Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ
  • Παρ 22 Νοε 2024, 14:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 1183539 φορές)

winlink, themapatras και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
τι γεινετε με το difono fm 96.6; αποσυρεται απο τα ερτζιανα;

δειτε εδω Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Παράθεση από: "axilleas1978"
τι γεινετε με το difono fm 96.6; αποσυρεται απο τα ερτζιανα;

δειτε εδω Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

αν δεν κανω λαθος ανηκε στον ομιλο ALTER...

παντως οποιος αποφασισει αυτη την εποχη να φτιαξει ενα σωστο ροκ ραδιοφωνο, θα εχει μεγαλες ακροαματικοτητες
αφου θα συσσωρευτουν ακροατες απο τεως freedom, τεως Αtlantis, τεως Rock, τεως Hi-jack
Kαι προσωπικα, βλεπω τον διεση να κλινει προς αυτη την κατευθυνση...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Πέτρο, συχνότητες, ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές. Μυαλό και όρεξη, για ένα καλό ρόκ ραδιόφωνο, δεν υπάρχει. Μόνο ο Red κάτι πάει να κάνει, με αφιερώματα το Σ/Κ, και ειδικές εκπομπές και ζώνες την Κυριακή (o Rock FM, απλά ανύπαρκτος). Αμα δημιουργούταν ρόκ σταθμός, τύπου Hijack, κάτι θα γινόταν... Όσο για τον Δίεση, δεν νομίζω να γίνει πιο ρόκ. Και έτσι όπως είναι τώρα (με μουσική "πιτόγυρο", δηλαδή λίγο έντεχνο, λίγο ρόκ και λίγο ποπ), μια χαρά πάει στις μετρήσεις. Δεν έχει λόγο, να αλλάξει...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
να ναι καλα το ιντερνετ αν ψαχτεις εκει υπαρχουν πολλα που μπορεις να βρεις.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
το ξερω, οπως ο 1431 που ακουω συχνα... αλλα ειναι αλλιως τα fm....

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα!!
Λοιπον στους 107,8 αυτη τη στιγμη ακουω κατι με λαικα μονοφωνικα. Μαλλον θα ειναι ο star fm, δεν νομιζω να ειναι καποιος ερασιτεχνης. Εκτος αυτου στους 107,7 δεν λαμβανω και δεν πρεπει να παιζει κατι.
Μαλλον επεστρεψε στους 107,8 ο star fm. Λετε να επιστρεψει ο Ακτινα ? Παντως οταν μεταφερθηκε ο star fm απο τους 107,8 στους 107,7 στα Νοτια Προαστια ετρωγε γερη ταπα απο το Ραδιο Νεμεα 107,6 ομως στο κεντρο βελτιωθηκε η ληψη του καθως απειχε 0,3 mhz απο τους διπλανους του 107,4 και 108.
Υ.Γ. 02:25 Αυτη τη στιγμη στους 107,7 ο star fm στερεοφωνικα. Η πλακα ειναι οτι ενω στους 107,7 στην περιοχη μου ο star fm δεν εχει και το καλυτερο σημα, αυτο που ακουγα πριν λιγες ωρες κατα τις 00:00 περιπου στους 107,8 ειχε τελειο σημα και ηταν μονοφωνικο. Αρα μπορει να ηταν καποιος ερασιτεχνης με μεγαλη ισχυ η κοντινος μου. Χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια δεν ακουσα πολυ ωρα .Παντως στους 107,7 εκεινη την ωρα, οσο και να προσπαθησα με πολυ καλο δεκτη δεν ελαβα τιποτα.

Και αυτη τη στιγμη, εγω ο ιδιος προσωπικα θα γραψω ενα μικρο αρθρο, προκειμενου να λυσω καποιες αποριες που εχω. :idea:
Οποτε το παρακατω κειμενο ειναι written by fasma!!  :lol:

Ενας ακροατης θυμαται...
Σταθμοι που εξαφανιστηκαν μυστηριωδως απο τα fm της Αθηνας εν μια νυκτι!!!

