Μαλιστα!! Ευχαριστω πολυ Χρηστο!!! @psaras2009, τη λιστα αυτη στο tsolias.net την ξερω και αναφερει οντως μεταξυ αλλων και τον Vips.
Το Ραδιο Υγεια Οικολογια το πρωτοπετυχα το 1998 που κατεβηκα μονιμα Αθηνα με τους δικους μου να παιζει στους 93,35, κολλητα τοτε με τον Champion στους 93,2!!! Φυσικα ακουγα Champion, χαχαχα!!!
Τωρα το Καναλι 107 το θυμαμαι (το ειχα πετυχει κατα τυχη γυρω στο 1996 - 1997 που ειχα κατεβει για λιγες μερες Αθηνα και το ακουγα) και οντως το 2000, καλοκαιρι το πολυ Σεπτεμβρη εγινε Deejay. Τον ΣΚΑΙ τον θυμαμαι απο νηπιο φυσικα οπως και τον τηλεοπτικο ΣΚΑΙ μολις ανοιξε, τον οποιο τον πρωτο καιρο τον ειχα πετυχει να παιζει και στο 3 VHF, ισως λογω των παρεμβολων που δεχοτανε τοτε. Μουσικο Αντιλαλο, Απ. Βαρναβα και Ραδιο Τζενεραλε δεν τους θυμαμαι καθολου, παντως μου κανει εντυπωση που επαιζαν κολλητα 100,7 και 100,8 οι δυο τελευταιοι, καλα πως στο καλο την παλευαν; Το ραδιο Γλυφαδα το πετυχα πρωτη φορα κι αυτο οταν κατεβηκα Αθηνα το 1998 στους 90,6 ομως. @psaras2009 οσον αφορα αυτον, αν κανεις μια αναζητηση στο google και στο youtube υπαρχουν βιντεακια μαλλον απο τον ιδιο το σταθμο που αναφερουν οτι λειτουργησε απο το 1977 εως το 2004 και οτι υπεστη πολλες διωξεις και κατασχεσεις. Το Ραδιο Απολλων φυσικα δεν το θυμαμαι καθολου, αλλσ μην μου πεις οτι ειναι ο ιδιος που ανοιξε πριν λιγες μερες στους 93,4!!! Τον Galaxy τον θυμαμαι σαν νηπιο καπου μεταξυ 1992 με 1994 ν' αναγραφεται σε λιστα περιοδικου ως Γαλαξιας, αλλα αν θυμαμαι καλα ειχα ακουσει τοτε και σποτακι να λεει Γαλαξιας 92 FM. Το 1998 που ξαναηρθα Αθηνα φυσικα, λεγοτανε Galaxy και επαιζε στους 92,1 αλλα και στους 91,8 κανονικα.
Παρεπιπτοντως καπου μεταξυ 1992 και 1994, θυμηθηκα τωρα εναν σταθμο καπου στις αρχες της μπαντας να παιζει καθε Σαββατο πρωι παιδικο προγραμμα και παιδικα τραγουδακια, τον ακουγα τοτε αλλα δεν ξερω ποιος ηταν. Απλα κατεβαζα την βελονα του ραδιοφωνου τερμα κατω και τον πετυχαινα. Εχει κανεις ιδεα ποιος μπορει να ηταν;
Το Υγεια οικολογια επαιζε δηλαδη παλια στο 100,1!!!; Παντως θυμαμαι λιγους μηνες μετα τη ραδιοσφαγη το 2001 γυρω στο Μαιο ενα απογευμα να ψαχνω στο ραδιοφωνο και να πετυχαινω στους 93,3 και με stereo παρακαλω το Ραδιο Υγεια Οικολογια να εχει ξανανοιξει πειρατικα. Ηταν σιγουρα αυτος και μαλιστα κατι ελεγαν για το σκηνικο αυτο του κλεισιματος και για τις αδειες. Το ειχα αφησει λοιπον και ακουγα για αρκετα λεπτα ωσπου ξαφνικα ... επεσε το σημα. Εκτοτε δεν τον ξαναπετυχα στα ερτζιανα της Αττικης.
Το αλλο κορυφαιο που θυμαμαι οτι μετα τον Ακτινα 108 (πρωην Καναλι 100) επαιζε στους 108,4 ενας σταθμος που λεγοταν Studio Alfa και πρεπει να ειχε κανονικο προγραμμα!! Πρεπει να ειχε και 090 τηλεφωνο για αφιερωσεις και ειχα παρει μαλιστα μια φορα νομιζω την ημερα των εκλογων του 2000 να ζητησω το τραγουδι του πρωτοεμφανιζομενου τοτε Γιαννη Πλουταρχου, "Μονο Εσυ" (αυτο που ηταν τσιφτετελι και που βγηκε στον πρωτο του δισκο το 1998 και οχι το αλλο που εβγαλε με τον ιδιο τιτλο το 2003). Το ζητησα λοιπον και το βαλανε αμεσως.
Τωρα σχετικα με τον Vips, μηπως γνωριζεις Chris_S απο ποιο βουνο επαιζε; Και ο Μελωδια στους 100 τοτε, ποτε ανοιξε; Γιατι θυμαμαι γυρω στο 1993 - 1994 τη μανα μου ν' ακουει συνεχεια Μελωδια. Μηπως αυτοι οι δυο, πατιοντουσαν σε καποια φαση; Το video με τον χορο του Vips το ειδα κι αυτο, τραγουσαει ο Δακης και η Αθηνα Χαικαλη (την θυμαμαι κι αυτην γυρω στο 1998 να παιζει με το σουξε "Δεν συμβιβαζομαι (Ειμαι γυναικα)" και λιγο μετα εξαφανιστηκε κι εκανε οικογενεια)
Και παλι ευχαριστω πολυ Chris_S. Τι κριμα που δεν τα προλαβα ολα αυτα..