναγε με πολυ χαμηλο σημα μεσα στα ξυσιματα, ενω αν κουναγα το δεκτη μπορει και να χανοταν. Αντιθετως τωρα το σημα του σκιζει και κανει ζημια στους 107,2 και 107,4. Οντως lazio πρεπει να αλλαξε σημειο εκπομπης και ισως το νεο του σημειο να ειναι και κανα βουνο. Σιγα μην περναγε αλλιως εδω τωρα.

• SatLeo Legend
τωρα έχει εκπομπη ο σταθμός Α500 πρέπει κάποιος να του έστειλε μήνυμα γιατί είπε θα επανέλθει η συχνότητα γίνονται κάποιες δοκιμές (τι θέλει να πει ο ποιητής  ???   )

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Στους 106,6 μερικα Σαββατοκυριακα παιζει ο Β52 (a66fm αυτος δεν παιζει απο δυτικα, ισα ισα που δεν εχει καμια σχεση με εκεινες τις περιοχες) καμπανιζει στην περιοχη μου οταν ανοιγει και εξαφανιζει την ΕΡΤopen. Αυτη τη στιγμη παντως ειναι κλειστος.
δεν έχω ακούσει όνομα ή spot απο αυτόν που έρχεται εδώ στους 106.6 αλλά "πατάει" καλύτερα απο την ερτopen και σε εμενα στην Ελευσίνα
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Ωραία, πήγε ο μύθος στο 107,3 κ προσωρινά ξεμπλεξαν

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ποιος από τους δύο μύθους , 107.2 η 107.4 ?
Και αναρωτιέμαι εγώ ,γιατί ο 107.4 (αν δεν είναι αυτός που πήγε 107.3) δεν πάει 107.5 να ησυχάσει ? 0.2 mhz από 107.3 και 107.7 και όλα ΟΚ

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Αυτός που ηταν στο 107,4 λογικά. Αυτος στο 107,2 ειχε κακο ηχο.
Φαντάζομαι ποσο θυμό θα είχε κ πήγε στο 107,3 για "σπάσιμο"
Δε ξέρω τι να σκεφτώ άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Νομίζω ότι μεταφέρθηκε ο "Μύθος 107.2 (νυν 107.3)", γιατί αυτός δεν είχε στέρεο και είχε καλύτερο σήμα από τον 107.4

• SatLeo Legend
κάνετε λάθος στο 107.3 παίζει ο Α500 που μέχρι πρότινος έβγαινε στους 106.0 τωρα τι τον έπιασε και πήγε στο 107.3 ποιος ξέρει  ???   (τον μύθο 107.4 δε νομίζω να τον ενοχλούσε τωρα πήγε και αυτός στο 107.2 απ ότι είδα ) οτι νάνε με λίγα λογία

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Κι ομως ο Μυθος ειναι στους 107,3 και παιζει μονοφωνικα. Τον ακουγα πριν για κανα μισαωρο μολις που ειχα ξυπνησει και κατα τις 17:30 εβαλε τα γνωστα του σποτ.
Παντως χωρις να ξερω το γιατι, τον σταθμο αυτο (για τον Μυθο λεω), τον προτιμω μονοφωνικο. Κατι με ψιλοχαλαει στο Stereo του.
@Psaras2009, για πες μου αν μπορεις σε παρακαλω, ο Α 500 αν καταλαβα καλα ειχε ζωντανη εκπομπη το πρωι δηλαδη; Kαι τι ακριβως ελεγε για τη συχνοτητα, οτι θα ξαναγυρισει στους 106; Γιατι τωρα πριν λιγο επιασα κατι με σκυλολαικα στους 106 στον ETON, ενω στο σταθερο δεκτη ισα που ακουγοταν μεσα στα ξυσιματα απο τους διπλανους MAD και ΕΡΑ 1.

• SatLeo Legend
@fasma και γω απ οτι καταλαβα κατά τισ 2 χθες τη νύχτα είχε εκπομπη ο Α500 που δίνει και το κινητό για sms και απ οτι κατάλαβα του κάνανε παράπονα κάποιος ακροατής και είπε ότι γινονται δοκιμές θα επανέλθει η συχνότητα ε βγάλε συμπέρασμα μόνο σου τωρα λογικά αυτό θα θελε να πει ότι πήγε στο 107.3 δοκιμαστικά (και επειδή στο 106.0 ήταν και άλλος ανοιχτός προφανώς )

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Αυτή τη στιγμή ερασιτέχνης στους 106 με λαϊκά (είναι αυτός που ήταν στους 106.6 χθες)

• SatLeo Legend
107.2 και 107.4 δεν βγαζω τίποτα τωρα αντιθέτως στο 107.3 βγαζω 2 σταθμούς όταν κουνάω την κεραία μια πιάνω τον έναν μια τον άλλον  :mad: 