Επιτρεψτε μου να κανω μια αναφορα σε καποιους παλιους ραδιοφωνικους σταθμους της Αττικης που υπηρχαν καποτε στη μπαντα των fm, οι οποιοι ομως απο τη μια μερα στην αλλη εξαφανιστηκαν εντελως ξαφνικα, δεν επεστρεψαν ποτε μεχρι τωρα, δεν δημοσιευτηκε πουθενα επισημα η διακοπη τους και οι λογοι της, και εγω προσωπικα δεν εμαθα ποτε τι μπορει να συνεβη που να οδηγησε στην εξαφανιση τους. Κυριως αναφερομαι σε σταθμους που εξεπεμπαν απο τον Υμηττο η αλλα μεγαλα βουνα της Αττικης, με 24ωρο προγραμμα και διαφημισεις, οι οποιοι ομως δεν ειχαν αδεια η βεβαιωση νομιμου λειτουργειας.
Και ξεκιναμε:
1. Ραδιο Taxi στους 104,2. Ο εν λογω σταθμος εξεπεμπε απο Υμηττο στους 104,2 μεχρι το Μαρτιο - Απριλιο του 2010 αν θυμαμαι καλα. Μια μερα λοιπον ο Μινορε fm εφυγε απο προηγουμενη συχνοτητα οπου εξεπεμπε και μεταφερθηκε στους 104,2. Ωστοσο θυμαμαι οτι εκεινες τις μερες, ο Paradise του Πορου μεταφερθηκε απο τους 106,8 στους 106,7 και ακουγοταν μια χαρα και στο κεντρο της Αθηνας. Τωρα θα μου πειτε, τι σχεση εχει ο Paradise με το θεμα του Μινορε fm? Απλα συνεβη το εξης κουφο: Λιγες μερες μετα λοιπον, ο Paradise επεστρεψε ξανα στους 106,8 και ανοιξε καποιο αλλο νεο μηχανημα στους 106,6 χωρις ονομα (με πολυ δυνατο σημα υποθετω οτι εξεπεμπε απο βουνο) , οποτε οταν ο 104,2 ειχε ζωντανες εκπομπες, το 106,6 αναμετεδιδε τις ζωντανες εκπομπες του 104,2, ενω τις υπολοιπες ωρες οι 104,2 και 106,6 ειχαν διαφορετικο προγραμμα. Και το σημαντικοτερο απ'ολα: Οσο καιρο λειτουργουσε το μηχανημα στους 106,6 (νομιζω ενα μηνα η λιγοτερο απο μηνα) ο Paradise στους 106,8 εκανε αναμεταδοση τις ζωντανες εκπομπες των 104,2 και 106,6 ενω τις υπολοιπες ωρες ειχε και αυτος το δικο του προγραμμα. Η αναμεταδοση γινοταν σιγουρα μεσω Internet καθως οι 104,2 και 106,6 δεν ειχαν καμια χρονικη διαφορα στη μεταδοση ενω ο Paradise 106,8 ειχε καθυστερηση αρκετων δευτερολεπτων. Για να επανελθουμε στο θεμα μας ομως ,μολις ο Μινορε πηγε στους 104,2, ο Ραδιο Taxi που εξεπεμπε εκει, εξαφανιστηκε εντελως και ουτε που ξανακουστηκε ποτε σε καποια αλλη συχνοτητα.
2. Ακτινα fm στους 107,6. Τον περασμενο Σεπτεμβριο, με την μεγαλη εφοδο που εγινε στον Υμηττο (που εκλεισαν διαπαντως οι Hot fm Και Air) εκλεισε και αυτος μαζι για λιγες μερες. Ωστοσο μετα συνεχως ανοιγε και μετα απο λιγες μερες εκλεινε παλι και αυτο το σκηνικο παιζοταν συνεχεια. μια ανοιγε δηλαδη και μια εκλεινε. Μεχρι που καποια στιγμη εξαφανιστηκε και λιγες μερες μετα ο διπλανος του Star fm που επαιζε στους 107,8 μετακομισε στους 107,7. Απο τοτε μεχρι και τωρα ο Ακτινα fm δεν εχει ξανακουστει στα fm της αθηνας.
3. Φλογα fm. O σταθμος αυτος αλλαξε πολλες συχνοτητες. Κυριως ηταν στους 95,8 για πολλα χρονια. Ομως περασε απο τους 100, απο τους 99,8 και πολυ παλια πριν 7-8 χρονια τον θυμαμαι καπου στους 106,2-3 η καπου εκει τελοσπαντων (εκτος αν ηταν αλλος με το ιδιο ονομα). Η τελευταια του συχνοτητα ηταν η 95,8 μεχρι τα τελη του 2009 (δεν θυμαμαι μηνα ακριβως), με πολυ δυνατο σημα, ομως μεσα σε μια νυχτα εξαφανιστηκε κι αυτος, και δεν τον ξανακουσα ποτε. H συχνοτητα 95,8 εμεινε κενη απο τοτε (σχετικα παντα διοτι ακουγεται ο θορυβος του flash που βγαινει δυνατα στους 96).
4. Club fm 100. Αλλος ενας σταθμος που εξαφανιστηκε σε μια νυχτα. Βασικα κατα περιοδους ανοιγε και μετα εκλεινε και που εκλεισε τελειως. Δεν γνωριζω περισσοτερες λεπτομερειες.
5. Jizz fm. Τον σταθμο αυτο τον πρωτοακουσα με πολυ δυνατο σημα στους 101,55 να εκπεμπει μαλλον απο καποιο βουνο υποθετω. Σε καποια φαση γυρω στα τελη καλοκαιριου του 2009, τον ακουσα με κακο σημα ομως στους 91,8. Μετα εξαφανιστηκε απο εκει και καπου στα τελη του 2009 - αρχες του 2010 τον ακουσα παλι με χαλια σημα στους 99,8 υποθετω απο Πυροβολεια Αιγαλεω η καπου εκει (αν και εφοσον επαιζε απο βουνο), διοτι στα δυτικα ακουγοταν καλα ενω στο Κεντρο της αθηνας ετρωγε ταπα απο την Ερα των Γερανειων που βγαινει στους 99,9. Καπου στον Φεβρουαριο του 2010 θυμαμαι ανοιγει ενα δυνατο μηχανημα πανω του και τον ταπωνει, οποτε μερικες μερες μετα ο jizz επαψε να εκπεμπει και δεν ξαναεμφανιστηκε ποτε. Το νεο μηχανημα που ανοιξε, εξεπεμπε στους 99,8 σιγουρα απο βουνο, χωρις ονομασια με λαικα τραγουδια, διαφημισεις ενω τα βραδυα εκανε αναμεταδοση του προγραμματος ενος πολυ γνωστου νυχτερινου club των δυτικων προαστιων. Η κατασταση αυτη εμεινε ετσι για λιγους μηνες οπου μια μερα ξαφνικα εξαφανιστηκε, δεν ξανακουστηκε ποτε και πουθενα και λιγο καιρο αργοτερα ανοιξε εκει ο ηδη υπαρχων σταθμος στους 99,8 απο Υμηττο με παλια λαικα και ρεμπετικα.
6. Ενας ακομα σταθμος που δεν ξερω αν εξακολουθει να υφισταται ειναι ο fm1 που επαιζε στους 101,55 (και σε καποια φαση στους 97,8 πριν ανοιξει ο Βερονικα που εγινε Real). Οπως ειπα προηγουμενως ενα φεγγαρι ειχε εξαφανιστει και στη θεση του ηταν o jizz fm. Ωστοσο , δεν εχω παρακολουθησει συχνα αυτη τη συχνοτητα, οποτε αυτο που μπορω να πω  ειναι οτι πλεον στη συχνοτητα αυτη ακουγεται κατι με λαικα, χωρις ονομα και το σημα του σε σχεση με τον fm1 ειναι η μερα με τη νυχτα (ο fm1 ειχε δυνατο σημα , ενω αυτος οχι), και δεν γνωριζω αν ο τωρινος σταθμος εχει καποια σχεση με τον fm1 η οχι.
7. Παθος fm. Πολυ παλιος σταθμος απο εξεπεμπε το καλοκαιρι του 2001, λιγο καιρο μετα το μεγαλο κλεισιμο των σταθμων στον Υμηττο της 27ης Μαρτιου (και καλα λογω του αεροδρομιου) στους 87,6 οπου καπου το φθινοπωρο του 2001 εξαφανιστηκε ξαφνικα απο εκει. Ωστοσο το καλοκαιρι του 2002, επανηλθε στους 105,5 απο Υμηττο (εκτος αν ηταν αλλος με το ιδιο ονομα) και μαλιστα εκανε εκπομπη εκει 14:00 - 16:00 o Μαριος ο Blackman (οχι αναμεταδοση, κανονικη εκπομπη οπου ανεφερε ο ιδος το ονομα "Παθος Fm" και τη συχνοτητα 105,5). Εκεινη την περιοδο ο Blackman, δεν εξεπεμπε στην Αθηνα παρα μονο στην επαρχια. Καπου στα τελη του 2002 εξαφανιστηκε σε μια νυχτα κι αυτος και δεν θυμαμαι να τον ξανακουσα στα fm.
Πολλα αν ψαξω καλα την μνημη μου θα μπορεσω να θυμηθω. Ισως καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο να επανελθω. Συγχωρεστε με για καποια ορθογραφικα λαθη που ισως να εγιναν λογω κεκτημενης ταχυτητας.
Οποιοσδηποτε θελει μπορει να προσθεσει και αλλα στοιχεια η να με διορθωσει σε περιπτωση που κανω καποιο λαθος. Δεκτο οποιοδηποτε σχολιο. Αυτο που θα ηθελα ομως να μαθω, ειναι οι λογοι για τους οποιους εκλεισαν οι παραπανω σταθμοι. Πιστευω οτι ενας απο αυτους, ειδικα στους σταθμους που εξαφανιστηκαν προσφατα ειναι σιγουρα η οικονομικη κριση.
Σας ευχαριστω παρα πολυ!! Να ειστε παντα καλα!!

