Καλημερα σας!! Καλως τον Neo11!! Σ'ευχαριστω πολυ για τις ενημερωσεις σου και τις απαντησεις σου.
Σχετικα με το "τα συμπερασματα δικα σας", μαλλον γινεται αυτο που περνα απο το μυαλο μου!!! Οποτε μπορεσεις, κοιταξε τα pm σου.
Οντως το 104,6 περναει στο κεντρο, αλλα με δυσκολια ακομα και αν κλεισει ο 104,8. Οσο βασικα περνανε και οι αλλοι απο Πορο (σε περιπτωση που δεν παιζει αλλος στη συχνοτητα τους). Τωρα δυνατα περναει μονο σε καλους δεκτες, π.χ. στο κινητο μου περναει δυνατα ακομα και αν παιζει ο 104,8. Αλλα στο σταθερο μου δεκτη, που ειναι ολιγον μαπα, δεν περναει με τιποτα. Τωρα βεβαια πρεπει να το ελεγξω οταν θα ειναι κλειστοι και οι δυο διπλανοι.
Στους 91,8 ειναι οντως αυτος που ειπες. Δεν ειπα επιτηδες το ονομα του, για να μην τον "εκθεσω", αλλα απ'οτι βλεπω και σε αλλα site τον αναφερουν κανονικα με το ονομα του και τη συχνοτητα του (και ο ιδιος στο site του), οποτε δεν λεω κατι καινουργιο.
Τωρα οσοι δεν δινουν ονομα, πιθανον να το κανουν γι'αυτο το λογο, αλλα απλα παλαιοτερα που ειχαν ονομα ισως αυτο να βοηθουσε τον κοσμο να τους μαθει πιο ευκολα.
Βεβαια, τον Free δεν τον συμφερει να μην δινει ονομα, διοτι αρκετοι θα τον μπερδεψουν με τον 98 του Πανεπιστημιου. Αλλα θα μου πεις, αλλο ειδος μουσικης και προγραμμα εχει ο ενας, και αλλο ο αλλος.
Λοιπον χαιρετω για την ωρα!! Τα λεμε μετα!!