Ωραιος ο δεκτης πριν ποσο καιρο το αγορασες?Ρωτω γιατι βλεπω σαν αγορα ειναι πολυ καλη γιατι ομως δεν πηρες ενα με τα ιδια χρηματα να εχει και δυνατοτητα ληψεων εκτος απο fm και dab και το dab+Nα εισαι μπροστα στις εξελιξεις.Εκτος κι αν τα εχει και δεν το καταλαβα εγω .Επιπλεον επιτελους που και καποιος ανεβασε ενα βιντεο με δεκτη dab και να δουμε την συμπεριφορα του εδω στην Ελλαδα και ας ειναι και στην Αθηνα.Μακαρι να ακολουθησουν και αλλες αγορες τετοιων ραδιοφωνων και να ανεβουν ενημερωτικα βιντεο απο ελληνικη επικρατεια κι ας μην εχουμε dab συχνοτητες ακομα εδω στην Ελλαδα και ακομα να μην ξεκινησε ο διαγωνισμος ψηφιακων συχνοτητων για τα ραδιοφωνα.Καπου ειδα πολυ παλαια ειχε ξεκινησει λογω ολυμπιακων αγωνων εκπομπη σηματος dab στην Αθηνα και συγκεκριμενα απο το ραδιοφωνικο σταθμο kISSFM αυτα ολα τα διαβασα σε σαιτ που αναφερουν την ιστορια τις περιπετειες των ελληνικων ραδιοφωνων στην ελλην,επικρατεια.Αληθεια τι απεγινε μετα την ολυμπιαδα της Αθηνας η προσπαθεια εκπομπης dab σηματος στην Ελλαδα?Εξαλλου απο καιρο εξεφρασα την προθεση μου εδω στο φορουμ να αγορασω ραδιοφωνο dab και ακομα ψαχνομαι ευχαριστω για τις συμβουλες που μου στελνετε κατα καιρους