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Πάλι mono ο nitro

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλα μιλαμε η ολη φαση ειναι ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!!!!!!!  :fencing
Λοιπον στον φορητο δεκτη Εton πιανουν και οι δυο κουνοντας τον δεκτη περα δωθε, υπερισχυει βεβαια καπως ο Μυθος, ομως κι ο αλλος που ανοιξε τωρα (πιθανον ο Α500) υπαρχει και εξαφανιζει τον Μυθο αν αφσω το δεκτη σ' ενα δυο σταθερα σημεια. Στους σταθερους δεκτες απ' την αλλη, περναει μονο ο Μυθος μια χαρα χωρις καμια παρεμβολη. Φανταζομαι οτι σε διαδρομη στο αυτοκινητο θα πεφτει αρκετο αλληλοταπωμα.
Καλα κι αυτος ο Α500 τι φανταζεται οτι θα απογοητευτει και θα κλεισει ο Μυθος, σιγα να μη γινει αυτο!! Αν και τον καταλαβαινω να πω την αληθεια, μιας κι εχω περασει κι εγω απο το ερασιτεχνικο σταδιο. Απλα δεν χρειαζεται να το κανει αυτο, τζαμπα ο κοπος και το ρευμα που καιει. Του προτεινω να παει στο 107,5 και να καμπανιζει, ετσι θα μπορω κι εγω να γινω ακροατης του!!!  :smile:
Το καλυτερο και για τον Μυθο και για τον Α 500 ειναι να τα βρουν. Λυσεις υπαρχοουν εξαλλου!!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ένας από τους δύο να πάει 107.5 και τελείωσε το θέμα τι το παιδευουν

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lazio

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλα μιλαμε η ολη φαση ειναι ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!!!!!!!  :fencing
Λοιπον στον φορητο δεκτη Εton πιανουν και οι δυο κουνοντας τον δεκτη περα δωθε, υπερισχυει βεβαια καπως ο Μυθος, ομως κι ο αλλος που ανοιξε τωρα (πιθανον ο Α500) υπαρχει και εξαφανιζει τον Μυθο αν αφσω το δεκτη σ' ενα δυο σταθερα σημεια. Στους σταθερους δεκτες απ' την αλλη, περναει μονο ο Μυθος μια χαρα χωρις καμια παρεμβολη. Φανταζομαι οτι σε διαδρομη στο αυτοκινητο θα πεφτει αρκετο αλληλοταπωμα.
Καλα κι αυτος ο Α500 τι φανταζεται οτι θα απογοητευτει και θα κλεισει ο Μυθος, σιγα να μη γινει αυτο!! Αν και τον καταλαβαινω να πω την αληθεια, μιας κι εχω περασει κι εγω απο το ερασιτεχνικο σταδιο. Απλα δεν χρειαζεται να το κανει αυτο, τζαμπα ο κοπος και το ρευμα που καιει. Του προτεινω να παει στο 107,5 και να καμπανιζει, ετσι θα μπορω κι εγω να γινω ακροατης του!!!  :smile:
Το καλυτερο και για τον Μυθο και για τον Α 500 ειναι να τα βρουν. Λυσεις υπαρχοουν εξαλλου!!

Φιλε Φασμα δε μου κανει καμμια εκπληξη αυτο που γινεται στο 107,3 και δεν ειναι η πρωτη φορα!

Θυμαμαι την επικη διαμαχη στα 90'ς του Ομικρον με τον Ριζες στο 106,7 με πολλα KW και οι δυο ο ενας απο Παρνηθα ο αλλος απο Υμηττο. Μαχη γινοταν και στο 99,8 με τον φλογα και τον αστρο με καποια επιφυλαξη για το αν ηταν αυτη η συχνοτητα. Πολλα πεσιματα απο διαφορους ειχαν γινει και στο 106,9 στο Hot Lips FM του Περιστεριου που συνηθιζα να ακουω πιτσιρικας πολλα χρονια πισω.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙΑΣ.....

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Και φαντάζομαι ότι στη μάχη των 90s στους 106.7 νικητής θα ήταν αυτός που έκπεμπε από Υμηττό, μιας και ο Υμηττός περνάει καλύτερα στο κέντρο και τις γύρω περιοχές της Αθήνας συγκριτικά με την Πάρνηθα...