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Έχω και εγώ την ίδια περιέργεια για όλους αυτούς τους σταθμούς!  Να προσθέσω πως ο 104.2 ονομαζόταν κάποτε Top FM πριν γίνει Ράδιο Ταξί και στους 99.8 είχαμε για μερικά χρόνια το Ράδιο Άστρο (που πριν το 2001 έπαιζε στους 97.9).  Επίσης άλλοι σταθμοί που είχαν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια άλλα έχουν εξαφανιστεί είναι οι:

93.8 Ράδιο Μεσόγεια (κάποτε πριν από το 2001 έπαιζε στους 95.8)
98.0 Liquid (είχε βγει στους 98 αντί για τον Free FM για ένα διάστημα)
105.0 - είχε βγει εδώ ένας σταθμός με ξένη μουσική 80s..μπορεί να ήταν και στους 106 για ένα φεγγάρι
106.0 - Ράδιο Ζήτα
106.4 - Χρώμα FM - είχε αναφερθεί εδώ στο φόρουμ και πρέπει να έπαιζε από τον Υμηττό.  Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος με τον Χρώμα FM που εξέπεμπε δίπλα, στους 106.3, μέχρι το μεγάλο κλείσιμο των σταθμών το 2001.
106.9 - έβγαινε ένας με κλαρίνα και τάπωνε την συχνότητα του Κόσμος 93.6 από Υμηττό

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα και παλι!!
Το γνωριζω οτι ο Radio Taxi στους 104,2 ονομαζοταν και Top fm και δεν εχει ουτε ειχε ποτε καμια σχεση με τον Top fm Πειραια που παιζει στους 102,8. Δηλαδη πριν 3 χρονια που θυμαμαι, υπηρχαν δυο εντελως διαφορετικοι σταθμοι με το ιδιο ονομα, ο ενας στους 104,2 που εντελλει εξαφανιστηκε τον Μαρτιο του 2010 και ο Top fm Πειραια στους 102,8 που υπαρχει μεχρι και σημερα (πριν 3 χρονια που τον πρωτοακουσα θυμαμαι οτι εβγαινε με το ονομα "Πειραιας fm 102,8" και μετα απο λιγο καιρο το αλλαξε σε "Top fm Πειραια"). Επισης ο σταθμος στους 104,2 εκτος απο τα ονοματα "Radio Taxi" και "Top fm" ειχε χρησιμοποιησει και το ονομα "Λαικος fm"!! Δηλαδη ειχε αλλαξει 3 ονοματα!!!!!
Το Ραδιο Αστρο το θυμαμαι στους 99,8 μεχρι και τα τελη του 2007, οπως επισης και κατα το 2004 - 2005 στους 102,8 (δεν πρεπει να εξεπεμπε τοτε η ΕΡΑ στους 102,9 ακομα). Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα ηταν στους 102,8 και 99,8 οι ιδιοι ιδιοκτητες σιγουρα. Μπορει και να ηταν, μπορει και να μην ηταν.
Το Ραδιο Μεσογεια εκλεισε με τη μεγαλη εφοδο που εγινε στον Υμηττο τον περασμενο Σεπτεμβριο.
Τον Liquid στους 98, αν και εχω ακουσει οτι υπηρχε πολυ πριν τον free fm, δεν τον εχω ακουσει ποτε μου, ποσο μαλλον επι εποχης free fm.
Στους 105 γυρω στα τελη του 2005 ειχε βγει ο σταθμος που λες με τα ξενα με σποτακι που ελεγε μονο "105 fm". Εμεινε στον αερα λιγο καιρο και εξαφανιστηκε. Καπου διαβασα οτι ειχε παει μετα για λιγες μερες στους 106, αλλα δεν τον ελαβα ποτε εκει.
Για το Ραδιο Ζητα στους 106, ουδεν σχολιον εδω.
Στους 106,4 γυρω στις αρχες του 2009, βγηκε για κανα δυο μηνες ο Χρωμα fm μαλλον απο Υμηττο. Θυμαμαι ενα Σαββατο βραδυ γυρω στις 8 εβαλα να ακουσω Αργοσαρωνικο και ακουω ενα αδιαμορφωτο και απο κατω ακουγοταν σαν παρεμβολη το σημα του Αργοσαρωνικου. Μετα απο καμια περιπου ακουγα ξενα και τα σποτακια του σταθμου, ενα εκ των οποιων "Χρωμα fm! Ζωη με χρωμα! Βαλε χρωμα στη ζωη σου!" Αναφορες ληψης τοτε ελεγαν οτι προς Πειραια ετρωγε ταπα απο τον Αργοσαρωνικο. Καποια μερα μετα απο κανα δυο μηνες εξαφανιστηκε ξαφνικα.
Για τον 106,9 αν και εχω διαβασει πραγματα, δεν τον εχω ακουσει ποτε μου.
Αυτα θυμαμαι αυτη τη στιγμη! Σ'ευχαριστω neo 11 για τις διορθωσεις σου και τις προσθηκες!! Τα λεμε παιδια!!

