Ομως Chris_S εν τελει ποτε ανοιξε ο Μελωδια; Κατι ειχα διαβασει για το 1991, ομως πως ειναι δυνατον αυτο αφου ηταν ο Vips στους 100,1; Εκτος κι αν παιζαν ταπες. Οπως προανεφερα, καποιος μου ειχε πει οτι τον πρωτο του καιρο ο Μελωδια, ειχε εξασθενημενο σημα και αλληλοπαρεμβαλονταν με αλλους σταθμους (γυρω στο 98-99 μου ειχε πει αυτη την κουβεντα).
Παρεπιπτοντως, εγω θυμαμαι και ειχα ακουσει τον Γλυφαδα FM στους 90,6. Το ραδιο Γλυφαδα στους 100,9 που ανεφερε ο psaras2009 δεν μου λεει κατι και στο προηγουμενο μου post νομιζα οτι μιλαγαμε για τον Γλυφαδα FM 90,6. Προφανως αλλος ηταν ο Γλυφαδα FM και αλλος ο Ραδιο Γλυφαδα; Τωρα για τους 106,1 ειχα διαβασει στο site του τοτε Diva λιγο πριν τη ραδιοσφαγη οτι ο Γλυφαδα FM 106,1 ηταν και παλια ονομασια του Diva. Ελεγε δηλαδη οτι ο Diva ξεκινησε σαν Γλυφαδα fm μευα εγινε Σταθμος της Αγαπης και μετα Diva μεχρι τη ραδιοσφαγη. Παντως δεν νομιζω οτι ο Γλυφαδα fm των 106,1 ειχε καποια σχεση με τον Γλυφαδα fm 90,6. Τον 90,6 τον ειχα ακουσει ενα απογευμα γυρω στο 98-99 σε σπιτι φιλου στη Γλυφαδα να παιζει ξενα και να εχει ζωντανη εκπομπη με παραγωγο. Την ιδια εποχη επαιζε στους 90,6 απο Υμηττο το Καναλι 1 Πειραια.
Επισης θυμαμαι καπου στο 2000 και αρχες 2001 να παιζει στους 103,4 απο Υμηττο ενας με rave μουσικη ο οποιος λιγο πριν τη ραδιοσφαγη εγινε κρητικος (και ισως υπαρχει ακομα σε αλλη συχνοτητα) και ταυτοχρονα στους 103,3 τη δευτερη συχνοτητα του Μελωδια. Στον ενα δεκτη ακουγα μονο τον 103,4 , στον αλλο στο δωματιο μου ακουγα αναλογα με τη θεση της κεραιας μια τον ενα μια τον αλλον. Της π@@@@@@ς μιλαμε πρεπει να γινοτανε την δεκαετια του 90 απο ταπες!!!