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
ο νικητής είναι στους 104,3  :P
...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
 :arrow ο 104.3 στις περιοχές μου νότια έχει μεγάλα θέματα χάνετε τελείως το σήμα του ακούγετε ο Ερμιονίδα 104.3

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Τη μαχη μεταξυ Φλογα και Αστρο την θυμαμαι κι εγω το 2010 και ηταν οντως στους 99,8. Ο Φλογα επαιζε εκει κανονικα λογικα απο Αιγαλεω, και ξαφνικα εσκασε ενα πανισχυρο αδιαμορφωτο απο τον Υμηττο που ταπωσε τον Φλογα εντελως. Μετα απο λιγες μερες σταματησε ο Φλογα και το αδιαμορφωτο ξεκινησε να παιζει παλια λαικα και ρεμπετικα, τα οποια συνεχιζουν εως σημερα εκει με το γνωστο σποτακι "99,8 λιγα λογια και με νοημα" και φυσικα ειναι η συνεχεια του γνωστου Αστρο της δεκαετιας του 90.
Για την ιστορια, τον Φλογα τον πρωτοακουσα λιγες μερες μετα τη ραδιοσφαγη του 2001 στους 106,5. Πιθανολογω οτι μπορει να μην ηταν νεος παικτης αλλα να ηταν η συνεχεια καποιου σταθμου της δεκαετιας του 90 που εκλεισε τοτε, ομως αυτο ειναι καθαρα δικο μου σεναριο και αν ισχυει δεν εχω ιδεα ποιος μπορει να ειναι.Οι διαφημισεις για τηλεφωνα 090 στο σταθμο αυτο ωστοσο, πηγαιναν συννεφο.Στην πορεια κατεβηκε λιγο πιο κατω στους 106,3-4 κι εκει εμεινε μεχρι το 2004 που ανοιξε ο Diva 106,2 (τωρινος Mad Radio). Απο εκει και μετα και μεχρι και το 2010 που εγινε το σκηνικο με την ταπα ηταν καποιες φορες στους 99,8 και καποιες στους 100 ανα διαστηματα, ενω σε καποια φαση τον θυμαμαι στους 95,8. Ισως σε καποιες φασεις γυρω στο 2007 που επαιζε ο Αστρο στους 99,8 να επαιζε ο Φλογα ταυτοχρονα διπλα στους 100 ή στους 95,8. Επισης γυρω στο 2004-5 θυμαμαι τον Αστρο να παιζει καμπανα στους 102,8. Αληθεια παιζει το ενδεχομενο, καποιος απο τους τωρινους πειρατες των δυτικων να ειναι η συνεχεια του Φλογα; Κατι ειχα ακουσει οτι εχει συμπραξει με καποιον αλλο πειρατη των δυτικων που υπαρχει και τωρα, σαν να λεμε δηλαδη οτι εγινε "συγχωνευση" 2 σταθμων σε 1 , αλλα δεν ξερω αν ισχυει. Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα, παρακαλειται να μου πει εστω και με pm.
Την ταπα μεταξυ Ομικρον και Ριζες δεν την ειχα πετυχει προσωπικα, αλλα εχω διαβασει αρκετα γι' αυτην στο Ιντερνετ. Ο νικητης οντως ειναι στους 104,3!!!  :lol: Λογικο στα νοτια να εχει θεμα αφου παιζει μονο απο Υμηττο και φυσικα λογω του Ερμιονιδας, στο υπολοιπο λεκανοπεδιο Αττικης ομως σκιζει. Παντως το 1998 που κατεβηκα Αθηνα επαιζε ο EVA στους 106,5 (τωρινος Derti), ο οποιος σε καποια φαση αργοτερα πηγε στους 106,6 και εμεινε εκει μεχρι τη ραδιοσφαγη.
Τον Hotlips τον θυμαμαι σαν σταθμο, χωρις ομως να ειμαι ακροατης του. Γενικοτερα γυρω στο 1998 επικρατουσε ενα μπαχαλο απο τους 106,7 εως τους 107 και δεν ειχα κατσει να ασχοληθω τοτε να δω τι παιζει. Θυμαμαι γυρω στο 1995-6-7 που ειχα κατεβει Αθηνα για λιγες μερες, τον Athens International (καμια σχεση με αυτον του Δημου Αθηναιων που επαιζε απο το 2004 εως το 2010 ή ετσι νομιζω τουλαχιστον) στους 107 ή στους 107,1 ο οποιος ειχε καθαρα αγγλοφωνο προγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
thanost, με την μετακίνηση του Mythos στους 107,3 στην Ανατολική Αττική ακούγεται πλέον καλά ο Space 107,5 από Νάξο χωρίς τα ξυσίματα που είχε απ΄τον Μύθο.
Επίσης στους 107,6 έρχεται ο Νεμέα και μέσα στην Αθήνα αλλά και στην Νοτιοανατολική Αττική (Κορωπί, Μαρκόπουλο, Κερατέα κλπ).
Ας τα βρούνε λοιπόν μεταξύ τους και ας μην μας "κόψουν" τις μακρινές μας λήψεις πηγαίνοντας στους 107,5.

* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 10/01/2025 (14:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (12:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (09:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/01/2025 (09:34)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (09:31)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/01/2025 (09:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (02:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (01:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (00:03)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:35)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:13)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 09/01/2025 (20:46)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (19:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (19:58)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (19:31)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 09/01/2025 (19:16)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (19:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (18:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (17:58)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (17:49)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (16:42)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (16:10)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 09/01/2025 (16:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (15:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/01/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/01/2025 (10:44)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (09:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (08:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (07:27)