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
O Liquid είχε εκπέμψει κάποτε γύρω στο 1999 στους 103.4.  Πριν από αυτόν είχε εκπέμψει από την ίδια συχνότητα ένας Beat FM και μετά από αυτόν βγήκε στην συχνότητα ο Κρήτη FM, που είναι σήμερα στους 87.5.  Θυμάμαι πως γινόταν πόλεμος στην λήψη του 103.4 και του διπλανού τότε αναμεταδότη του Μελωδία στους 103.3 από την Πάρνηθα (ο οποίος έπιανε για πλάκα και μέσα στα Χανιά τους καλοκαιρινούς μήνες...πολλά τα κιλοβάτ του Αλαφούζου και όπως πάντα με οικολογική συνείδηση!).

Για να γυρίσουμε στο θέμα, κάποια στιγμή ο Free FM άλλαξε μουσικό ύφος και από 80s άρχισε να παίζει ξένη dance μουσική, και μετά από λίγο καιρό (γύρω στον Αύγουστο η τον Σεπτέμβριο του 2010) βγήκε ο Liquid FM από την συχνότητα 98.0.  Δεν κράτησε για πολύ, και μετά από λίγο επέστρεψε ο Free, πάλι με μουσική 80s.  Νομίζω πως ο Liquid εκπέμπει τώρα σαν web radio.

Περίπου την ίδια εποχή, αν δεν κάνω λάθος, ο 107.2 άλλαξε και αυτός μουσικό ύφος και από 80s και italo disco που έπαιζε, το γύρισε σε trance, και άλλαξε μερικές φορές όνομα.  Από Blue Space FM έγινε Bad Radio, μετά Future Radio και τώρα εκπέμπει με το όνομα Trance Radio.

Άλλο ένα ραδιόφωνο που εξαφανίστηκε σχετικά πρόσφατα είναι το Boom Radio, που έπαιζε στους 95.8 πριν εκπέμψει από εκεί ο Φλόγα FM και μετά νομίζω πήγε στους 95.4.  

Όπως ανέφερε ο fasma, ο Φλόγα είχε εκπέμψει για πολύ καιρό στους 106.3 μετά το κλείσιμο των πολλών σταθμών το 2001.  Μαζί με αυτόν είχε βγει ο Digital στους 106.7, ο Πάθος στους 105.5, ο Powerplay FM στους 104.6 (o παλαιός NRG με άλλο όνομα, πριν την επαναλειτουργία του στους 105.5 για λίγο καιρό πριν ανοίξει ο Στο Κόκκινο), ένας Ράδιο Διάσταση στους 104.3 η 104.4, ο Μαχητής στους 88.4 (πειρατική μορφή του Ατλαντις), και το Ράδιο Αναγέννηση (Blackman) στους 99.7!  Επίσης κάποια στιγμή βγήκε ένας Greece FM στους 106.9 με λαϊκά τραγούδια.  Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε πολύ παλιά ένας σταθμός με την ονομασία Radio Greece στους 97.9 άλλα δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ των σταθμών!

Α, και κάτι άλλο... είχα διαβάσει ότι ο FM1 που έβγαινε στους 101.55 και για λίγο στους 97.8 ήταν η συνέχεια του Ράδιο Ειρήνη που έπαιζε κάποτε, πριν πολλά χρόνια, κάπου γύρω στους 103.2.  Ενώ και ο Στυλ FM πρέπει να είναι η συνέχεια κάποιου σταθμού που λειτουργούσε πριν το 2001 κάπου στους 106.8-106.9.  Πάντως, κάπου είχα διαβάσει πριν 3 χρόνια περίπου πως στους 104.8 είχε βγει ένας Champion FM...αν αληθεύει μπορεί να ήταν ο ίδιος που κάποτε εξέπεμπε στους 93.1, πάντα στην προ-2001 εποχή.  

Πιστεύω πως θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση και να μιλήσουμε και για παλιά ραδιόφωνα που υπήρχαν πριν το 2001 και τα οποία έχουν χαθεί, καθώς και για τα πολλά...περίεργα που έχουν περάσει από τα Αττικά ερτζιανά!

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
1 ) sprint fm  ακουγοταν απο το 92 στους 89.2 απο υμηττο ; . εκλεισε και μπηκε ο life για 2 χρονια .η συχνοτητα εμεινε κενη μεχρι την επανεμφανιση το σπριντ απο αιγινα;δεν επιανε μετα το ελληνικο
2) ανδρομεδα 87.5 .οταν εκλεισε εμαθα οτι ειχε γινει dream
3) απολλων 90.4 με διαφημισεις απο βδ προαστια με ληψη μονο μετα το αεροδρομιο
4) 88 κλικ 88.2 ατλαντις 88.4 σεβεν και ολα απο αιγινα με καθαρο σημα
5) 92.5 λαμψη απο αιγινα.μονο σημα με το στερεο να αναβοσβηνει καιγοντας το ραδιοφωνο
6)champion 93.2  και στα δυτικα 93.15 λογω  ραδιο υγεια -οικολογια  93.3.απο δεκεμβρη 2000  καλυτερη ληψη στους 93.25 στα ανατολικα προαστια γιατι ετρωγε ταπα απο τον καρμα 93.05
7) φλας 93.05 απο αιγινα.ιδιων συμφεροντων και ο καρμα 93.05 με περιορισμενη ληψη απο υμηττο που προλαβε να λειτουργησει μονο 4 μηνες
8)σαρωνικος 94.9 εκλεισε το 2002 και λειτουργει τωρα ως αργοσαρωνικος
9) αιας 95.4  και play 97.5  απο σαλαμινα που εδινε ταπα στον ξενιο.πολυ καλο σημα και τα 2
10) 97.9 υμηττος-αιγαλεω αστρο και γερανεια νετ.απο διπλα στους 98 με μικρη ληψη ο σκαιροκ και απο τον γεναρη του 2001 και ο προφιτ 98.1
11)101.1 και 103.4 δεκαδες σταθμοι
12) 2 φμ και ραδιο αμφιαλη 105.3.φευγει ο 2 και γινεται φμ 252 106.85 καλυπτωντας  την κενη συχνοτητα που αφησε ο hot lips 106.9 που δεν παρεμβαλε τον φαρο 106.9 απο το ψυχικο.στους 105.3 ο αμφιαλη εγινε πειραιας φμ και ανοιξε και ο ροκ ρεντιο που ακουγοταν και απο το αιγαλεω στους 105.2
13) 106.7 eva 106.7 poros paradise 106.8 radio greece 106.85 fm 252 107.05 blue sky 107.1 mellon απο πειραια 107.1 radio asty 107.3 alpha sports.αυτα μετα το ελληνικο.στην αθηνα ηταν 106.6 eva  107.2   blue sky 107.4 alpha sports και περιξ του ψυχικου ο φαρος 106.9 και νομιζω υπηρχε και στην ηλιουπολη τοπικος στους 106.9.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
1. Ο Sprint FM νομίζω πως εξέπεμπε αρχικά από τους 105.3 και όχι τους 89.2.  Τουλάχιστον το 1996-97 τον θυμάμαι σε εκείνη τη συχνότητα, και αργότερα στους 89.2.  Πότε εμφανίστηκε ο Σπριντ ξανά από Αίγινα?

2. Ο Ανδρομέδα FM συνεχίζει μέχρι σήμερα ως web radio.  Όσο για το Dream FM, δεν νομίζω να πρόλαβε πάνω από μερικούς μήνες στον αέρα πριν το κλείσιμο των σταθμών.  Ήταν συμφερόντων Κουρή?

4. Πότε βγήκε ο Ατλαντις στους 88.2 από Αίγινα?  Εγώ κάποια στιγμή το 1999-2000 θυμάμαι πως εξέπεμπε στους 90.05 από Υμηττό και 89.95 από Αίγινα.

7. Ο Κάρμα είχε βγει τότε το 2000-2001 και μετά το κλείσιμο των σταθμών το Μάρτιο του 2001 συνέχισε προκλητικά την λειτουργία του από την πρώην τρίτη (!) συχνότητα του Flash και μάλιστα μεταφέρθηκε λίγο ποιο πέρα, στους 93.1 ακριβώς.  Δεν έμεινε όπως στον αέρα για πολύ.  Ο Φλας για χρόνια έπαιζε και στους 95.8 η 95.9 από Πάρνηθα και μετά το κλείσιμο του Κάρμα ξαναβγήκε ο Φλας από Αιγάλεω με πανίσχυρο σήμα στους 104.8.  Αυτή η μετάδοση κράτησε μέχρι το 2006 η 2007.  Είχε ακουστεί πως για ένα διάστημα μετά το 2001 έπαιζε και στους 101.1 στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας έξω από το Λεκανοπέδιο.  Ενώ είχε γίνει τόσος ντόρος για τις δήθεν παρεμβολές στο αεροδρόμιο, εκείνη την εποχή πολλοί είχαν αρπάξει δεύτερες και τρίτες συχνότητες, με τον Flash να κατέχει τα πρωτιά.  

8. Το Ράδιο Αίας στους 95.8 δεν ήταν?  Νομίζω πως στην περιοχή του Πειραιά ήταν και ένας άλλος σταθμός, ο Diva 1035 (καμιά σχέση με τον Diva FM) επίσης στους 95.8.  Τον Play FM τον άκουσα τελευταία το καλοκαίρι του 2004 στους 98.1.  

10. Πριν βγει ο Πρόφιτ στους 98.1 έπαιζε τίποτα σε εκείνη τη συχνότητα?  Κάποτε είχε ακουστεί πως ο 984 θα έβγαζε ένα δεύτερο σταθμό από εκεί (ίσως ήταν η αρχική σκέψη για τον σταθμό που άνοιξαν αργότερα στους 104.4) και παλιότερα, το 1997-99 θυμάμαι πως κάτι ακουγόταν εκεί άλλα δεν άκουσα ποτέ όνομα σταθμού.  

11. Στους 101.1 θυμάμαι την Αθηναϊκή Ραδιοφωνία, μετά τον Ζεύξη FM, και μετά από την άνοιξη του 2000 και μετά τον Ρυθμό 101,1.  Στους 103.4 έχουν παρελάσει πολλοί σταθμοί.  Αυτοί που ανέφερα παραπάνω, και κάποιοι άλλοι... ΠΑΚΟΕ FM, Ράδιο Όλυμπος, κλπ.

13. Είχα ακούσει και μέσα στην Αθήνα το FM 252 πάντα στους 106.85.  Στους 107 ακουγόταν ένας σταθμός χωρίς όνομα (τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι να είχε πει όνομα) με λαϊκά.  Μετά όταν πουλήθηκε το Radio Star στους 101.5, νομίζω πως μεταφέρθηκε στους 107 σαν Άστρα FM για λίγους μήνες μέχρι το κλείσιμο των σταθμών.  Το Radio Star πουλήθηκε και έγινε Radio One, που ήταν συμφερόντων Κουρή και μετά το Μάρτιο του 2001 είχε βγει από εκεί για λίγο καιρό το Love Radio, όπως και στους 99, 99.2 και 99.4!

