Σήμερα βρισκόμουν όλη την ημέρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα επισκέφθηκα το κέντρο της Αθήνας, το Γκάζι, τα Πετράλωνα και τον Ταύρο, όπου κάναμε λήψεις στην περιοχή με τον PanosRadio. Πέραν των γνωστών σταθμών, λάβαμε επιπλέον την ΕΡΑΣΠΟΡ Γερανείων 105.0 και με ανοιχτό τον 104.9 δίπλα, αλλά και κάποιους πειρατές, στο 93.4 έναν με dance μουσική, που τον είχα αναφέρει κι εγώ από την τελευταία επίσκεψή μου στην Αθήνα, στο 95.8 έναν με ελληνικά ποπ με χαμηλό σήμα, στο 101.1 με μέτριο σήμα τον Play FM από Σαλαμίνα, και στο 100.0 έναν με House μουσική με μέτριο προς καλό σήμα και όνομα Beat Radio και με RDS μάλιστα, το οποίο άνοιγε αρκετά γρήγορα! Στο ύψος των Μεγάρων το απόγευμα έβγαλα εγώ και άλλους δύο πειρατές από την περιοχή, έναν στο 106.0 με καλό σήμα και έναν στο 106.5, ο οποίος νικιόταν κατά κράτος από τον Αργοσαρωνικό 106.4!
Υπάρχει και bandscan που έκανα με το Sangean DPR-69+, το οποίο θα ανέβει πιο μετά, από το ΚΤΕΛ Κηφισού και στην πορεία προς τα δυτικά, ανάμεσα σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι...