Καλημερα στο forum ειμαι νεο μελος!!!Επειδη μενω Πετρουπολη και εχω γυρισει ολες τις κορυφες του ποικιλου καθοτι εκει συχναζω οταν με πιανει το αθλητικο μου θα θελα να επισυμανω οτι η θεση Κασκανταμι ειναι οι κεραιες που βλεπετε πανω απο το Χαιδαρι.Υπαρχει σχετικη φωτογραφια σε προηγουμενο ποστ τραβηγμενη απο την Λεωφορο Αθηνων. Επειδη εχω παει σε ολες τις κεραιες του βουνου το κεντρο εκπομπης στην θεση Κασκανταμι του ποικιλου ορους ειναι ενα φυλασσομενο και περιφραγμενο κεντρο εκπομπης καθοτι απο εκει εβγαιναν πιθανως πολυ παρανομοι ραδιοφωνικοι και τηλεοπτικοι σταθμοι με πολλα παρατημενα και σκουργιασμενα κοντεινερ με κομμενες καλωδιωσεις κ.α..Ενδεχομενος σε ενα απο απο αυτα να βγαινει απο εκει ο 88.3.Ο λογος που φυλασετε ο χωρος ειναι λογω των κεραιων της κινητης.Το ακριβως αντιθετο συμβαινει με το κεντρο εκπομπης Ζαχαριτσα που ειναι ενα "ξεφραγω αμπελι" που λενε και στο χωριο μου. παρατημενε εγκατασεις κοντεινερ γυμνα ξυλωμενες κεραιες που προδιδαν οτι εκει ισως ηταν στο παρελθον ενα σημαντικο ραδιοφωνικο (??) κεντρο εκπομπης της Αττικης.Εχω αρκετες φωτογραφιες απο το κεντρο εκπομπης Ζαχαριτσα προ ολιγων μηνων που το επισκεφτηκα και θεωρω οτι θα σας αρεσει. Αρκει λιγο να με βοηθησετε καπως με το πως να ανεβαζουμε φωτογραφιες στο φορουμ γιατι ειμαι νεο και τωρα το μαθαινω