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Έχω παρατηρήσει κάποιες παρεμβολές στο σήμα του Star FM 107.7 τις τελευταίες μέρες.  Σαν να υπάρχει κάποιος άλλος σταθμός εκεί από κάπου αλλού, που όμως δεν μπορώ να τον διακρίνω.  Επίσης ακούγεται και λιγάκι ο Μινόρε 104.3!  Αυτά αν μετακινήσω λιγάκι το ραδιόφωνο μου, αλλιώς ακούγεται με δυνατό σήμα ο 107.7 εδώ στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Με την έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα αυτή την ώρα, είναι εκτός λειτουργίας οι:

Ράδιο Άστυ 90.6
Ράδιο Επικοινωνία 94.0
Rock FM 96.9
Free FM 98.0 (φέρον σήμα)
Μινόρε FM 104.3 (και έτσι ακούγεται μέσα στο κέντρο της Αθήνας το Ράδιο Ερμιονίδα με ένδειξη RDS!)
Στυλ FM 104.8
Star FM 107.7
Ηχόραμα 108.0

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Επίσης:

Έχει χαλάσει το link του Κόσμος 93,6 από Υμηττό και έτσι ο πομπός εκπέμπει χίονια (107.0)

Λειτουργεί ξανά ο Rock FM 96.9

O Ατλαντίς, που ήδη είχε χαμηλή ισχύ από τον Υμηττό, τώρα εκπέμπει με ακόμα ποιο χαμηλή ισχύ και ακούγεται με χιόνια.  Ποιότητα σήματος περίπου 25% στο Sangean.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
δεν νομίζω να έχει ραδιοζευξη ο κόσμος αν θυμάμαι καλά παίζει μέσω ΟΤΕ
ο πομπός είναι εκτός στους 107
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Είσαι σίγουρος για αυτό?  Γιατί το ραδιόφωνο μου στο αυτόματο σκανάρισμα σταματάει κανονικά στους 107 και δείχνει και σήμα γύρω στα 90% άλλα ακούγονται χιόνια.  

Επίσης, ακόμα εκτός λειτουργίας οι: Ράδιο Άστυ, Στυλ FM, και ο Free FM ακόμα με φέρον σήμα.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
ναι! μάλλον έχει θόρυβο η συχνότητα σε 3 δεκτες πάντως με τυς οποίους δοκίμασα κανέις τους δεν κλειδώνει και στον ενα ακούω χαμηλά και ξύσιμο απο τους 107,2
το ραδιοαστυ ειναι ανοιχτό αλλά με απαίσιο ήχο
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Αυτή τη στιγμή έχουν επανέλθει όλοι εκτός το Ράδιο Άστυ, που μάλλον παίζει μόνο από Αίγινα.  Από Υμηττό δεν υπάρχει ίχνος, τουλάχιστον εδώ στο κέντρο που βρίσκομαι.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Μια ενδεικτική καταγραφή ραδιοφωνικού τοπίου στη νότια Αττική χωρίς οπτική επαφή με αιγινα, υμηττό κ παρνηθα

η λήψη εγεινε σάββατο βράδυ στη λεωφόρο Σαρωνίδας-Αναβύσου, στην κατηφόρα σε υψόμετρο περίπου 80 μ
γενικά τα ραδιόφωνα των Χανίων βγαίνουν καλά στα παράλια ειδικά της ΕΡΑ
επίσεισ πολλα δεν έχουν rds... με εξαίρεση το magic που ερχετε πολυ ευκολα
ο υμηττοσ κ η παρνηθα φαίνεται πως έρχετε από ανάκλαση γιατί από πισω μου ήταν το βουνό Όλυμπος Αττικής

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Λοιπόν να συνδράμω 1 , 2 πραγματάκια που τυχαίνει να έχω ακούσει ή και να έχω δει ο ίδιος. O free fm στους 98 είναι ο ίδιος σταθμός με αυτόν που ήταν στους 103,4 πριν το 1997 (εάν θυμάμαι καλά) ίδιος με το μετέπειτα ΒΕΑΤ FM (σταθμός που στήθηκε από τον Γ.Σανιέ με στούντιο κάπου στον Αγιο Δημήτριο ακριβώς μετά από το κλείσιμο του life fm 892 και με πολλούς παραγωγούς από αυτόν να ακολουθούν στο νέο αυτό εγχείρημα), ίδιος  Liquid fm (μετά το ξαφνικό ναυάγιο του beat) πάντα στην ίδια συχνότητά και με τα ίδια ακούσματα. Αφού και αυτό το εγχείρημα μετά απο λίγο χρονικό διάστημα ναυάγησε + οτι ήρθε και το μαζικό κλείσιμο του ΥΜΗΤΤΟΥ περιπλανήθηκε για λίγο σε μερικές συχνότητες και μετά από από ένα ή δυο χρόνια καπέλωσε τον πειρατικό 98fm (αναρχικό σταθμό που εκπεμπε από την πολυτεχνειούπολη ζωγράφου) παίζοντας 80's και αυτή την φορά με όνομα free fm. Στα μέσα του 2005 αποφασίζεται ο σταθμός να παίζει και 90's με πολλά ακούσματα από την εποχή του πάλε ποτέ life fm αλλα και με ραπ και ροκ εκπομπές. Μετά από μερικά χρόνια ο σταθμός κόβει τελείως το 80's και γίνετε αμιγώς dance με πάρα πολλούς παράγωγους απο τον life των 90's να ξανά βγαίνουν στο μικρόφωνο. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού του 2010 που ο "ιδιοκτήτης" ρίχνει πόρτα και βάζει 80's και πάλι με rotation από pc !! . Όλα αυτά τα χρόνια του free fm έχουν γίνει αρκετά τραγελαφικά. ειδικά με την μόνιμη κόντρα με τον 98fm με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της διεύθυνσης του στούντιο του free ( ευτυχώς το ποστ στο φόρουμ τους διαγράφηκε σχεδόν άμεσα και δεν έγινε τίποτα τελικά). Παραδέχομαι τα παιδιά πάντως στον αναρχικό 98fm (αυτοδιαχειριζόμενο !!) σταθμό που δεν το έχουν βάλει κάτω και τόσα χρόνια και δεν άλλαξαν ποτέ συχνότητα και το παλεύουν ακόμα. Όπως παραδέχομαι και τον Χ.Σ που είχε φτιάξει έναν πολύ καλό dance σταθμό με πολλά events (φυσικά μέχρι το ξαφνικό άδειασμα του "ιδιοκτήτη" πέρυσι ). Η συνέχεια του τότε free δεν είναι το Liquid web radio αλλά τo web radio του life892.com

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΑ FM ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 17/06/2011

