@Chris_S Καλημερα.τα εχω διαπιστωσει ολα αυτα που λες.Απλα στο Κασκανταμι δεν μπορω να καταλαβω υπαρχει ενας ιστος οχι μαζι με τους υπολοιπους αλλα απο την αλλη πλευρα του χωματοδρομου.Οι βασικοι δρομοι του ποικιλου επιχειρηθηκαν να ασφαλτοστρωθουν(αν δεν κανω λαθος πριν 8χρονια). Ως γνησια Ελλαδαρα που ειμαστε πηγαν και εριξαν ετσι την ασφαλτο χωρι να κανουν καποιες εργασια για το που θα καταληγουν τα βροχινα νερα.Τρανη αποδειξη το λεγομενα του @Chris_S με κρατηρες που καταπηνουν αμαξια.Οποιον τον ενδιαφερει να ανεβει Ζαχαριτσα ο συντομοτερος και ευκολοτερος(τροπος του λεγειν) ειναι απο το αμαξοστασιο του Δημου Πετρουπολης συνεχιζουμε ευθεια περναμε απο το γηπεδο του Αρη Πετρουπολης και συνεχιζουμε ολο ευθεια.Προσοχη κυκλοφορουν αλογα και δεν αστευομαι.ανεβαινετε για περιπου 1χλμ φτανατε σε μια διασταυρωση στριβετε αριστερα και απο εκει ολο ευθεια στην ανηφορα(περιπου 1-1.5χλμ).θα φτασετε σε μια διασταυρωση πας ή δεξια ή αριστερα.εσεις στριβετε αριστερα και στα 200 μετρα ειναι η πυλη του κεντρου εκπομπης Ζαχαριτσα.Φιλικη συμβουλη ασφαλιστε το αμαξι σας και πηγαινετε με τα ποδια.ειναι ωραια βολτα ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Το θεμα ειναι οτι εχω φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω.Πρπει να αλλλαξω κατι στο προφιλ μου?

?