Παιδια, οταν πηρε ΒΝΛ ο Ηροδοτος, προστεθηκε αμεσως στο διαδικτυο στη λιστα του ΕΣΡ με τους νομιμως λειτουργουντες ραδιοφωνικους σταθμους του Νομου Αττικης (στο αρχειο Excel που ειχαν) και στη λιστα αυτη αρχικα αναγραφοταν η συχνοτητα 107,4. Λιγο καιρο αργοτερα ομως, για καποιο λογο αλλαξε η νομιμη συχνοτητα σε 100,6 στη λιστα αυτη. Αρα αυτο σημαινει οτι ισως ειχε κανει αιτηση αλλαγης συχνοτητας ή εστω οτι το ΕΣΡ για καποιο λογο του χορηγησε την 100,6 πριν του ανακαλεσει την αδεια. Ολα αυτα λιγους μηνες πριν. Δεν ξερω μετα αν με την ανακληση της ΒΝΛ του, βγηκε ο Ηροδοτος απο τη λιστα και τωρα που προσπαθησα να μπω εχει πεσει η σελιδα του ΕΣΡ τελειως.
Υ.Γ. : Μολις διαβασα στο e-tetradio οτι ο ιδιοκτητης του Νοστου (Ηροδοτου) εχει κατοχυρωσει στο Υπουργειο Οικονομιας την ονομασια Νοστος FM. Αν αυτο λεει κατι. Παντως το e-tetradio ειχε πει λιγες μερες πριν οτι θα γινει μαχη στους 100,6 μεταξυ δυο σταθμων και επεσε μεσα.
Εγω λεω παντως τωρα που γυριζει, ν' ανοιξει εκει και το αδιαμορφωτο του ΣΚΑΙ τωρα, να γινει μυλος η κατασταση!!
Συγχώνευση: Κυρ 3 Ιουλ 2016, 12:08
Εν πασσι περιπτωσει, οτι και να κανουν ο Club και ο Νοστος στους 100,6 , εγω φευγω για θαλασσα για να κανω το 1ο μου μπανιο. Καλημερα σε ολους!!!!