87.5 Κρήτη FM [Υμηττός]
87.7 Εν Λευκώ [Υμηττός - Αίγινα]
88.0 Oasis 88 [Υμηττός - Αίγινα]
88.3 V FM [Υμηττός - Αίγινα]
88.6 Fresh [Υμηττός - Αίγινα]
88.9 Play fm [Υμηττός - Αίγινα]
89.2 Music 89,2 [Υμηττός - Αίγινα]
89.5 Ρ/Σ Εκκλησίας [Υμηττός]
89.8 Δρόμος [Υμηττός - Αίγινα]
90.1 902 Αριστερά [Υμηττός]
90.4 Κανάλι 1 [Υμηττός]
90.6 Ράδιο Άστυ [Υμηττός]
90.7 Ράδιο Άστυ [Αίγινα]
90.9 ΕΡΤ - Τρίτο Πρόγραμμα [Υμηττός]
91.2 Πειραική Εκκλησία [Υμηττός]
91.4 Κρητική Ραδιοφωνία Αττικής [Πυροβολεία Αιγάλεω]
91.6 ΕΡΤ - ΝΕΤ [Πάρνηθα]
91.8 Free Angel [?] (Λαμβανεται στον Πειραια - αναμετάδοση από internet)
92.0 Galaxy [Υμηττός - Αίγινα]
92.3 Λάμψη [Υμηττός - Αίγινα]
92.6 Best Radio [Υμηττός - Αίγινα]
92.9 Kiss FM [Υμηττός - Αίγινα]
93.2 Happy [Υμηττός - Αίγινα]
93.4 Je t’aime [?] (Λαμβανεται στον Πειραια - αναμετάδοση από internet)
93.6 ΕΡΤ - Kosmos 93,6 [Πάρνηθα]
94.0 Επικοινωνία [Ζαχαρίτσα]
94.3 Ξένιος FM [Καματερό] (Κλειστός μετά από κλοπή μηχανημάτων)
94.3 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
94.6 Sport FM [Υμηττός]
94.9 Ρυθμός [Υμηττός - Αίγινα]
95.2 Athens Deejay [Υμηττός - Αίγινα]
95.4 Blackman [?] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια - αναμετάδοση από internet)
95.6 ΕΡΤ - Τρίτο Πρόγραμμα [Πάρνηθα]
95.8 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
96.0 Flash [Υμηττός - Αίγινα]
96.3 Red [Υμηττός - Αίγινα]
96.6 Δίφωνο [Υμηττός - Αίγινα]
96.9 Rock FM [Υμηττός]
97.2 Antenna FM [Υμηττός - Πάρνηθα - Αίγινα]
97.5 Love Radio [Υμηττός - Αίγινα]
97.8 Real FM [Υμηττός - Αίγινα]
97.9 ΕΡΤ - ΝΕΤ [Γεράνεια]
98.0 Free FM [Υμηττός]
98.0 98 fm [Κέντρο Αθήνας]
98.1 98 fm [Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου]
98.1 Ερασιτεχνικός [?] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
98.3 Αθήνα 9,84 [Υμηττός]
98.6 Ντέρτι [Υμηττός - Αίγινα]
98.9 Ράδιο 9 [Υμηττός - Αίγινα]
99.2 Μελωδία FM [Υμηττός - Αίγινα]
99.5 Βήμα FM [Υμηττός - Αίγινα]
99.8 99,8 [Υμηττός]
99.9 ΕΡΤ - Δεύτερο Πρόγραμμα [Γεράνεια]
100.1 Ράδιο Ένταση [Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου]
100.3 ΣΚΑΙ 100,3 [Υμηττός - Πάρνηθα - Αίγινα]
100.6 Αδιαμόρφωτο σήμα - Ο παλιός πομπός του ΣΚΑΙ [Πάρνηθα]
100.9 ΕΡΤ - ΕΡΑ Σπορ [Πάρνηθα]
101,1 F1 [Αράχναιο] (Εκπέμπει από Κορινθία, αλλά ακούγεται στα Νότια Προάστια)
101,1 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
101.3 Δίεση [Υμηττός - Αίγινα]
101,5 Ερασιτεχνικος [?]
101.6 ? [?]
101.8 ΕΡΤ - ΕΡΑ Σπορ [Υμηττός]
102.2 Σφαίρα [Υμηττός - Αίγινα]
102.5 Nitro [Υμηττός - Αίγινα]
102.7 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
102.8 Top FM Πειραιά [Ερασιτεχνικός]
102.9 ΕΡΤ - Δεύτερο Πρόγραμμα [Πάρνηθα]
103.1 Blackman [Πυροβολεία Αιγάλεω]
103.3 Sentra FM [Υμηττός - Αίγινα]
103.5 Heart fm [Άιγινα?] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
103.7 ΕΡΤ - Δεύτερο Πρόγραμμα [Υμηττός]
104.0 Παρέα FM [Υμηττός]
104.3 Μινόρε Fm [Υμηττός]
104.3 Ράδιο Ερμιονίδα [Κρανίδι?] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
104.6 104,6 [Δαρδίτσα Πόρου?] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
104.8 104,8 [Υμηττός]
105.0 ΕΡΤ - ΕΡΑ Σπορ [Γεράνεια]
105.2 Atlantis FM [Υμηττός]
105.4 Παλμός [Δαρδίτσα Πόρου] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
105.5 Στο κόκκινο [Υμηττός]
105.8 ΕΡΤ - ΝΕΤ [Υμηττός]
106.0 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
106.2 Mad Radio [Υμηττός - Αίγινα]
106.4 Ράδιο Αργοσαρωνικός [Δαρδίτσα Πόρου] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
106.5 Διάφοροι Ερασιτεχνικοί [?]
106.7 ΕΡΤ - Φιλία [Πάρνηθα]
106.8 Paradise Radio [Δαρδίτσα Πόρου] (Λαμβάνεται μονο στα Νοτια Προάστια)
107.0 ΕΡΤ - Kosmos 93,6 [Υμηττός]
107.2 Trance Radio  [Υμηττός]
107.4 New Radio [Ζαχαρίτσα]
107.6 Nemea Radio [Αράχναιο] (Εκπέμπει από Κορινθία, αλλά ακούγεται στα Νότια Προάστια)
107.7 Star FM [Ζαχαρίτσα]
108.0 Ηχόραμα [Ποίκιλο]

Η παραπανω λιστα ειναι απο το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στην οποια εγω απλα εκανα μερικες διορθωσεις με βαση τα σημερινα δεδομενα!
Ολοι οι παραπανω σταθμοι μεχρι σημερα υπαρχουν, απλα καποιοι δεν εκπεμπουν 24 ωρες και καποιοι δεν λαμβανονται σε ολες τις περιοχες της Αθηνας.
Δεκτη οποιαδηποτε διορθωση!! Ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Έχει το Αραχναίο (όχι Αράχναιο) κεραίες? Εκτός από το Αιολικό πάρκο δεν νομίζω να έχει τίποτα άλλο! Και επίσης νομίζω ότι η Νεμέα δεν έχει οπτική επαφή με το Αραχναίο άρα χλωμό το κόβω να βγαίνει το Νεμέα από εκεί!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Λογικά πρέπει να έχει, αφού στη διαδρομή Κόρινθος - Ναύπλιο, από το ύψος του Σπαθοβουνίου, μέχρι το Κρανίδι περίπου, το Ράδιο Νεμέα είναι ο μόνος σταθμός που λαμβάνω με καλό σήμα...

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!
Μηπως ξερει κανεις τι μ@@@@@@@ ειναι αυτες που ακουγονται εδω και μερικες μερες καθ'ολη τη διαρκεια του 24ωρου στους 94,3 και στους 95,8 ? Συγκεκριμενα στην περιοχη του Νεου Κοσμου, ακουω και στις δυο συχνοτητες ταυτοχρονα - παιζουν δηλαδη δυο μηχανηματα ακριβως το ιδιο πραγμα - με εντελως χαλια σημα και με πολλα παρασιτα, κατι περιεργες μουσικες (σαν κλασικες) και που και που βγαινει μια γυναικεια φωνη και λεει κατι ασυναρτησιες σαν να κανει ασκησεις γυμναστικης  :lol: !! Συγκεκριμενα ακουσα να λεει τα εξης "και παμε και ενα και δυο και τρια και τεσσερα και τωρα ειναι η σειρα του μαιανδρου" και τετοια  :roll:  :shock:  :lol:  :P !! Τι στο καλο ειναι αυτα!! Δεν παμε καλα ρε!!
Βεβαια αν ανοιξει καποιος εκει πανω εξαφανιζονται παντελως. Και καλα κανει δηλαδη οποιος ανοιγει εκει και τους ταπωνει!! Πραγματικα για ταπα ειναι!! Ελεος!!!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Λέτε να ναι το Τηλέφως ??? Έλεος πραγματικα!

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
Να πω ότι  στου 94.3 παίζει σταθμός με rds και μουσική κάτι σαν παλιά ξένα (αμα ξανα κατέβω προς τα κάτω θα συγκρατήσω το όνομα). Πιάνει προς το κέντρο και γύρω περιοχές.  Στα β.α που είμαι εγώ πιάνω έναν άλλο στους 94.4 που παίζει παλιό ξένο ροκ !!

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Ελευσίνα έρχεται κάτι σαν να έχει ανοίξει κάποιος πομπό στους 94.3 (ο δέκτης κάποιες φορές "lockαρει") και δέκτη του λίνκ στο βουνό αλλά το στούντιο να είναι εκτός και να περνάει ο θόρυβος της συχνότητας που λαμβάνει.
κηφισιά πάντως δεν έρχεται τίποτα.
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Βρίσκομαι πάλι στην Αθήνα και στο κέντρο στους 94.3 σαν να ακούω σταθμό με ξένη disco άλλα με κακή λήψη.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
στο 94,3 με προσπάθεια όμως, εκτός από εναν σταθμό που παίζει ξένη μουσική, κ είναι κ στερεο μου βγαίνει απευθείας απτο καλλιμάρμαρο, τώρα που γίνετε η τελετη εναρξης των spesial olympics , η μουσική κ αυτή που διευθύνει τη ροή της παρέλασης των αθλήτών της διοργάνωσης! προσεξτε στο βιντεο στο 2,14!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!
Αυτο με τα Special Olympics, ειναι τελικα το περιεργο που ελεγα στο προηγουμενο μηνυμα μου, απλα δεν το ειχα ακουσει και πολυ προσεκτικα και δεν ειχα καταλαβει ακριβως τι ειναι. Το ιδιο ακριβως πραγμα το λαμβανω και στους 95,8. Ωστοσο και στις δυο συχνοτητες (94,3 και 95,8) το σημα ειναι χαλια.
Απο που να βγαινει αραγε? Λετε να εχουν ριξει κανα μηχανημα στο Καλλιμαρμαρο? :roll: Αν και δεν πιστευω γιατι το Καλλιμαρμαρο ειναι κοντα μου οποτε αν εβγαινε απο εκει θα το λαμβανα καμπανα. Εκτος αν παιζει μονο με 5 watt. Και μου κανει εντυπωση, πως βρεθηκε αυτο το πραγμα εκει. Αν παλι ειναι καποιος ερασιτεχνης, τουλαχιστον ας βαλει μουσικη της αρεσκειας του η ας κανει μια εκπομπη. Τωρα βεβαια αν θελει να μεταδιδει τους αγωνες εμενα δεν μου πεφτει λογος αλλα απορω πραγματικα πως του ηρθε αυτο. Λες και δεν υπαρχουν κρατικα ραδιοφωνα να κανουν τη μεταδοση.
Προχθες συγκεκριμενα ακουσα μια γυναικεια φωνη να εκφωνει και μετα την Πρωτοψαλτη να τραγουδαει ενα τραγουδι, ζωντανα μαλλον (στο βαθος ακουγοταν χειροκροτηματα - μαλλον ο ηχος θα ερχοταν απο την κονσολα κατ'ευθειαν) αλλα την ωρα που επαιζε το τραγουδι, πεταγοταν η εκφωνητρια και πεταγε κατι ασχετα π.χ. "Αποστολη σ'ευχαριστω για ολα" και τετοια  :lol:  :roll: . Το να πεταγεται η εκφωνητρια πανω στο τραγουδι παντως, κουλο μου φαινεται. Περιεργα πραγματα εντελως!!
Παντως αν ανοιξει καποιος αλλος εκει, τον ταπωνει εντελως. Και στις δυο συχνοτητες!

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)